sınav ücreti 45 tir ve MEB'in hesabına yatırırsınız.
arkadaşnı sorduğu direksiyon sınavı ücreti ve böyle bir ücret yok aslında.kurs kafasına göre ister.35 ile 100 arasında farklılık gösterir kurstan kursa.kursa gider bu para.
sınav ücreti 45 tir ve MEB'in hesabına yatırırsınız.
arkadaşnı sorduğu direksiyon sınavı ücreti ve böyle bir ücret yok aslında.kurs kafasına göre ister.35 ile 100 arasında farklılık gösterir kurstan kursa.kursa gider bu para.
sağolun yardımcı olmaya çalıştığınız için
konuya nasıl girsem acaba indirim isteyerek mi yoksa böyle bir şeyin yasal olmadığını söyleyerek mi ?
pazartesi günü konuşucam bakalım.
sınav giriş belgesi onlardaydı bende hatırlamıyorum 50 yada 80 tl civarı bi para vermiştim uzatmadım konuyu daha hiçbir taksidi vermediğim için 30 liranın lafını yapmamıştım insanlara![]()
dicem para yok 50 tl bulabildim anca bu kadar![]()
sınava giriş belgesinizi sınav alanında vermeyi teklif ederler sınav gününe kadar paranızı teslim edin derler hiç olmadı dosyanızı almak için onlara gideceksiniz elbet son çıkarken istediklerini alırlar zannetmem bıraksınlar![]()
50 tl ye bağlamaya çalış.bütün arkadaşlarımın gittiği kurslarda böyle falan bağlarsın bi şekilde.fazla zorlamayın bide yapmıyorlarsa bu sefer vermezler sınava giriş kartını falan yamuk yaparlar.
haklısınız bu kadar istekliyim zaten bir de sınavı kaçırmaylaım
2008 de 50 tl verdim
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
+15 tl de şöförler odası makbuzu için alıcaklarevrakları en son almaya gittiğin zaman
zam geldi evet pazarlığa açıklar aslında yukarda da demiştim ben ehliyeti b den e ye yükselttim kurs + direksiyon için 350 dediler 250 ye anlaştım (sadece motor ve direksiyon) sıfırdan ehliyet için ne alıyorlar bilmiyorum ama 1.100 sanmıyorum, 15 te şöförler odası makbuzu var +emniyete 420tl harç + 67tl kart parası verdim...b ehliyet harcı hala 250 civarı yok öyle 500 filan b için
bugün 45 tl verdim kursa direksiyon sınavı ücreti olarak.
pazarlık yaptım ama indirmiyorlar.50 den aşağı yer bulamazsın falan dediler.ben de yanlış biliyormuşum kurs alıyor sanıyordum parayı.
kurslar meb'e demişki biz bu ücret yüzünden adaylarla papaz oluyoruz bi hesap açın bakaya yatırsınlar demiş.kurs ta demiş biz nerden bilelim kim hangi sürücü kursundan herkes size versin siz yatırın bize dekontu getirin gibisinden bişeyler anlattı.bu paraların bir kısmını meb alıyormuş bir kısmını da kurs galiba.komisyon daki öğretmenlerin parası veriliyormuş bu paranın içinden.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)