bade cevap vermemiş :( :hehe:
Printable View
bade cevap vermemiş :( :hehe:
o kozalak ferhatın elıne geccek ılerde kuzey gerı almak ıcın ferhatın dediklerını yapıcak iko dediydi dersiniz :D
Oy oy oyyyyy ortalık fena karışıyo fragman sonundada Zeynebimiz NOKTAyı koyuyor :eek::cool:
vay arkadaş bayılıyorum şöyle kendine güvenen kızlara:D
zeynep yapıştırdı zamk gibi hayırlısı :D
obaaaa yine iyi bölüm geliyor.:D
Hadi zeynep' i anladıkta şimcik bu Evlilik olayı ne olcak onu kestiremiyorum kafamda :D
bu bölümde arifin manchester'a attıgı golün tekrarını izleriz :D
Çok eşlilik tercihimdir diyip ekmek elden su gölden yapmasını beklerim. :) Tabi zeynep orda ortaya bi yem atıyo bence :)
Zeynep sevgilisi olduğunu öğrendi ya,iş atıyo Kuzey'e. :D Kuzey de eğer karşılık verirse şlak diye tokatı yapıştırıcak bence Zeynep.
Sonuç : Kuzey yine Simaya kalıcak. :D
fark etmez ya simayda candır :D bu zeynep evli olduğunu öğrensede bırakmaz kuzeyi :D cemreye iyi oldu ama döt gibi kaldı :D
Simayın gideri vardı artık yok. :hahaha: :D
hacı artık izlemiorum ya bu diziyi seneryo her an bitcek gibi bole nereye baglasak diye ugrasiolar anasını satiym
diziyi izlemeye gerek yok yorumlar yeter...
zeynep ortaladıı, kuzey vurursa gol olurr :D
ahahaha caps çok iyi olmus :D
kolunda kıl olan kızlar allah alsınnn onları
basladı beylerrrr ılk reklama girdi sami reyiz kesicide
Dizi iyice b*ka sarmaya basladi
sami baba bombayı patlattıııı
kadının yerı kocasının yanıdır heyt beee :D
kuzeyin babasına HARAKİRİ öneriyorum şu son sahneden sonra yazsın google'a araştırsın :S
gecen resim koyduk bannlandık korkuyom yazmaya
Cemre yine giymiş oldugu o şık kıyafetle bacaklarının güzelligini gösterdi bize teşekkürler cemre..
sami babaaa yaptıgın olmadı :D
zeynep mındar oldu aradaaa =)
olsun o sımay onumuzdekı haftakı bolumde.
hizmetçi kalleş çıktı:D
yediği kaba sıçtı, olmadı:D
Sami baba, kuzeyin yeni aşkına taş koydu.
simay bir yangında kurtulamasa önümüzdeki bölümlerde yılbaşı ikramiyesi kuzeye çıksa ne bileyim üşüyoruz reyizzz :D
zeynep çok kötü oldu ya sami reyizzz tam yerinde geldi :D
Önemli değil burdan takip edebilirsin.
Kanal von kuzeyguneytv - YouTube