Cliver niye banlandı ki :D:D
Printable View
siz niye hortlattınız rahmetlinin konuyu şimdi :D
kabuuusss,
hayatımı kaydırmıştı bu konu 3 gün okudum,
admin ler silin şu konuyu hatırlamak istemiyorum... :D
ikinci öyküsünü paylaşıyordu okuyacaksanız
Yaprak Seven Kelebek | Facebook
''Adını ne koysam'' ikinci öyküsü
Pampa okuyayım ben bunu fena tutmuştum :)
inci'den okumaya başladım bile :D
beyler hikayenin sonunda ilk hikayenin sonunu yazmış o alanyalı elemanın ebrusunun akıbetini öğreniyoz ama bu hikayenin sonu yok herhalde onu 3. hikayede yazcak. inception gibi amk ( spor gazetesi).
Nası kurgulamış şerefsiz aklım gitti öğle tatilinde başladım mesai yalan oldu anca bitti.
bence super yazmıs:) gecen sene okumaya basladıgımda sabahlara kdr okudum cok etkıleyıcı bır hıkaye.. bence anlattıklarının en az yarısının dogru olması gerekır cunku o kdr duygularını bellı etmıs kı yasamayan bılemez dıye dusundum..
bı tanede ben mı yazsam:) ask acısı cekmeyen ınsan var mıdır kı?
Hort :D Sevgı cakım arkadasım. 2.de bıttı bu adam harbı ıı yazıo baska bıldıgınız var mı bu adam gıbı yazabılen ? onlarıda okumak ısterım.
ama hıkaye bıtmıs olsun sonunu merak etmek ıstemıorum :D
bıraksın bu hayal ürünü fln fln işleri, biraz okudum herif gayet güzel içine kapanık çalışkan öğrenciliğini anlatıyo :) onca kızın içinden birinin elini tutmamış bide hayal kuruyo :)
gerçi devamında bi ona, bi buna ohh ne güzel takıldım diyorsa, orası hayal ürünü olabilr :D
Beyler kelebek 3. hikayesiyle geri dönüyorAlıntı:
Yaprak Seven Kelebek
Pazar
dün itibari ile yeni hikayeyi yazmaya başladım.tamamını yazıp hikayede gerçek hayatını anlattığım kişiye okuttuktan sonra sizlerle paylaşacağım...
Yeni hikayeler lazım :)