bende 1.3 95hplik dualogic sanzumanlı cam tavan evo kitli var. donanım olarak baya zengin en basitinden perde hava yastıgı asr,esp,hillholder, yagmur sensoru, park sensoru, oto kararan dikiz aynası, msr hba ve daha bir cokozellik var. o kadar firma gezdim almadan once vw, seat, opel, peugeot, ford aklıma gelenler. bunlarda para bile verseniz bu donanımların cogunu alamıyorsunuz bile. Yakıt olarakta daha olcmedim 2 hafta oldu alalı biraz daha km yaptıktan snra bakıcam ancak suanda bile surekli yapıstırmama ragmen ve sbhları aksamları baya baya sıkısık trafiklere ragmen 5.2ltde yol bilgisayarında ortalama
1.Polo
2.Fiesta
3.Corsa
4.Astra
5.pug308
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
polo bluemotion az gider ama mazotun kokusuyla hareket ediyo arac![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Megane III 2009-2010 ispanya üretimi olan serilerden alırsanız , dua edersiniz![]()
Opel astra 1.3 cdtı 95hp cosmo görsel olarak ta çok iyi yakıt açısından da az yakıyor bir kaç modifiye işleminden sonra harika bi makine çıkıyor ortaya
VW Polo Veya Punto EVO Ama Pola Daha Ağır Basıyor Karar Sizin Hakkınıza Hayırlısı.
sırf vw diye bomboş bir arabaya binmeye gerek yok bence eğer sıfır araba alınacaksa bir kere alınıp uzun süre kullanılacak demektir donanımının zengin olmasında fayda var soğumazsın hem arabadan
şu devirde artık herşey yakıt oldu bluemotion araştırıyorum şuan zaten klima elektrikli aynalar otomatik bagaj açma gibi klasik donanım üzerinde duruyorum gerisini pek aramıyorum malzeme kaliteli olsun arabaya bindiğinde araç sportif bir hava versin servisi zahmetsiz hızlı olsun zaten sıfır alacağım için uzun süre satmam 5-6 yıl kullanırım zaten hali hazırda hız için araç hazırlıyoruz ufak ufak
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)