aslan acele etme gelir birazdan ;)
Printable View
inci sözlüğü açamayanlar ccc.incisozluk.cc ' ye girip arama bölümüne kuzey güney de ki simay çocuğu aldırmamış yazsın çıkıyo konu :D
ahanda yeni bölüm bomba şimdi fragmanını izledim...
hobaaaaaa :D
harbiden bombaa:D şok oldum tüylerim diken diken oldu yemeden içmeden kesıldım bu nasıl bir bölümdür
axıon varr axıonnn :D tuncu goremedım yaw :D
Çarşamba geceleri sokaklar yine boş bu fragmandan sonra :D
haydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D
Oh bee Kuzey patlıyo sonunda bana sıkıntı geldi arkadaş. :D Şu Simayada çaksa iki tane verse babasının eline sonra toplasın anasını babasını pılını pırtını dönsün İstanbulda alsın Zeynebi satsın makaraları oh mis. :D
yürübe kuzey kim tutar seni dfajksdjfksdlaf fena gaza geldim :D
tunc dugune gıttınmı laaa :D
ya direk link yok mu bizde izleyek :)
offf 3 gun gecmez be simdi :) simaya tir carpsin insallah :)
bu sefer simayı paket şeklinde babasına vericek gibi gözüküyo hepimiz gerginliği atıcaz :D
oooo bölüm iyimiş :D kuzeyin patlaması iyi oldu inş havada kalmaz.
simay Allah belanı versin yaa ne lanet birşeysn sen öyle ferhat gelsede kaçırsa birşey yapsa suriyeye kaçırsın denize atsın yaksın :D
ohaaaaaaaaaaaaaaaaa
zaten bölümde orda biter:D öbür haftayı bekleriz:D
fılm artık yavas yavas oturmaya baslıoo :D şu sımay kevaşesınden kurtuluyormuyz nee ?? :D
Yav dizilerde mantık aranmaz da hadi atara gelicen o masaya kadar aklın nerdeydi demezlermi adama.Ki simayın babası elinde şırıngayla bekliyo gene mevzu çıkıcak :D :D
Fragmanlar sonunu gösteriyor :) Bölümü izlemiş kadar olduk :D
İyi bölüm geliyo belli:D
nasıl oturdu bizim oglan o masaya yahhuuu
eyvahh eyvahh :)
kesin hayal görüyordur o düğün masasında o tepkiyi vermiş olamaz :D
çok fena bölüm :):)
Sanirim bu bolumde oem beyne sahip olan simayi chiplemisler bizim oglana tam cakacak kuzey vtec aciyor heycanla bekliyoruz phahaha :D
İnşallah hayal değildir hayır demiştir nikah masasında :D
amiiiiiiinnnnnnnnnn ..
Bu Kuzeyin çenesindeki iz nerde oldu çoğu bölümüne baktım ama onla ilgili bişe oldumu. Neden olmuş bir yere bağladılarmı izi. Kıvanç Tatlıtuğ'un çenesinde iz yok heralde gerçekte.
baslıyo ahali
Hadi bakalım bizde şimdiden Simaya sövmeye başlayalım,bölümün sonuna kadar anca rahatlarız. :D