Mmustu senin msnye ne oldu oyle cam acıyın falan diyor![]()
Mmustu senin msnye ne oldu oyle cam acıyın falan diyor![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
olm kromanci demıyonmu gıdeyım saplayayım dıye...bılader bız senın gıbı saga sola gıdemıyoz malesef calısoyz her gece saat 3.30 da kalkıyom saat 4 te ıs bası yapıyom bı tatılım pazar gunu onuda yoldamı gecırecem ama ınan ol eskısı gıbı bos gezen olsaydım gelırdım...
nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
adamsın panpaaaaaaaaaaaaa vicdanım sızladıtmm söz 2 boydan fazla geçmicem sende bmw ye gönül vermiş bir kardeşimizsn
bugün bi bakıcam durumlarıma eğer olursa gelcem beni bilirsin gardaş geri fites yok birinci viteste yok ikide devam
![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
3 ıyıdır ıyıdır...buyur gel hacı sorun yok cumartesı aksamıda mısafırım ol..pazar gunu draga gıdelım kol kola arkadasca
![]()
nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
hadi len deplasmana gelcem bide senın istediğin devirde viteste bascam yemezben ne diyosam o olcak
yan çizme lennnnn
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
muştu uyanınca bana ulaş.İllaki konuya bakcaksın dıye tahmınederekten yazıyım dedım.
- K -
________
Dr.Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)