ulan dedim acaba boşta bulunup yazmış olabilir mi ama dediğin doğru, kullanmamıştır.
Printable View
arkadaşlar iyi dileklerinizi aldım tşk. :D hikayede karakterleri araştıran o kadar çok liseli varki inanamazsınız bence bırakın öyle gizli kalsın araştrmak bulmak bişey kazandırmıyor insana zaten msn adresi var adamın ekleyin konuşun gerekirse kendisiyle ama uydurma bi hikaye değil bunu biliyorum öyle bile olsa harbiden guzel uydurmuş adam yazar olmalıymış derim bence spnuna kadar okumaya değer bi yazı kolay gelsin gene herkese ;)
Bende bulaştım 5/45 'teyim hay anasını :)
20 deyim wc'de falan okuyorum fırsat buldukça :D
Ahuhua, okuyan tayfaya bak koca koca adamlar. Ulan kelebek, kitledin forumu. :D :D :D
ne yapıp edip bitiricem de ne zaman :)
İş miş hak getire 2 gündür.. Askere gitti eleman :D
google alanya ebru mimar yazınca Ebru karabulut diye bir mimar cıkıyor Çöksekmi senmisin diye :D
45lık ozetınden dun 15e geldım bır solukta.nasıl ıcıne dustuysem hıkayenın ruyamda gordum bu olayı :D
çok FENAAA
kendim deli gibi okuyorum bir tane bayan arkadaşıma önermiştim sabah yürü git lan abartma diyordu az önce aradı sövüyor işi gücü bıraktım diye :hehe:
ya fenaymıs yaa, takıldık bizde kervana 25.sayfadayım
sadece kelebeğin yazıları olan 45 sayfadan 11 sayfa okudum sizlerin çok bağlıyo kitliyo demesi üzerine :D hiç bağımlılık yapmadı yatmadan uykum gelsin diye baş ucu kitabı gibi okuyup yatıyorum bence eleman gerizekalı :D
33/45 ama bilgisayardan okumak büyük sıkıntı gözler pert oluyo :D
"ertesi gün yolda yürürken modifiyeli bir araba pati çekerek yanımdan geçti ben kaldırımdan yürürken
daha sonra 4 3 yaparak resmen ses dinletti bana
normalde yan yola dönmem gerekirken devam ettim aynı yola
bir müddet yürüdükten sonra tur atıp yine aynı yola gelmiş
arkadan geliyor aynı araba gaz boğup aragaz çekerek
durdu yanıma film kaplı camını indirdi"
İtiraf edin beyler hanginizsiniz? :D
hahaha herkes iptal olmuş hahaha :D
Sölim mi sonunu bitsin dertler :D
ben başından okumaya başlamıştım ilk yazdığı zamanlar sıkmıştı sonralarda bitirnce sonunu okudum :D sonunu okuyunca baştan okumaya başladım 2 günde bitti.
Çok iyi ya 3. sayfadayım