asıl sinir bozuculuk askerlik dönemi ve sonrası önceleri gülüyosun hiç değilse, asker ve askerden sonra sinir harbi baslıyor.. acaip sente atlamış durumdayım :D
Printable View
asıl sinir bozuculuk askerlik dönemi ve sonrası önceleri gülüyosun hiç değilse, asker ve askerden sonra sinir harbi baslıyor.. acaip sente atlamış durumdayım :D
bırak bence okuma daha mevculara girmemişsin..
Bugünlük bıraktım zaten abi yarın canım sıkılınca 3-5 sayfa daha okurum :D
Ama benimde başımdan geçmiş bazı mevzular var hikayede ne olcak diye merak etmiyor değilim hani :)
Bende yeni bitirdim o nebiçim son oldu öle a. çakim arkadaşım :D
onsuz hayat bimde satılan le diye başlayan şeyler kadar adiydi. resmen le hayattı amk
ahahah gülmekten ağladım :D
Walla bende pişman oldum ama durduramadım kendimi :D
Bide ben fasülyenin (spoiler olmamasına dikkat ediyorum) yayladan sonra neden öle yaptığını kelebekten daha çok merak ediyorum a. çakim arkadaşım :D
Bende yeni başladım suan gayet eglenceli,bildigin sokak muhabbeti tadında yazmış eleman.Bakalım neler olacak bitince yorumlarım :)
Göki pm attım sana dertlerine çare olucam :D
La böle sona başlarım hee :D
clıver clıveeerrr yaktın biziii. aga sayende okudum pısman oldum okumaz olaydım. acaba ebru neden bole yaptı sımdı :) harbıden adam cok cıle cekmıs yakısmamıs yaptıkları ama ınsAllah devam eder ılerde bızde tekrar okuruz. Tekrar haber verırsın bıze Clıver ıncıye gırmıodum ama su konu ıcın full acık okudum ısyerınde ısı bırakıp bunu okudum yaa daha nolsun super cıdden.
tekrar tesekkur ederım.
hastalik yapti arkadas. 2 gundur ,ne zaman firsat bulsam okuyorum. 27. sayfadayim. bi ton soru isareti var kafamda. isallah sonu osuruktan teyyare olmamistir. cok saglam ilerliyo.
eleman salliyorsa bile helal olsun. benim diyen yazamaz bu kadar.
kelebekten ebruya mesaj var :D
'selam ben sevgilin, pardon sildiğin; hayatıma girip s....n , sonra mutlu ol diyip gittiğin.'
ebrunu g.te göre olmuş
kahrolsun ebrular meeting düzenleyelim bende cok doluyum açakim hem içelim hem anlatalım :D
ilk sayfalardada bi kaç kişinin yazdığı gibi mutlaka içinde bi kaç yerde ders alıyorsun syf 30dayım bende müptelası oldum fırsat buldukça okuyorum.
4 gün yoğun şekilde bu hikayeyi düşündüm, okudum. Bitince etkisi gider zannettim, fakat Tarkan çalıyordu, yandım geldi aklıma. Açtım onu dinliyorum derin izler bıraktı hikaye bende :D