1.4 tsi 122 hp dsg 1.5 tonluk passatı bile çok iyi yürütüyor. 1.4 180 hp üstelik polo :)
Printable View
1.4 tsi 122 hp dsg 1.5 tonluk passatı bile çok iyi yürütüyor. 1.4 180 hp üstelik polo :)
sarı renk opc derim bende :)
bende opc derim.. daha özel bi araç..
bu arada aracınız 34-35bin tl civarına gider diye düşünüyorum şahsi fikrim..
Hertürlü opc.
Mercek farlısı olsun ama. Önüne otur izle sabaha kadar:)
okadar iyimi bu OPC ya başlığı okuduğumda kesin herkes GTİ der dedim ama yanılmışım:)
OPC daha üstün bir araç gibi gözüküyor fakat polo daki DSG şanzuman hem geçişler hemde egzost sesi olarak çok büyük zevk veriyor kullanırken ve bence opel sorunlu bir araç bir tane OPC ilanı vardı o değişti bu değişti falan yazıyordu ben ilanı versem onları yazmazdım demekki araba sorun çıkartıyorki sürekli o bu değişmiş 2,el piyasası olarakta ve her açıdan kesinlikle polo GTİ
Kesinlikle gti derim, tsi motor ve dsg şanzıman..
Her ikiside kendini kanıtlamış durumda..
Bana göre bu arabanın 2 kapılısını almak büyük hata.. Çünkü çizgisi çok bozuluyor..
4 kapının çizgisi çok daha güzel..
Jantlar felan takılacak mesele degil.. 3 bin lirayı verdiniz mi en kral jantı takarsınız..
OPC de tüm renkler mevcutta.Bugün opel türkiye ile konuşup duruyorum getiririz getiremeyiz diyip duruyorlar.Fiyatta tam stabil değil.53bin falan istiyorlar Bu geldiğindede pahalı olabilirmiş.
mesajı silemedim. düzeltmedir....... :)
polo gti dizaynı opc'nin yanına bile yaklaşamaz. opc'nin ortaya konumlandırılmış egzostu bile herşeye bedel. polo 1.4 birkaç rütuş, led far ile gti a benziyor. alternatif ibiza cupra derim, paraya kıyılacaksa. aklımdaki araçlardan biri.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1907290/detay/
o p c diyorumm :)
kesinlikle opc diyorum....polo gti ama motorundan başka bir özel durumu yok.iç kısım spor değil koltuklar falan...ama opc farklı
kesinlikle opc ..
kesinlikle polo gti alırdım çok güzel bir tipi ve motoru var corsa opc tr de pek tutulmuyor nedense
yan yana koyulduğu zaman OPC daha çok dikkatimi çekerdi.
opc nin tasarım harika polo çok var piyasada ve kolay kolay ayrılmıyor normal pololardan,bence opc
Ben üretime çıktığından beri kendi gözümle canlı olarak 1 kez gördüm oda bu yaz şuan sahibinde.com'da satılık ilanı olan kırmızı opc kuşadasına giderken selçukta çay içmek için durdum baktım kırmızı bi velet göz kırpıyo