Yuh,Rocco fenalardaaaa
önünden geçtim öle bi göz attım girişteki polo sanırım tarığındı o dikkatimi çekti bmw lerde özeniyorlardı arkalarda![]()
Güzel gündü valla , bayağı kalabalıktı en son otoparkçı 150 araba oldu dedi sonrasında da gelenelr oldu, çektiğim fotograflar birazdan geliyor , her ne kadar profesyonel falan olmasam da en azından fikir ednirsinizGelenlerin gidenlerin yapanların eline ayagına saglık
![]()
Ortam falan cok iyiydi emegi gecenlere cok tesekkurler guzel bi baslangic oldu bence VAG Meeting icin tekrarlari daha da guzel olacaktirFoto video en kisa zamanda bekliyoruz
![]()
maşallah güzel geçmiş...foto bekliyoruz....mk4 golfte havalı süspansiyon mu var..
35 1/2 KSK
''Emniyet Kemerimizi Takalım,Takmayanları Uyaralım "
psn : derman3534
Cok guzel bir bulusma oldu.
Emegi gecen tum arkadaslara tesekkurler.
Not? Golf4'te havali suspansiyon var![]()
Arkadaşlar gelen gelmeyen, destekleyen,köstekleyen herkese teşekkür ederiz.
Akşam ispark görevlisi sadece bizim araclarımız için 182 adet fiş kestiğini söyledi. 180 araç ilk buluşmamız için harikaydı gerçekten.
Vag Meeting 2 de çeşitli sponsorlar ve aktivitelerde ço kdaha güzel bir ortam planlıyoruz.
Çok resim çekildi lütfen resimleri facebook daki event sayfamıza upload edin.
Tekrar tekrar çok teşekkürler !
Burdan erişebilirsiniz
Anmelden | Facebook
Arkadaşlar beklentimizin üzerinde, çok güzel bi buluşma oldu.
Gelen herkesin ayağına sağlık. Tek tek teşekkürler.
180+ araç oldu. Ve her telden araç vardı. Corradosundan, Polo GTI'ına, Amarok'undan Audi 80 Cabriosuna..
Şehir dışından ve avrupa yakasından gelen misafirlerimize ayrıca teşekkürler. Bir pazar gününüzü ayırdınız ama Türkiye'nin ilk VAG buluşması hakkıyla gerçekleşti.
Birçok fotoğrafçı vardı, bu fotoğrafları tek bi başlık altında toplayalım, isteyen facebookdaki vag eventine de ekleyebilir..
Buğra ve ekibine ayrıca teşekkürler. Güzel güzel kayıtlar, röportajlar aldı. En kısa zamanda eventin videosunu da izleyeceğiz. TV programının yayını hakkında bilgi sahibi olunca onu da hemen bildireceğim.
Yoğunluktan dolayı ilgilenemediğim herkesten özür dilerim. Çok sevdiğim ancak zaman ayıramadığım çok arkadaşım vardı. Mazur görün.
Çok kişiyle tanıştık ama, tanışmadıklarımız varsa, ortalıkta dolanan uzun boylu kel bendim
En büyük sıkıntımız tahmin ettiğimiz üzere araç yerleşimi oldu.
Şafak, Alper ve Can da bu konuda oldukça yoruldular. Onlara da tekrar teşekkür. Emeği geçen herkesin eline sağlık.
Ayrıca Megachips - Mehmet Gazihan 'a ayrıca teşekkürler. Her türlü destekledi, sticker, kokular vs
Gelecek buluşmalarda görüşmek üzere.![]()
Sağolun arkadaşlar 180+ araç sayısı ile beklenenden çok daha güzel ve kalabalık bir etkinlik yapıldı...
Hepinize sonsuz teşekkürler.
Ben burdan haber vermeme rağmen geldim çokta duramadım zaten çok güzel baya iyi düzenlenmiş bir organizasyondu teşekkür ederim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)