calibra turbo alınırmı?

Thread: calibra turbo alınırmı?

1. dark's Avatar

dark said:

calibra turbo alınırmı?

herkese iyi forumlar..
    kuzenim e araç ararken bi abimiz satılık calibrası oldugunu söyledi bizde gittik baktık.
    120000 km de olan aracın içi dışı tertemiz motor u yürüyeni çok iyi yanlızca sol arka çamurluk kısmen değişmiş ve sadece çamurlugun bi kısmında boya var.
    sizce bu araç 18 bin tl gibi bi para verilip alınırmı?
    sunroof
    klima
    abs
    yol bilgisayarı
    checkboard gibi bi çok özellik var araçta dış görünüşte çok iyi. sizce c20let nasıldır ? modlamaya açıkmıdır sorun çıkarırmı? calibra nasıl bi araçtır? şimdiden teşekkürler

2. dragon's Avatar

dragon said:
    120.000km orjinal olduğuna emin misiniz?

3. deniz06 said:
    turbolu motorlar biraz ilgi ister.motorun ve turbonun durumu önemli ,,,başka modelde bul yanına başkan secenek olsun karşılaştırılsın sonuçta iyi para var ortada

4. dark's Avatar

dark said:
    evet 96 model 120.00 km de

5. tdipower said:
    Quote Originally Posted by dark View Post
    sizce bu araç 18 bin tl gibi bi para verilip alınırmı?
    can herkes uğraşamaz hele hele opel geçmişiniz yoksa uzak durun
    RACE WERKS

6. Emre İlbi's Avatar

Emre İlbi said:
    http://www.techturkey.com/forum/memb...9-palamut.html

önder abiye mesaj atın c20let ile ilgili her türlü bilgiyi alabilirsiniz

ayrıca calibra iyidir, benimde hayalimdir,
    18 bini 16 civarına düşürebilirseniz fiyat olarakta makul hale gelir

7. TaGo's Avatar

TaGo said:
    ilk arabası calibra olacak birine önerilmez. genelde önceden sfi astra, vectra yada yine calibrac kullanmış birinin son noktasıdır
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

8. aliergun's Avatar

aliergun said:
    calibra arabanın yedek parçası çok sıkıntılı. c20let motor guzel fakat c20xe ile ortak olan parçaları dışında bulma konusunda sıkıntı yaşayabilirsiniz.

120 000 orjinalse değebilir.
    Ali's Detailing Garage / Erenköy

9. Evrenoz's Avatar

Evrenoz said:
    Plakası ne almayı düşündüğün aracın?

Bir arkadaşımda vardı, son derece keyifli bir araç. Yol tutuşu, konforu, motoru gücüne göre gayet başarılı. Yıllarımız içinde geçmişti. Turbosuna biraz dikkat etmek gerekebilir arkadaşların da dediği gibi.

10. asot's Avatar

asot said:
    kesinlikle uzak dur derim, başka da bir şey demem. kafanda saç kalmaz valla. ekstradan 5-6 bin tl çöpe atacak kadar param var, bunu çıkacak masraflar için göze alırım dersen alınabilir. Ama sırf parayla olmuyor bu işler sanayiyle akraba olmak da lazım, bir de ömür törpüsü olan çok küçük bir parça için günlerce beklemek... ben calibrayı en son 96 yılında bir almancıda gördüm, o gün bile çok cezbetmedi.
    BBK90 CORSA OPC

11. ygtrn's Avatar

ygtrn said:
    aynı paraya volvo s40 t4 alınır, misler gibi yıllarca sorunsuz binilir gezilir.....

12. tuvalrones_23's Avatar

tuvalrones_23 said:
    calibralar çok güzel araçlar ama turbo aklımda soru işaretleri bırakıyor.bide fiyat olarak 18000 tl bence değmez satmaya kalksan da zararın babasını yaparsın . atmosferikten başlamak bence de daha iyi.

13. lnd_samet said:
    plakasını versene Can hele bi

14. 0zan's Avatar

0zan said:
    Calibra güzel ancak ebay gibi sitelerde parçası bulunmuyor, ille de özel olsun turbolu olsun diyorsan bahsi geçen sitelerde parçası, çıkması bulunabilen bir araç almak daha avantajlı olacaktır. Mesela eagle talon; on binlerce parçası ***** sitede uygun fiyatlara bulunuyor.

15. mmustu's Avatar

mmustu said:
    alınır ama o paralara değil

16. freelife's Avatar

freelife said:
    o paraya calibra yerine alınabilecek seçenekler çok gibi...

17. AEAlmas's Avatar

AEAlmas said:
    calibra yerine alınabilcek araç çok zamanında güzelmiş ama güncelligini kaybetmiş bi araç bana göre

18. dirk's Avatar

dirk said:
    motor yüzünden bir sıkıntı cekeceğinizi sanmıyorum... şanzuman sıkıntı cıkarırsa oda 2000 TL civarı kasayı vurursanız parça sıkıntısı cekersiniz diye düşünüyorum..

bu motor 700 800 Hplere dayanabiliyor diye biliyorum... Ankaradan Okan Abi İstanbuldan Cenker abi konuya birazdan hakim olurlar

fiyattada güzel bişeyler olursa alınabilecek gideri ver görünüşü güzel bir araç
    Aquila non captat muscas!

b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz

19. ofli's Avatar

ofli said:
    calibra duzgunse alınır ozgur abide satılık 2 adet calibra var onlara bi bakın derim