35)Ömer Faruk HATİPOĞLU 2x MK1 Golf
Printable View
35)Ömer Faruk HATİPOĞLU 2x MK1 Golf
1- Utku UZUNOĞLU - Audi A3
2- Şafak ELÇİ - Ibiza Cupra2
3- Alper DALAR - Golf Mk4 GTI
4- Tarık SEVİMLİ - Polo TDI
5- Emir ÖZBORA - Audi A3
6- Artur DEĞİRMENCİ - Audi A3
7- Yavuz Selim ÖNGÜL - Audi A4
8- Ömercan ILICA - Seat Leon
9- Mert ARIKAN - Volkswagen Bora
10- Alper KIRMAN - Volkswagen Bora
11- Gebze Ating Tuning - Golf Mk4
12- Anıl KARAKAYA - Polo TDI
13- Doğukan COKCA - Seat Ibiza TDI FR
14- Ergün Bayram - Seat Leon Cupra
15- ilhan Aktaş -Volkswagen Golf Mk2
16- Cem G. - Seat Leon
17- Hakan - Audi TT
18-Kemal aras-Polo Gti
19- Ramazan OraL - Polo TDI
20- Erhan Arıcı - LEON styl'a
21- Batuhan Şahin - Jetta TDI
22- Kadir ŞAT - Passat TDI
23- Aykut ÖZBAKAN - Audi A3
24- Mert KOÇER - VW Polo GTI
25- Utku Bayrı - Audi A3
26- Mustafa (Hacit) Güneş - Audi S3
27- Samet Çavuşoğlu - vw passat Tdı b5
28- Fatih Bilal Danış - VW Golf 3 GTİ
29- Gürkan Samurtalı - Audi TT Roadster.
30- Riza Kerim Erkus - SEAT ibiza Cupra edition
31- Emre Şener - VW vento "öz german"
32- Enes Söğütçü - VW Polo TDI
33 - Mehmet İlker Golf MKV GTI
34- Eren Koptaget - Ibıza Cupra
35- Ömer F. Hatipoğlu VwMK1 Golf
36- " " " Vw MK1 Golf
Rica ederim..Hadi şimdi biraz sakinleşelim hehe
Goodbye Summer (Lounge music) - YouTube
guzel parca :)
Söylediğinizi kesinlikle üstüme alınmıyorum. Bunu sarı vosvos için söylüyorum. Araç özenle muhafaza edilip, bakılıyor. Mavi daha yeni, sahibininde ortam yapmak için kullandığını sanıyorsanız yanılıyorsunuz ki adam zaten piyasa yapmak istese başka arabayla da yapar ama Vosvos 'un tadını aldı ve onu kullanıyor. Üstümüze alınmadığını söyledim en başta bunu bir açıklama olarak yazdım.
Ha burada çağırılmış, çağırılmamış birşey farketmeyecek ama ayrımcılık yapılıyor. Alanın kısıtlıdır, 'az ve seçilmiş kişiler gelsin' dersin anlarım ama yok ortamcı yok zoraki vosvoscu derseniz yanlış olur.
Olması gerek bug 'lar diye de müze hesabı bir konu söz konusu olmasın bence.
+2 vw bora uğur seyhan
vw passat halil gökırmak
Cümle başlangıcıyla içerikte çelişki var.Tostos VOSVOS tosbaga kurbaga beetle oydu buydu bu araca kısa ozet sızden cok emek vermıs yıllarını vermıs kısıler bu kadar cıkısmıyoken(yada masraf etmıs kısıler) bızımde 2karemız olsun bee o guzel araclar ıcerısınde dıye dusunmekten vazgecın be artık ıstersenız.
Kısaca bırakın eger organızasyonları yapan kısıler,bu kıtleyı bu grubu,bu arac sahıplerını aracları org. gormek ıstıyorlarsa onlar karar versin.yada vagevent awal vs vıdeo ızleyın demek ıstedıgımı sız anlayın.Adamlar bu vıdeoların bu bulusmaların TR ayagı olma(gıbı) bır organızasyon ypmak pesınde.Kaba tabirle :D kapiş :) ?
@ Kurtbil eyw :)
Buda günaydın baabında olsun o zaman :)
http://www.youtube.com/watch?v=cO9cqSZQbNI
org. düzenleyen arkadaşlar açısından bakarsak olaya Bug lar gelsin derlerse bir ton araç gelecek ve bu olayın konseptine uymayan zilyon tane araba var ;) adamlar haklı
ama yavuzun ve fatihin dediği gibi bu org. konseptine uygun çok güzel ve tarz bug lar var onlar çağırılıp organize edilirse bence çok yakışıklı olur
tavsiyem var başlığa net tarih yazdırabilrmisinz 2011 akılda kalmayabilir en azından tarihli olursa daha akılda kalıcı ve güzel olacakdır diye düşündüm.
Yanlış anlaşılıyorum; herhangi bir onca arabanın içinde bir fotoğrafımız olsun bu olsun diye niyetim yok. En başından nasıldenildiyse o maddelerin arasına 'organizasyon ekibinin seçtiği Buglar katılabilir' denilseydi daha iyi olurdu. Tamam sonradan söylendi ama Bug yığılması olur dendi. Tüm vagları çağırmakta bir yığılmaya neden olabilir benim demek istediğim bu.Alıntı:
Etkinliğe katılmak için tek şart Volkswagen, Audi, Seat, Skoda ya da Porsche sahibi olmak
Araçların alçak, büyük jantlı, noslu vs. olması gibi şartları yoktur. Etkinliğe standart VAGlar da, makyajlanmış, daha şık hale getirilmiş VAGlar da davetlidir.
Ha organizasyon ekibinin böyle birşeye ön ayak olması güzel birşey emeğine sağlık ki en iyilerini aralarında bulundurmak istemesinde de haklıdır ama bug ile diğer araçların sayı farkına takıldım.
Bak gene çelişiyosun kendi yazdıgınla.Once boyle dendı o zmn soyle deselerdı hee tamam dedıler ama..
ohoo hoo..bende keşke azcık daha zayıf olsaydım sakllarım daha gur olsaydı..azcıkta kıllı olsaydı dıyorum..vsvs olmaz bu ıs boyle.Hala ınatta ınat yazıyosun,herkes gereklı acıklamaları yazmıs onca konusulmus program plan(kabataslak) belli olmusken.Kusura da bakma ama belkı de konusucak son kısısın'bana gore' yenı uye galıba bır arkdasımız var foruma selcukk dıye heralde emın degılım az once konusunu gordum,guzel bı vos'a sahıp.Yahu o adam bıle gık demıyo(dıger kısılerı) es gecıyorum yanı.Kısacası PES.Insanlar yuzsuz falan sanıcaklar vallahı.Bılgısayarına counter falan yukle aksamları gel bırlıkte oynayalım stresını orda at.:icon_tup:
Düşündüklerimi belirtiyorum. Yaşım 17 diye küçüktür, liseli muhabbetide geçersizdir ALLAH 'a şükür aklım oturmuş birisiyimdirim ki bunları son yazdıklarınıza karşılık yazıyorum. Organizasyon önerilerileri, düşüncüleri alır onu uygular ona karışamam ama ben düşündüklerimi belirtirim. Yazdıklarımda inat değildir ve saygısızlıkta söz konusu olamaz. Yüzsüz sanan sansın düşüncemi üslubuyla belirttikten sonra...
Son yazdıklarımın nesinden ' LİSELİ ' muhab. cıkarttın ki sen şimdi ? Sana bebesın,lıselısın,17 yasındasın,daha aklın basmıyo dıyen yok ki.Yazdıkların inat olmasada cevap-cevap-cevap-cevap inat gibi gözüküyor(algılanıyo zaten) .Yuzsuz sanan sansın demıssın,iyi madem yüzsün sanan sansın o zmn ne dıyelım sen boyle dedıkten sonra...
lan amma uzattınız heee
org. düzenleyen adamlar bir karar almış nesini uzatıyosunuz bunun ? çok bilen başka org. yapar ;)
biz buradan sadece o adamlara fikir verebiliriz uzatmayın artık