arkadaş bence yürüyebilecek kadar iyi durumdaysam özürlü plakalı aracım olsa dahi park etmem yürümesi zor olanları düşünürüm anlamında söylemiş.
arkadaş bence yürüyebilecek kadar iyi durumdaysam özürlü plakalı aracım olsa dahi park etmem yürümesi zor olanları düşünürüm anlamında söylemiş.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Engelli olan kişi ben değilim. Aracı eğer alırsak Zihinsel engelli olan abimin üzerine alacağız. Engelli plakalı araç kullanacağım doğal olarak ama engelli değilsem eğer neden başkasının hakkını gasp etmeye çalışayım ki? Olay bu kadar basit. Diğer engelliler yararlansın, benim ihtiyacım yok. Ama bazı kişilerin aracı engelli plakalı olmadığı halde o park yerlerine çekiyor. Benin anlatmak istediğim buydu.
aracı abin yanında yokken kullanırsan haklısın ama şöyle düşün plakanda işareti var ama normal yere çekmiş sana ayrılan yere çekmemişsin aracını engellilere ayrılan yerede sağlam bir kişi çekmiş çünkü neden oraya çekmiş sen onun yerine çektiğin için
umarım anlamışsındır
IMPOSSIBLE IS NOTHING
bu %90 oranı tam bir saçmalık, özürün-engelin belli bi düzeyden sonra derecesinin farketmeyeceğini düşünüyorum. Çünkü bunu yaşayan bilir, engelli insana zaten hayat bi çelme takmış, aynı şekilde ailesinede, o insana bakmak, ilgilenmek hem maddi açıdan hemde manevi açıdan zaten çok zor. Zaten aldığımız nefesten bile vergi alıyorlar daha neyin yüzde hesabını yapıyorlar anlamış değilim. Aynı yüzde muhabbeti özürlü maaşında da var. sanki yüzdesi 1-2 farkedince o adam için herşey çok kolay bi hal alıyor..
Bu yeni uygulama bi nebze olsun güzel olmuş ama park olayını suistimal eden çok insan olur..
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
Annanemin üzerine bizde araç almayı düşünüyoruz.
Annenem 73 yaşında tam derecesini bilmiyorum ama %90'ın üzerinde.
1) Annanemin üzerine alabilirmiyiz ve ben torunu olarak kullanabilirmiyim?
2)Taksit olayı olurmu?
3)Liste fiyatının yüzde kaç indirimli alabiliriz?
Cevaplayana cevaplamayna Teşekkür ederim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)