arkadaşlara vermiştim hesabı okumuş silip süpürmüşler bana anlatıyorlar.ybsg dedim.Neyse okuyalım bakalım sabahı ederik.
Printable View
arkadaşlara vermiştim hesabı okumuş silip süpürmüşler bana anlatıyorlar.ybsg dedim.Neyse okuyalım bakalım sabahı ederik.
4. sayfadayım iyi gidiyor tamamını okumam ama bugün okuduğum kadar artık :)
gözleri ağrıtıyor valla benimkiler 15 dakikada oldu balon
yer imlerine ekledim bi ara okurum
inci başlığı gibi olmuş :D
sayfa 14 ahh ebru ahh tokam düştü bari deseydin
bir gecede 40 sayfa okudum.. surukleyici :D
sayfa 114 bu gece sabahçıyız reiz
anlatsam mı anlatmasam mı
burdan daha rahat takip edilebilir.Bnde merak ettim şimdi :D
valla ben de bir yerden sonra facebooktaki notlardan takip etmeye basladim, daha akici oldu, kopamiyorum beyler. (.icler yazasim geldi bi an, aliskanlik yapti :D )
aradaki yorumlar bazen kopartıyor bu yüzden başka yerden okumuyorum birde onun ağzından yazanlar yokmu gerçekmiş gibi dalıp okuyorum sonra nick'e baktığımda aptalca gülüyorum
sayfa 132 gözlerim doldu neredeyse ama brezilya dizisi tadı vermeye başladı iyi gidiyo iyi
Özeti yokmudur bunun yaww :)
Okumaya başladım, ya sadece bende mi var yoksa sizde de oluyor mu, devamını çok merak ediyorum 1-2 cümle atlıyorum hep :D:D
179 daha 8/2 bile değil
sayfa 202 ayraç /
4 saattir okuyorum arkadaş çay falan demledim, çekirdek çitleyerek okuyorum şuan :D Sona az kaldı :D
bende bi ara okuyım ozman güzel gozukuyor :D
editt simdi bu genc o kadar turistle birlikte olduktan sonra hala kendine guveni gelmiyormu iste barda tanisdigi tur kiini gorunce bide aksamki o kotu manzaradan dolayimi utaniyor mesaj atamoyor sacma geldi :s o kadar halt yemos biri bunun ustesinden nasil oluyorda gelemiyor