statiği 3.kez alacam heralde bende hale okuyorum :)
Printable View
Nereden başladım ki okumaya güya bugün öğleden sonra matematik çalışacaktım saat 11den beri okuyorum
Benimde vize haftamı yaktı zaten :D
sansürlü okumakta sıkıntı.yazar alımı da kapalı.bir yolu varmı diğer türlü okumanın.muallak,saygı,tak,gib böyle okumak bir garip oluyor :)
On numara yazmıs adam hakaten anca bitti
Roman okur gibi okuttu
Saygı--- saldırı demek sanırım
Muallak --- ip.e demek
Gib --- s.k
Tak--- yar.k
Huur--- oros.u
Arka--- g.t
Küfür var diye banlanmayız inş :)
Bağımlısı olmuştum bunun ama formattan sonra linki kaybedip dahada bulamamıştım :) Şimdi şans eseri tekrar rastladım ve çok mutlu oldum..... Eleman harbi yazmış dağıtmıştı , vize haftamız geçsin tekrardan başlayalım
hemen hemen 20. sayfaya kadar geldim, acayip iyi ve güzel yazmış helal olsun diyorum yazan arkadaşa hem duygulandırdı hem güldürdü. saat 4:40 oldu yarın pansumanada gidemicez gibi görünüyor :D
bitti çok şükür arada salya sümükte olsam.Cok iyi yazmıs be.Ne dicem bilemedim.
etkileniyosanız tutmayın salın salya sümük.bende bittim 2gece de 50sayfa. :o yarın gene iş tabi
cümleten hayırlı geceler.
aynen muallak'ada bişey bulamadım okurken ne denk geliyorsa onu söyledim içimden.nede olsa teröristlerden bahsediyor.ne desen yakışır :)
yazdıklarından bir bu var yanlış olan..
tak = b.k :)
şu iki yerden belli oluyor.
...pgiboloji en taktan olanı...
...iki ucu taklu değnek...
Aman ...
''buradaydı biraz önce.
dibimde.
çok özlemiştim onu.
yağmurun yanına gitmek için herşeyimi verirdim o esnada. ağlamak geldi içimden. hayatımda bu kadar sık ağlama hissine kapıldığım başka bir dönem olmamıştır heralde.
ama askerim yanımda ağlamak mı?
vur kendini daha iyi.
işte o anda bişey oldu, bir mucize,
o bana geldi beyler.
hemde o anda geldi.
ağlayamadığımı bildiği için geldi biliyorum.
yardımıma geldi.
inanılmaz bişey oldu.
gök delindi beyler,
bir yağmur bulutu geldi üstümüze,
yağmur yağmaya başladı ama inanılmaz bir şekilde,
gök delindi resmen.
yıldızlar diyorum ya size,
sevdiğinizi yanınıza getirir,
dibinize oturtur onu.
düşüncelerinize sokar bi anda.
yağmuru getirmişti bana,
yardımıma getirmişti yağmuru.
sırf rahat ağlamak için.
rahatlıkla ağlamaya başladım bende.
kimse bişey farkedemezdi çünkü
sırılsıklam olmuştum çok kısa sürede.
sırılsıklam aşıktım zaten.
yağmur dokunuyordu her yerime.
sırılsıklam bir aşık askerdim ore köyünün yakınlarında bir yerlerinde.
''yağmur'' üstüme yağıyordu..
yüzümü gökyüzüne çevirdim ki daha çok hissedeyim diye.
yağmuru getirmişti yıldızlar..
ağladım sessizce yüzümü gizleyerek, bir yandan elimde ki şeylere yemeğe çalışarak. sessizce derinden çığlık ata ata.''
Adam kitap çıkarabilirdi aslında, bilmiyorum malzeme yeter miydi ama :) Gerci kitap olarak çıksaydı bu kadar inanılır olmazdı, şahsen uydurma oldugunu düşünürdum.
gece başlıyorum sabahçıyım çay ve kahve ile =)
driekt şöyle bi link vereyim :)
http://inci.sozlukspot.com/w/1995-%C...nersikenjackal
uqr da vermişti aynı linkten.yalnız aynı sorulan sorulara hep aynı cevapları vermesi falan bazı yerler gereksiz uzatmış yazıyı..''anlatsammı anlatmasammı'' daha okunabilirlik açısından fenaydı.şimdi anlatsammı anlatmasammıyı okuduk iyiydi güzeldi.95 yılı asker anılarıda çok iyi bitti sayılır.''Bir ölü bir yaralı var kalbinde'' nasıl?asker anılarının olduğu yazı kadar uzunmu?ona göre başlayalım.
Yalnız milletin yüklendiği kadar var sanki. Bağzı noktalar bildiğin kan uykusu belgeselinde anlatlan yerlerden alıntı. Mesela kaçın kafalarına sıkın kaçın'ı söyledi. Yandaki arkadaşın tüfeğinin kovanı geldi vuruldum sandım. vs vs. ama doğru yalan on numara okunuyor hemde keyfle.
Güzeldi Furkan, tavsiye edebilirim.
https://www.facebook.com/notes/yapra...52949428088546
https://www.facebook.com/pages/Yapra...35667?sk=notes
24 part atmıştı çok kısa sayılmaz.
çok sağlam yazmış diğer hikayelerini de okudum kaydettim hatta..cinnet geçirtir adama.