Şırnak hikayesimi kanka :D
Printable View
Şimdi benimde kitlenesim geldi ama en basından mı başlasam yoksa ortasından mı başlasam onu kesitiremiyorum ? Tavsiye bekliyorum.
sadece adamın yazdıklarını okusanız yeter oda 50 sayfa zaten
Uzaktan bi arkadaşım bizzat kelebek ile görüşen oturup kalkan birisi. Kendisinin söylediğine göre hikaye gerçek. Ancak işler çok fazla büyüyüp ebruyu bulanlar hesap soranlar küfür edenler olduğu için hikayeyi yalanlamak zorunda kalmış. Benim de gençlik yıllarımın içine etti. Kızlara olan davranışlarım değişti. Daha sonra yalanladığını duyunca üzülmüştüm. Arkadaş ortamında muhabbeti geçerken tanıdığının tanıdığının bilmem nesi derken hikayenin gerçek olduğunu ancak yalanlamak zorunda kaldığını öğrendim. Bu kelebekte baktı hikaye işleri tutuyo yazma yeteneği var anlatsam mı anlatmasam mı dan sonra bir kaç hikayeye daha başlıyor.
Şimdi bitirdim bende süper ötesi hikayeydi. Fakat sonlarda 'keşke yalan oldugunu söylemeseydin' gibi şeyler demişler. Adam öyle bişey belirtmemiş ki yada ben mi göremedim bi yerde 'Sadece hikayeden ibarettir gerçek değildir' gibi şeyler söylediğini ?
hikaye gayet güzel /y-s kelebek) sonunda biraz moralim bozuldu evlenme muhabbeti falan ne oldu orada atmasyon mu rüya mı o gerçek mi değilmi kaffa kalmadı nedir en sondaki muhabbet
https://www.facebook.com/pages/Yapra...535667?fref=ts
Kelebeği merak edenler varsa profiline fotografını koydu
Ben inanmiyorum gercekten o olduguna, israrlara dayanamayip tipki anlatsammi anlatmasammiyi yalan hikaye diye savusturdugu gibi siradan bir resimlede onu gecistirdi.
Ya bu adam beni paranoyak yapti, yada olanlar gercekten bu :D
Ebru ablamızın resmi var mı ?
Edit versiyonun eskisinden farkı var mı ?
Bugün tekrar başladım 5 bölüm okudum, farkı yoksa boşa okumiyim.
adam o resimdekiyse bu zamana kadarki tecrübelerime dayanarak söylüyorumki şizofreni başlangıcı var bu adamda :)
Sonun da esma diye bir hatun giriyor ve ebruyla evliyken görüşmeleri filan var. Sadece son partları okumanı tavsiye ederim abi :)
bunun orjınalını tek dosya olarak word,not defteri vs bulamazmıyımz inci sözlük yeni temasıyla berbat olmus..
Hikaye gerçek mi, hayal mi meçhul.. Bazı yerleri okuduğunda insan yaşamadan da bilemez ki bunu diyorsun.
Belli ki bazı sıkıntılar olmuş ama finalin biraz uydurma olduğu belli.
Neden bunları okuyorsunuz. Popiler diyemi yanlış anlamayın böyle şeyleri ciddi itici buluyorum.İnsanların psikolojisini etkilediğini düşünüyorum.