User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
24 sonuçtan 20 ile 24 arası

Konu: slowakya araba fiyatlari

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hs06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Almanya daki fiyatlardan hiç bahsetmeyim isterseniz forumca düşer ya bayılır yada sabaha kadar ağlarız Malesef arada korkunç bir uçurum var. Eğer olurda torunumun torunu olduğunda avrupa birliğine katılmış olursak ozaman bu fiyatlar değişir yoksa sürekli kazık yemeye devam ederiz. 98 polo classic sahibiyim burda 12-13000 TL civarında diyelim orda 300-800 euro ya alırsınız varın siz düşünün Amcaoğluna sıfır rs6 aldık onun fiyatından hiç bahsetmeyim sadece şunu söylemek doğru olur oradaki sıfır fiyatı buradaki eski kasasının en yükek 2. el değeri gibi bir rakam...
    Ben sıfırları bilmiyorumda Almanyada hafif kazalı arabalar yarı fiyatına düşüyor nedeninide anlamadım çamurluk 1.000TL birsey 3kat düşüyo fiyat nedense

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizim forumada üye olan C2VTS nickli arkadaş alman vatandaşı olduğu için öyle komik fiyatlara türkiyeden bile araba alabiliyor.3.k€'lara e36m3 bulmuş.Bana nispet gibi faceden ilan atıyor birde

BU®AK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı UtkuG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben sıfırları bilmiyorumda Almanyada hafif kazalı arabalar yarı fiyatına düşüyor nedeninide anlamadım çamurluk 1.000TL birsey 3kat düşüyo fiyat nedense
    İşcilik çok pahalı servisler saat ücreti ile çalışıyor ciddi rakamlar tutuyor.Araçlar zaten ucuz uğraşmak isteyen uğraşıyor istemeyen hurda fiyatına veriyor yada aracını çöpe terk ediyor...

BU®AK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ST-max Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizim forumada üye olan C2VTS nickli arkadaş alman vatandaşı olduğu için öyle komik fiyatlara türkiyeden bile araba alabiliyor.3.k€'lara e36m3 bulmuş.Bana nispet gibi faceden ilan atıyor birde
    Yabancıdan yabancıya statürsünü kullanarak alıyordur. Satışda yine yabancı vatandaşa satıyorsunuz o araçlarda bir çok şeyden muaf diye hatırlıyorum

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hs06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yabancıdan yabancıya statürsünü kullanarak alıyordur. Satışda yine yabancı vatandaşa satıyorsunuz o araçlarda bir çok şeyden muaf diye hatırlıyorum
    Valla bilmem ama sıfırda alabiliyorlar onu biliyorum.Ciddi araştırma yaptı.Çok uyguna ne arabalar buldu ama işte onunda ailesi pek izin vermedi şimdide tr plaka 330xi'ye biniyor.Yabancıdan alsa neye biner merak ediyom

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)