sayfa 434 yarısını devridik
Printable View
sayfa 434 yarısını devridik
olm hikayenin ilerilerinden bir sey yazacaksaniz----spoiler---- diye belirtin de okumayalim o postlari :D
tirsiyorum fazla bir sey ogrencem diye hauehaueh :D
ulan çok iyi ya
tam yazıya kitlenmişken yazdığı abuk bişeye acaip gülüyorum:D
:hehe::hehe:Alıntı:
evet lan kavga sonrası daha heyecanlı oluyordu öpüşmek
heyecanıma jr.kelebek te yenik düşerek karşılaşmaya ayakta devam etme kararı aldı
olay gittikçe karışıyor hatun ilişkiye reset attı brezilya dizisi vol.1
Bu ne be.. Akşam 6 dan beri okuyorum!.. İyi halt ettiniz yazdınız buraya.. :)
Smirnoff bile açtırdı kendimi okuyormuş gibi oldum sık sık Allah sizi bildiği gibi yapsın emi! :))
Bu gece biter bu kesin.. :)
Allah bunu bildiği gibi yapsın kitledi benide 10. sayfada mola verdim gözlerim şişti :D bunun sesli anlatım versiyonu yokmu dinlesek :D
biri özetlesin :D
bugün 3 saatten fazla okuduğumu fark edince kapayıp kendimi dışarı attım :D , adam güzel yazmış :D
özetliyim ben baya uzun 10nlar ca sayfa boyunca aşık olduğu hatunu bafileyemiyor sanırsam. buda içine dert olmuş yok aşığım seviyorum ayakları liseli mode aşkını paylaşıyor işte incide :D
sizinkisi yine iyi
dün gece 11'de başlamışım saat 4'te bilgisayarı kapattım yatağa uzandım ama nafile saat 6'ya kadar ne olacak ne olacak diye döndüm durdum sabah 6'da bilgisayarı açtım ve okumaya devam gelen telefonlara bakmadım gün boyu tuvalet aklıma bile gelmedi
1 defa kahvaltı için kalktım
3 defa kapıyı açmak için
1 defa arabayı garajdan çıkartmak için
1 defada akşam yemeği için
altımdaki koltuğa yapıştımmı acaba diye düşünmeye başladım koltuğun halini zaten düşünemiyorum yaylarını hisetmeye başladım büyük ihtimal bu inci muhabbeti bittikten sonra atarız bu koltuğu
bu arada birisi e5'de fena sıkıyor parçaladı kulağı dıdıdıdıdııı
2 gündür fena şekilde takıldım. Entry tatsız bitince yüzüm asık geziyorum. Gözler zaten bitikti hepten pert oldu. Yarın sabah randevu aldım doktora gidicem :)
sayfa 809 hikay bitiyor diye ağlaıyacağım neredeyse;
annem kitap verse böyle okumam 800 sayfayı iki günde
akşam 9 dan beri aralıksız okuyorum. 23. sayfayı devirdim. okuma aşkı geldi birden.