User Tag List

Sayfa 10/28 İlkİlk ... 8910111220 ... SonSon
522 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: Turkey VAG Meeting -25 Eylül 2011- Fotoğraf & Video Günü

tuner faruk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    35)Ömer Faruk HATİPOĞLU 2x MK1 Golf

Safak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1- Utku UZUNOĞLU - Audi A3
    2- Şafak ELÇİ - Ibiza Cupra2
    3- Alper DALAR - Golf Mk4 GTI
    4- Tarık SEVİMLİ - Polo TDI
    5- Emir ÖZBORA - Audi A3
    6- Artur DEĞİRMENCİ - Audi A3
    7- Yavuz Selim ÖNGÜL - Audi A4
    8- Ömercan ILICA - Seat Leon
    9- Mert ARIKAN - Volkswagen Bora
    10- Alper KIRMAN - Volkswagen Bora
    11- Gebze Ating Tuning - Golf Mk4
    12- Anıl KARAKAYA - Polo TDI
    13- Doğukan COKCA - Seat Ibiza TDI FR
    14- Ergün Bayram - Seat Leon Cupra
    15- ilhan Aktaş -Volkswagen Golf Mk2
    16- Cem G. - Seat Leon
    17- Hakan - Audi TT
    18-Kemal aras-Polo Gti
    19- Ramazan OraL - Polo TDI
    20- Erhan Arıcı - LEON styl'a
    21- Batuhan Şahin - Jetta TDI
    22- Kadir ŞAT - Passat TDI
    23- Aykut ÖZBAKAN - Audi A3
    24- Mert KOÇER - VW Polo GTI
    25- Utku Bayrı - Audi A3
    26- Mustafa (Hacit) Güneş - Audi S3
    27- Samet Çavuşoğlu - vw passat Tdı b5
    28- Fatih Bilal Danış - VW Golf 3 GTİ
    29- Gürkan Samurtalı - Audi TT Roadster.
    30- Riza Kerim Erkus - SEAT ibiza Cupra edition
    31- Emre Şener - VW vento "öz german"
    32- Enes Söğütçü - VW Polo TDI
    33 - Mehmet İlker Golf MKV GTI
    34- Eren Koptaget - Ibıza Cupra
    35- Ömer F. Hatipoğlu VwMK1 Golf
    36- " " " Vw MK1 Golf

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı StyleALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Buglarda neden limit veriliyor? Alan mı kısıtlı, göz önünde olanlar mı isteniyor ya da güzel restore edilmiş mi olmaları gerekiyor? İki vosvos olarak VAG buluşmasında olmak istiyoruz ama bu kurallar engel oluyor.
    Bence değiştirilmesi gereken bir madde. Bug 'ların da bu buluşmada olması renk katacaktır.
    Bırakın da organizasyonu yapan kişiler buna karar versin.Olması gereken BUG'lar o zaman orda olur zaten..
    - K -

________
    Dr.Ecu

ukku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bırakın da organizasyonu yapan kişiler buna karar versin.Olması gereken BUG'lar o zaman orda olur zaten..

Kocaman bir teşekkür.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ukku Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kocaman bir teşekkür.
    Rica ederim..Hadi şimdi biraz sakinleşelim hehe

Goodbye Summer (Lounge music) - YouTube
    BORKED
    - K -

________
    Dr.Ecu

kurtbil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    guzel parca

StyleALP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Safak-e30 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aslında doğru söylüyorsun, biz zoraki vosvoscu istemiyoruz. Yani aracına değer vermeyen ama sadece böyle bir günde ortam yapmak için gelen kişileri istemiyoruz. Çünkü vosvos dediğiniz araç classic bir araç ve meraklısı tarafından muhafaza edilmişi ve kullanılanı değerli bizim için.
    Söylediğinizi kesinlikle üstüme alınmıyorum. Bunu sarı vosvos için söylüyorum. Araç özenle muhafaza edilip, bakılıyor. Mavi daha yeni, sahibininde ortam yapmak için kullandığını sanıyorsanız yanılıyorsunuz ki adam zaten piyasa yapmak istese başka arabayla da yapar ama Vosvos 'un tadını aldı ve onu kullanıyor. Üstümüze alınmadığını söyledim en başta bunu bir açıklama olarak yazdım.

Ha burada çağırılmış, çağırılmamış birşey farketmeyecek ama ayrımcılık yapılıyor. Alanın kısıtlıdır, 'az ve seçilmiş kişiler gelsin' dersin anlarım ama yok ortamcı yok zoraki vosvoscu derseniz yanlış olur.

Olması gerek bug 'lar diye de müze hesabı bir konu söz konusu olmasın bence.

ugurseyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    +2 vw bora uğur seyhan
    vw passat halil gökırmak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

uhauhauh ' awal ' neyse :D huauha awol olcak o :D

Söylediğinizi kesinlikle üstüme alınmıyorum. Bunu sarı vosvos için söylüyorum. Araç özenle muhafaza edilip, bakılıyor. Mavi daha yeni, sahibininde ortam yapmak için kullandığını sanıyorsanız yanılıyorsunuz ki adam zaten piyasa yapmak istese başka arabayla da yapar ama Vosvos 'un tadını aldı ve onu kullanıyor. Üstümüze alınmadığını söyledim en başta bunu bir açıklama olarak yazdım.

Ha burada çağırılmış, çağırılmamış birşey farketmeyecek ama ayrımcılık yapılıyor. Alanın kısıtlıdır, 'az ve seçilmiş kişiler gelsin' dersin anlarım ama yok ortamcı yok zoraki vosvoscu derseniz yanlış olur.

Olması gerek bug 'lar diye de müze hesabı bir konu söz konusu olmasın bence.
    Cümle başlangıcıyla içerikte çelişki var.Tostos VOSVOS tosbaga kurbaga beetle oydu buydu bu araca kısa ozet sızden cok emek vermıs yıllarını vermıs kısıler bu kadar cıkısmıyoken(yada masraf etmıs kısıler) bızımde 2karemız olsun bee o guzel araclar ıcerısınde dıye dusunmekten vazgecın be artık ıstersenız.
    Kısaca bırakın eger organızasyonları yapan kısıler,bu kıtleyı bu grubu,bu arac sahıplerını aracları org. gormek ıstıyorlarsa onlar karar versin.yada vagevent awal vs vıdeo ızleyın demek ıstedıgımı sız anlayın.Adamlar bu vıdeoların bu bulusmaların TR ayagı olma(gıbı) bır organızasyon ypmak pesınde.Kaba tabirle kapiş ?

@ Kurtbil eyw

Buda günaydın baabında olsun o zaman

http://www.youtube.com/watch?v=cO9cqSZQbNI
    BORKED
    - K -

________
    Dr.Ecu

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    org. düzenleyen arkadaşlar açısından bakarsak olaya Bug lar gelsin derlerse bir ton araç gelecek ve bu olayın konseptine uymayan zilyon tane araba var adamlar haklı

ama yavuzun ve fatihin dediği gibi bu org. konseptine uygun çok güzel ve tarz bug lar var onlar çağırılıp organize edilirse bence çok yakışıklı olur

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tavsiyem var başlığa net tarih yazdırabilrmisinz 2011 akılda kalmayabilir en azından tarihli olursa daha akılda kalıcı ve güzel olacakdır diye düşündüm.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yanlış anlaşılıyorum; herhangi bir onca arabanın içinde bir fotoğrafımız olsun bu olsun diye niyetim yok. En başından nasıl
    Etkinliğe katılmak için tek şart Volkswagen, Audi, Seat, Skoda ya da Porsche sahibi olmak
    Araçların alçak, büyük jantlı, noslu vs. olması gibi şartları yoktur. Etkinliğe standart VAGlar da, makyajlanmış, daha şık hale getirilmiş VAGlar da davetlidir.
    denildiyse o maddelerin arasına 'organizasyon ekibinin seçtiği Buglar katılabilir' denilseydi daha iyi olurdu. Tamam sonradan söylendi ama Bug yığılması olur dendi. Tüm vagları çağırmakta bir yığılmaya neden olabilir benim demek istediğim bu.

Ha organizasyon ekibinin böyle birşeye ön ayak olması güzel birşey emeğine sağlık ki en iyilerini aralarında bulundurmak istemesinde de haklıdır ama bug ile diğer araçların sayı farkına takıldım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Yanlış anlaşılıyorum; herhangi bir onca arabanın içinde bir fotoğrafımız olsun bu olsun diye niyetim yok. En başından nasıl denildiyse o maddelerin arasına 'organizasyon ekibinin seçtiği Buglar katılabilir' denilseydi daha iyi olurdu. Tamam sonradan söylendi ama Bug yığılması olur dendi. Tüm vagları çağırmakta bir yığılmaya neden olabilir benim demek istediğim bu.

Ha organizasyon ekibinin böyle birşeye ön ayak olması güzel birşey emeğine sağlık ki en iyilerini aralarında bulundurmak istemesinde de haklıdır ama bug ile diğer araçların sayı farkına takıldım.
    Bak gene çelişiyosun kendi yazdıgınla.Once boyle dendı o zmn soyle deselerdı hee tamam dedıler ama..

ohoo hoo..bende keşke azcık daha zayıf olsaydım sakllarım daha gur olsaydı..azcıkta kıllı olsaydı dıyorum..vsvs olmaz bu ıs boyle.Hala ınatta ınat yazıyosun,herkes gereklı acıklamaları yazmıs onca konusulmus program plan(kabataslak) belli olmusken.Kusura da bakma ama belkı de konusucak son kısısın'bana gore' yenı uye galıba bır arkdasımız var foruma selcukk dıye heralde emın degılım az once konusunu gordum,guzel bı vos'a sahıp.Yahu o adam bıle gık demıyo(dıger kısılerı) es gecıyorum yanı.Kısacası PES.Insanlar yuzsuz falan sanıcaklar vallahı.Bılgısayarına counter falan yukle aksamları gel bırlıkte oynayalım stresını orda at.
    - K -

________
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bak gene çelişiyosun kendi yazdıgınla.Once boyle dendı o zmn soyle deselerdı hee tamam dedıler ama..

ohoo hoo..bende keşke azcık daha zayıf olsaydım sakllarım daha gur olsaydı..azcıkta kıllı olsaydı dıyorum..vsvs olmaz bu ıs boyle.Hala ınatta ınat yazıyosun,herkes gereklı acıklamaları yazmıs onca konusulmus program plan(kabataslak) belli olmusken.Kusura da bakma ama belkı de konusucak son kısısın'bana gore' yenı uye galıba bır arkdasımız var foruma selcukk dıye heralde emın degılım az once konusunu gordum,guzel bı vos'a sahıp.Yahu o adam bıle gık demıyo(dıger kısılerı) es gecıyorum yanı.Kısacası PES.Insanlar yuzsuz falan sanıcaklar vallahı.Bılgısayarına counter falan yukle aksamları gel bırlıkte oynayalım stresını orda at.
    Düşündüklerimi belirtiyorum. Yaşım 17 diye küçüktür, liseli muhabbetide geçersizdir ALLAH 'a şükür aklım oturmuş birisiyimdirim ki bunları son yazdıklarınıza karşılık yazıyorum. Organizasyon önerilerileri, düşüncüleri alır onu uygular ona karışamam ama ben düşündüklerimi belirtirim. Yazdıklarımda inat değildir ve saygısızlıkta söz konusu olamaz. Yüzsüz sanan sansın düşüncemi üslubuyla belirttikten sonra...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Düşündüklerimi belirtiyorum. Yaşım 17 diye küçüktür, liseli muhabbetide geçersizdir ALLAH 'a şükür aklım oturmuş birisiyimdirim ki bunları son yazdıklarınıza karşılık yazıyorum. Organizasyon önerilerileri, düşüncüleri alır onu uygular ona karışamam ama ben düşündüklerimi belirtirim. Yazdıklarımda inat değildir ve saygısızlıkta söz konusu olamaz. Yüzsüz sanan sansın düşüncemi üslubuyla belirttikten sonra...
    Son yazdıklarımın nesinden ' LİSELİ ' muhab. cıkarttın ki sen şimdi ? Sana bebesın,lıselısın,17 yasındasın,daha aklın basmıyo dıyen yok ki.Yazdıkların inat olmasada cevap-cevap-cevap-cevap inat gibi gözüküyor(algılanıyo zaten) .Yuzsuz sanan sansın demıssın,iyi madem yüzsün sanan sansın o zmn ne dıyelım sen boyle dedıkten sonra...
    - K -

________
    Dr.Ecu

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lan amma uzattınız heee

org. düzenleyen adamlar bir karar almış nesini uzatıyosunuz bunun ? çok bilen başka org. yapar

biz buradan sadece o adamlara fikir verebiliriz uzatmayın artık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Son yazdıklarımın nesinden ' LİSELİ ' muhab. cıkarttın ki sen şimdi ? Sana bebesın,lıselısın,17 yasındasın,daha aklın basmıyo dıyen yok ki.Yazdıkların inat olmasada cevap-cevap-cevap-cevap inat gibi gözüküyor(algılanıyo zaten) .Yuzsuz sanan sansın demıssın,iyi madem yüzsün sanan sansın o zmn ne dıyelım sen boyle dedıkten sonra...
    Oyun yazısından dolayı çıkarttım. Pekii sorulmadıkta cevap yazmam başlığa. Düşünce belirtmeyi yüzsüzlük olarak gören varsa evet sanmaya devam etsin diyorum tekrardan.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Oyun yazısından dolayı çıkarttım. Pekii sorulmadıkta cevap yazmam başlığa. Düşünce belirtmeyi yüzsüzlük olarak gören varsa evet sanmaya devam etsin diyorum tekrardan.
    ben hergun cs oynuyorum kendımı bıldım bılelı lıselı mı oldum sımdı.verılen maana orda farklıydı da,neyse mustu yazmıs zaten.
    - K -

________
    Dr.Ecu

Spook - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kafeRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bakın ortada çok büyük bi yanlış anlaşılma var, ve gereksiz bileniyorsunuz. Bunda sie ordaki yazıları okutan şafağında etkisi büyük, ne yapmaya çalışıor anlamış değilim açıkçası. Türkiyede 20 nin üzerinde bug platformu var, kimisi face üzerinde kimisi direk forum bazında. Siz sadece 1 tanesinde geçmiş bi muhabbet üzerine yorum yazıyorsunuz burada. Bu türkiye yada istanbuldaki vosvos binicilerini kapsamaz. O siteden gelin die çaırsanız bile 10 kişiyi geçmez gelenlerin sayısı. Tarih çok biçimsiz zamana geldi benim açımdan, yoksa gerçekten en azından istanbulun en tarz sahibi ve düzgün böceklerinden bi 10 tanesini seçer getirirdik renk olsun die. Fakat iş zaten çizgisinin çok dışına çıktı. Bence bu sefer gerçekten kendi içinizde takılıp deneyin, bidahakinede biz destek verelim. Hangisi daha renkli olursa sonraki serileri o şekilde yaparız.

Saygılar ve iyi eğlenceler şimdiden..
    Bug riders ekibinin bahsi geçen forumdan çok daha farklı olduğunu zaten arkadaşlarım ilettiler.O yüzden bug riders ekibi ile ilgili değil bu söylediklerim.Zaten yaklaşımınızdanda nasıl bir portfoye sahip olduğunuz belli oluyor.

Teşekkür ederiz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)