aracım gidici arkadaşlar. yarın detaylı olarak incelemek üzere şehir dışından bir arkadaş gelecek. cok üzgünüm gelemeyecegim için. iyi eglenceler herkese.
aracım gidici arkadaşlar. yarın detaylı olarak incelemek üzere şehir dışından bir arkadaş gelecek. cok üzgünüm gelemeyecegim için. iyi eglenceler herkese.
kadir beni alıyosun dimi![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Crx le gelalicam tabi 9 kalkcam arabayi yikatcam 11 gbi orda olcam ona gore ckicam
Resim cekilicez ona gore haberleselim omerim sahilde balikcilarin orasi uygunmudur?
pejo marka araçta gelebiliyormu![]()
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Arkadaşlar ne yazıkki aracımı bugün bütün uğraşlara rağmen basamadım![]()
Nam a bile gittim, ancak kısmet değilmiş![]()
Öyle olunca da 18 leri takmak istemedim, daha komik duruyor :$
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Porsche, VAG'a dahil değil hiçbir zaman da olmadı. Birleşme olacaktı 2011 de ancak birleşmediler, şu an Posrche VAG'ın %50.74 üne sahip o kadar.
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
Herkes aracını hazırlıyor. Çok keyifli. Yurtdışındaki festivaller yolunda adımlar atıyoruz, en azından insanların kendi VAG'larını bir güne hazırlıyor olması bile beni gururlandırdı, ilginize tek tek teşekkürler.
Umarım yarın minimum aksilik, maksimum keyif ile geçer
Yarın görüşmek üzere
Organizasyon konusunda yetkilileri yineleyeyim, her türlü öneri, soru ve sorun için;
Utku UZUNOĞLU - Audi A3 1.8T (Kırmızı) / 34 AD 3884
Şafak ELÇİ - Seat Ibiza Cupra2 (Siyah) / 34 VM 4972
Alper DALAR - VW Golf IV GTI (Siyah) / 34 ZV 2067
Arabayi yarin yikatabilicek maltepe bostanci civari yer misafirlerimden dolayi yilatamiycam
Bildik biyer soylerseniZ sevinirim somdiden tesekkurler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)