Merhaba;
Volkswagen Transporter T5 beyaz renkteki araca jant bakıyoruz. Fiyatta, oldukça aşırıya kaçmamak şartıyla kısıtlama yok. Araç tadında basılacak ve gerekli modifiyeler yapılacak. Ona göre öneri ve düşüncelerinizi bekliyorum...
Teşekkürler...
Merhaba;
Volkswagen Transporter T5 beyaz renkteki araca jant bakıyoruz. Fiyatta, oldukça aşırıya kaçmamak şartıyla kısıtlama yok. Araç tadında basılacak ve gerekli modifiyeler yapılacak. Ona göre öneri ve düşüncelerinizi bekliyorum...
Teşekkürler...
kardesım bunun ıcınmı konu acıyorsungıt jantcıya bak işte
o zaman kardesım bızım yan komsu transporterıne taktı replika m6 jantı cokta guzel oldu 3 cm yayda var onda guzel yakıstı bı bak ıstersen sızınkındde nası ddurur bılmıyorum ama yakısıyor yanı Google Images
biraz örnek olur sanırım eski aracımdan 3,5cm ABT yaylı
19" luff 245/40/19lastikle
18" bbs 245/50/18 lastik ile
Bunlarda yurtdışından
![]()
BMW üretimi 18 inç Otomobil / Arazi Aracı Jantı 950 TL Mağazadan satılık sıfır - 57389934
inanılmaz güzel duruyor transporterda
kızlar uzadıkça çirkinleşiyor; kız dediğin 1.60 - 1.75 olacak. 1.85 kız mı olur ya. he bu arada 1.45 de olmaz, o ne lan öle iddaa oranı gibi..
size birsey diyimmi o beyaz transportun sahibini çok iyi taniyorum ve o gördügünüz araba adamin is arabasi.o jantlara o zaman 3000 euroya yakin bir para verdigini söylemisti.yakindan çok daha iyi duruyor.egerki bulabilirseniz o canttan kesinlikle almanizi tavsiye ederim.
aynen BBS LM jant. bizdekiler LUFF1.200tl gibi bi fiyatı var 19"lufların ama jantlastik 2.el al daha mantıklı ki bi lastiği 500tl
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)