kaçmaz yine bu bölüm :D
Printable View
kaçmaz yine bu bölüm :D
merakla yeni bolumu bekliyoruz :)
Bu bölüm Yıkıcı, yakıcı, Dağatıcı bir bölüm kaçırmamak lazım :D
atilla bey cortladı :D banu köşeyi döndü :)
Kan gövdeyi götürüyor:D
manitalarda iyimiş valla hemende buldular hatunlari :D :D
iyi sopa yicek reklamlardan sonra :D
simay çok tatlısın
simay patlattı bombayı :D
Hatunlarda dünden razılarmış :D
Ferhat kuzeyi hastanelik ettikten sonra babası da ferhatın dükkanını yaktı :) polis de faili meçhul olduğu için ferhat babasını polise vermekle şantaj yapıyor :)
liseden arkadaşlar kanka aynı kızı sevmişler yıllar sonra karşılaşınca dananın kuyrugu koptu :D
kuzeye hapisde sahip çıksın diye rüşvet verdi
adam kuzeyi dövüştürdü midesini çaldı :D
sonra kuzey işin gerçek yüzünü anlattı oda dükkanlarını yakatı
olay bundan ibaret
bitti :( :(
o sarı rus iyiymişti amma bade ye diyecek bişey bulamıyorum ben ya... öryomlamam bu kadar..
Bade İşçil oyoyoyoyoyoyoyoyoyoyoyoyoyoyoyoyoyoyoyoy.
Dizi gençliği :))) izlemeye gerek kalmadı canlı yayın yapmışsınız :)
Mektup okunurken vay adammı lan bunlar diyodum sonunda yıkıldım ya ahaha :D
banu yaktı bızı
cemreyle anasını atsalar diziden ya...
sansürsüz 10. bölüm
ferhata yaptığı oyun süperdi ya:D
ahaha kuzeyin küfürler bomba yaa :D
dür bük :D :D :D :D :D
küfürler tam yerinde olmıuş çok begendim..
lan bende 2 bölümdür netten sansürsüz izliyorum fena keyifli oluyo :D
Ya birisi şu 2 anneyide diziden alsın hastanelik olsunlar komaya girsinler dizide bişey olsun beynim şişiyo izlerken diziden soğuyorum şerefsizim nasıl bir çene var onlarda ya dır dır dır dır, Kuzeyinkine bişey demiyorum zaten ne kadar sakat bi anne ya 1dk'sı 1dk'sını tutmuyo :D İllallah geldi yani :D
Fena güldüm yaaa :hehe: Birisi çocuğunu aldırıyo birisinin olan bitenden haberi yok evlencem seninlen diyo :hehe: Ulaaaan Brezilya dizisine dönüyo hadi bağalııım :D
Kuzey Güney 11.Bölüm Fragman - YouTube
kuzey dahada almaz bu kızı:D
Kuzeyin sevgilisini, cemreyi, eski matmazel yeni kuaför annesini, kuzeyin annesini.
kuzeyi ağır dövmüşler bu sefer
Simay, Kuzey'i evlenmeye ikna edebilmek için, onu en zayıf noktasından yakalamaya çalışır. Ancak Kuzey'in içinde bulunduğu koşullar, onun Simay'a küçücük bir umut vermesine bile engeldir. Kuzey her şeyden önce, aynı gece çıkacağı dövüşte hayatta kalmayı başarabilmelidir.
Atilla Sinaner, geçirdiği kalp krizinin ardından hastanede hayatta kalma mücadelesi verirken, Banu bu durumdan Barış'ı sorumlu tutar. Banu'nun suçlamaları karşısında soğukkanlılığını kaybetmeyen Barış ise, aynı dakikalarda kendi geleceğine yön verecek olan belgeyi Atillanın imzasını taklit ederek imzalar..
Kazım'ın kızını görebilmek için evlerinin önüne kadar gelmesiyle, Gülten Cemre'yi daha fazla olayların dışında tutamaz. Öte yandan Gülten'in çabaları sonuç verir, Cemre, Katmanoğlu Holding'te işe başlar.
Atillanın ölümü ardından Banu ve Barışın annesi Ebru'nun (Hale Soygazi) İstanbul'a gelir.. Ebru'nun dönüşüyle birlikte bütün dengeler bir anda değişir.
Bu yeni dönem, ilk andan itibaren Banu ve Güney'i de etkisine alacaktır.
Kuzey, kendi yüzünden yaşanan bir olumsuzluğu daha tamir edebilmek için Simaya evlenme teklif eder.. Bu nikah tamamiyle gizli kalacaktır.
Kuzey'in nikah defterine imza attığı gün, zaman içinde hayatını tamamen değiştirecek Zeynep'le tanışır.. ..
Bı zeynebimiz eksikti
Göki,ZD
senaryo çok kötü ya dizi fena traş izleyim diorum 10 dk dan fazla dayanamıorum
zeynep merve bolugur( ohşş ) olabiler ole bi haber vardı
edit: merve bolugur kesinmiş fotocu hüseyinin kızıymıs
kıvanc bafispora devam mahallede hatun bırakmıcak :D
1 bölüm sonra simaycılar zeynep e döner :D
bu sansursuz olan devamlı yayınlanırmı nette ? İyiymiş sansursuz behzat Ç yi de yayınlasalar böle keşke...