ya özelden pm atarım ben sana özeti burdan okuyacaklarınn sevkini kırmayalım :D
Printable View
50 ye geldim çok sardı
Bende kitlendim :D bi aralarda gunde 2 litre şarap içen adam vardı
yazıya devam ettikçe üstte paylaştığımın hiçbişey olmadığını farkettim :) büyük bir kısmını okudum gibi ufak tefek atladığım yerler haricinde.güzel bir derleme özet varsa pm alabilir miyim?
editt..CLİVER PM BEKLİYORUM LÜTFEN :)
off açmayın böyle konular 100 küsür sayfa okumaya çalıştım çalışırken banlıcam ama:D
sonunu bilen varsa pm atsın mutlu sonmu biraz baktım ayrılmışlar sanırım
yok yok saka yapıyo :D en azından çok daha farklı ilerisi okumaya değer
sayfa 396 adam asker'e gitti usta birliği bizim burada küçükyalı kenan evren kışlasında üşenmesen gidip bulacam o ekşını kızla şu ara araları limoni ama kız hala hayatımda yazıyor arada demekki ayrılmamış
eskidende yapardım kitabı sondan okurdum ohh:D lan tepemde 20 kişi var çalışıyorum üstüne tuvalete gidemedim bunun yüzünden bırakıcam şimdi masaya:D
baştan 3-5 sayfa okumuştum , gittim lönk diye son sayfayı okudum...
bütün sihir kaçtı :D
orhan pamuk'un "yeni hayat" kitabında da aynı haltı yapmıştım sonra kitabı okumadım yarım bıraktım :D:D:D halen durur öyle yarım yamalak :D:D
angutyus da iyidir :D
yemin ediyorum gerildim açmayın böyle konular bıçaklıcam :D
bu okugunuz diger yazilara gore en iyisimiydi ???
bu tarz hikayeler varsa onlarinda linkini paylasabilirmiyiz buradan
sonunu paylasmadan devam etsin muhabbet, lutfen :D
girmicem konuya hee :D okuyoruz hala, gece devam etcem ben simdi bolunur falan ugrasamam :D
altımdaki koltuk göçtü yaklaşık 12 saattir üstündeyim gece zaten 4'te yattım oda yatmadım acaba ne olacak diye döndüm durdum
insan kaptırdı mı okuyo cidden :)
sonunda ne oluyo
katil kızmıymış?
Bende bulaştım:D bu kısım çok iyi;
''İçimi bisiklet sürmeyi bilmeyen ama babası tarafından bisiklet alınmış çocuk sevinci ve heyecanı kapladı.''