Sakın sarma, benim 3 gündür gözlerim ağrıyor. :eek:
Printable View
keşke anlatmasaymış :D
Şimdi msn'den Kelebekle konusuyorum ortalık durulsun geri dönecem diyor. Bazı sorular var dedim her sorunun cevabını sonunda verdim aslında dedi.
yok tanımıyorum hikayede arada biyerde msn adresini yazmış ordan eklemiştim Gerekenleri söyledim zaten
inci.y_s_kelebek@hotmail.com
msn i buymuş sadece bu hikaye için özel msn açmış tabi kendi msn ini verecek değil.
sorun burda da paylaşın merak ettim :)
bu gidişle bu adamı ipden carttan curttan derken bulurlar az kaldı :D
3 günde bitirdim gözler şişti ama değdi:)
Yahu amma meraklıyız adamı da kızı da bulmaya..
Bulduk, eee?
2 kulağı, 2 gözü, 1 burnu, 1 ağzı olan herkes gibi bi adam.. Kızı da bulduk,o da 1 ağızlı, 2 kulaklı, 2 gözlü, 1 burunlu kimine göre güzel kimine göre eh işte bir kız..
ee sonra?
:hehe: :hehe:Alıntı:
onsuz hayat bimde satılan le diye başlayan şeyler kadar adiydi. resmen le hayattı amk
122. sayfadayım. komplesini okuyorum. güzel gidiyor :D
işi güçü bıraktık hikaye okuyoruz ya nerden gördum şu başlıgı bakmaz olaydım oku oku iflahım kesıldı bıtmek bılmıyor burdan seslenıyorum okumamıs fakat okumaya yeltenen arkdasları işininiz yoksa okuyun sonra işde oku evde oku olmuyor gözlerım şişti sayfalar bıtmıyor okuya okuya konusma tarzım bozuldu artık :)
konuyu silsin abi adminler benim aöf bütler yalan oldu kelebek yüzünden değil tabi kelebek yüzünden iş yerinde uyudum bi ton fırça yedim kelebekten sonra incideki başka hikayelere sardım 2 ders vardı büt de ikisinede gitmedim birine çalışmadım diye diğerinede kalem yok diye gitmedim tabi 2 saat uyumuştum oda var :D
bitti boşluğa düştüm a. çakim.