konuya anket eklenmeli böle sayamicam kim ne dedi![]()
konuya anket eklenmeli böle sayamicam kim ne dedi![]()
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
ankarada lpg , istda dizel bence
%15 fln fark var lpg fiyatında
Grow up! this is just a car
şehir içi 15 kuruş yakabilen lpg'li araba var mı?![]()
konuyla alakalı oldugunu düşünüyorum bır sorum olacak
dün ankaradaydım ve lpg nın bursada 2.45 olmasına karşın ankarada benzınlık tabelalarında 2,25-2,31 gibi fiyatlar gördüm sebebi nakliyemıdır ?? yoksa başka bır nedenımı var??
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
Bazen bendede oluyor o piskiloji![]()
![]()
Honda city var LPG'li uzun yolda 17 krş'a kadar indirebiliyorum
Şehir içindede tam ölçmedim ama karışık yüksek devirli felan kullanıyorum genelde 20 lira ile 100 km yapıyorum 8-9 lt felan denk geliyor... Atiker marka olması lazım lpg'nin.
Şimdilik memnunum çok gidiyo az yakıyo![]()
![]()
karşılaştırma biraz yanlış olmuş sanki cunku gazda bırı dıyo ben daha az yakıyorum dizelde 1.3 ler diyor ben daha az yakıyorum.şu şekilde olsa daha iyi olur sanırım örnek vereyim 2.0 passatmı 2.0 dizelmi diye.ben dizel derim gazla mazla uğraşmamak için hemde rampalarda bas gitayrıca kit taktırması var vs vs çok kucuk bi az yakma farkı olsa bile gazın değermi diye dusunmek lazım.ben yılda 10 bin yaptığım için dizel bana mantıklı geliyor mesela
arkadaşlar 2000model 105.000de passat lpg de nasıl olur?
ben dizel kullaniyorum su an icin. shell gtl aliyorum hep. benzinle kullaniyormus gibi bir his yaratiyor bende4.10 yada biraz daha fazla litresi. her gun zam geliyor. benzinde indirim oluyor gtl zam yiyor biktim desem yeridir. bazen lpgli gunlerimi ozluyorum
![]()
arkadaşlar 1.8 passat 2000model 105.000kmde benzinli. almayı düşünüyoruz fakat LPG uyumu nasıldır? lpgde ne yakar yardımcı olursanız sevinirim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)