hahahahah :D
Printable View
Facebooktan okuyorum, 8.parta geldim.. Güzel yazmış herif cidden.
Yalnız bi yerde bişi dikkatimi çekti..
Tarkanın CD'sini almış, yeni çıkan bir cd idi galiba.. Ama o olaydan önce de fatmagülden bahsetmişti. Zamanlar tutuyor mu yahu o takıldı aklıma. :D
Bitirdim..
Allah herkesi böyle ruh hastası hatunlardan korusun.. Bir adamın hayatına nasıl edilir gayet güzel bir örnek..
Askere gitmemiş arkadaşlar için de Yüzbaşı "ekşın" partları hiç abartılmamış.. Aynen öyle işte askerlik :)
Konuyu buraya açan kişiye de buradan kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum(!)
2 gün standby a geçtim okuyacağım diye :D
aga bu nediirr :) oku oku bitmiyo amk
"sonra yatak odasına geçtik
beraber yattık bir kaç defa cinsel ilişki arefesine geldik ama
ama hiç bayramı göremedik
şeker torbası hep boş kaldı benim bayram çocuğunun
ilk defa bir geceyi tamamen beraber geçirdik
gol yoktu ama gönüller kazandı"
hahahaha çok iyiydi :D
nalet gitsin şöyle parça parça bir göz gezdireyim dedim fena sardı illaki en baştan başlatacak yaa :D
Hacı bu ne bolum yarın işe gitmesem okucam sabaha kadar.Gözlerim gitti geçici körlük yaşıom.:)
ulan bugünde bitmedi kaldı 7 sayfa
yarın mesainin son 2saatinde bitiririm bunu:D
ekşın'ın lafı fena takıldı dilime a... ç... :D
okuyanlara saygım sonsuz ilk başladığı zamanlarda takip ettim ama sonra bozdu fena bozdu öyle böyle değil dahada bozdu sonra gitti bi bozdu ki sonra yine bozdu biz dedik bozdu...
kısaca adamın kişiliği oturmadan bi kıza vurulmuş o kız bunu fena bozmuş ki öyle böyle değil bozuda bozdu akıl sağlığı yerinde olmadığı kanaatini getirdiğim sırada bıraktım..zaten bi adam dayak yer karşılık vermez bu tarafa vur burası acıdı derse zaten ben onun erkekliğinden şüphe ederim derim bu adam olamamış boşuna okuyupta gözlerinizi yormayın arkadaşlar..
herkezin görüşüne saygı duymak lazım beğenen okur beğenmiyen okumaz tabiki ama o yaştada 30 yasında bır adam gıbı davranmasını beklemeyın bence adamdan kimse kişiliği oturana kadar beklemıyor aşık olmanın bı zamanı yok yaşıda yok göz yorulucak kadar güzel olmasa bu kadar kişi takip etmezdi ama yinede her görüşe saygım sonsuz
Katılıyorum tamamen zevk ve renk meselesi. Tartışılcak bir konu varsa bunun erkekliği ne kadar ben bunu siyaset meydanına taşırım arkadaş :) şaka bi yana ders olucak nitelikte bir yazı kararımı değiştirdim okuyun :) çoğu genç arkadaşımız nerde neyin yapılcağını öğrenmiş olurlar saygılar ...
bitmeeezzz 861'i görmeden bitmez adam 830 larda bitiriyorum desede bitmez
okuyanlara soruyorum abiler kız ankara ünivertsitesinden kaç yılında mezun olmuştu 2005'miydi 2006 mı
bilginiz varmı bileimiyorum hikayenin tamamı burda, dalga geçenler kafanızı karıtıranlar yok :Dhttp://www.kelebeginhikayesii.xtreemhost.com/index.php?p=1_1_Hikaye
üstteki sitede ebru yerli yazıyor doğru ise hatunu buldum sanırsam
Ebru Yerli | Facebook
ankarada bir üniversiye-mimarlık-isim soy isim=
Ebru Yerli | Facebook