yaw arkadaş 800 beygir 1500 beygir bu arabalar 3,7 sn.den daha düşük sürede 0-100 yapamayacak mı. ferrarisi böyle, mercedesi böyle. yasal bir sıkıntı mı var![]()
yaw arkadaş 800 beygir 1500 beygir bu arabalar 3,7 sn.den daha düşük sürede 0-100 yapamayacak mı. ferrarisi böyle, mercedesi böyle. yasal bir sıkıntı mı var![]()
BBK90 CORSA OPC
kim bakar bunun görüşüne tipine 8oo hp
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
guzelmıs arkaya oturan adam rahat edemıyor tavan cok alcak![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Saygılar ağam
Eleştirilcek bir yanı yok bence![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Seviyorum rocketleri... ama o öndeki brabus logosu hiç ama hiç olmamış... gerisine saygıyla bakıyoruz... CLS ve brabus en güzel ikilidir...
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
Torkingenn
çok başarılı prototip 1 tane üretilmiş bir otomobil gibi ama gerçek sokaklarda teror estiricek cinsden
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Logo ve arka kanat ı salla harika olmuş ... Tork diyorki : Beni dellendirmeyin hepinizi param parça ederim !!![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
yine yapmışlar kusursuzca =)
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)