Gunumuzdeki bayan modelini inceledik simdi reklamlar....
Adami hayata küstürürler ki beceriyolarda..
Gunumuzdeki bayan modelini inceledik simdi reklamlar....
Adami hayata küstürürler ki beceriyolarda..
ulan bu mesafeler muhabbetini az yaşamadık bee. izmit-mersin ulan ne gidip geldim be.
Arkadaşlar tamamını okuyupta çok kısacık özet geçecek varmı.Ne oluyor kızla ölüyomü kız yoksa sonunda. Kitap kurdu bişr insanım haftada bir kitap bitirim sms bunu okumk çok zor geldi ve mevzuyuda merak ediyorum.32 sayfa zor geçti.
bende başladım b gün baya bi okudum fena hikaye
cnrsrn:
195 40 16 yı bi koycan
harbi nokta
turgay.ozgur:
böbrek taşınada birebir olur
çukurlarda dökersin
ameliyatsız
hikaye yeni bitti hiç beklemediğim gibi bitti
ebru tipik ruh hastası kız tribinde çocuğun hayatını karartmış ama çocuk son dakika golünü fena yazmış
edit : çocuğun adı efe heralde annesinin 2 kez efe dediğini söyledi, birde merak ettiğim konu kızın maddi durumu gayet iyiyken üniversitede neden 4 sene yurttaydı eve çıkmadı?
hacı dayı o efe olayı lakap gibi bi şey ben aslen ödemişliyim her ne kadar orda büyümemiş olsamda orda doğmuşum sık sıkda giderim orda da bi efe kültürü vardır. İnsanlar sevdiklerine ismin sonuna efe ekliyerek seslenirler arada buda öyle bişey![]()
Bitti..
a.. ç... arkadaşım embesil misin, gerizekalımısın, malmısın...
Denecek çok şey var da spoiler vermeyelim şimdi.
O değilde aşk adamın nası aazına zıçar çok uzunca ve detaylı şekilde açıklamışHelal olsun valla ... Aradada bi abinin aşk açıklaması vardı harbiden yuh dedim...
y.s.kelebeğin futbolcularla ilgili espirileri yardı beni yasol kanattan gelen deli ibonun ne yapacağını bilmemesi gibiydi duygularım
aralarda yazanlarda çok komik yaerkek cinsel organı havalarda uçusuyor
kafamı eğerek okuyorum
S'OZ FOCUS sold
hani kadın erkek eşitliği derler ya , o eşitlliği ekşın reyiz sevsin
ebrunun yaptıklarının milyarda birini kelebek yapsa hatun kısmı vay efenim beni sevmiyosun soğudun ayrılcan diye bir ton bahane sayabilir
ama hatun kısmı ebrunun yaptığı hareketleri yaptı mı bilmiyoru kafam karışık gibi saçma nedenlerle geçiştirmiş hiç bir sorun yokmuş gibi geçiştirirler
ee nerde kaldı eşitlik![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)