ilgi cekicilik dediginde orda dur kardesim. Aracı alalı 2.5 ay gibi bir surec oldu ve hayran hayran bakanların durup inceliyenlerin sayısını yemin ediyorum tutamam o kadar ciddi soluyorum. Trafık durdugunda gti bu demelerini cam acıkken duymanın tadı bambaska. GTi opc ye takar bu acık bisi hem daha cok bilinen bir marka oldu hemde icerdeki konforu vw kalıtesını opel gibi bir aracta bulamassın. Kac kez aracımın onunden ıncelemeye baslayıp arkasına gecene kadar hayran hayran bakan ınsanlara rastladım. O yuzden gecin bu opc olayını. Bu fiyata alınabılcek en saglam arac polo gti dır 0 icin konusuyorum. Ben aldım ve oldukca memnunum yakıt konusunda ılk zamanlar 80 kurus ıle 1 tl arasında gezıyordu gazlıyınca ws ama suanda duzgun kullanımla yakıt 8-9 litre arasına dustu. Hem tassarruf yapabılcegın hemde yapıstırdıgında gidicek bir motor tsi. Bosuna milleti yanlıs yonlendırmeyın dsg sanzuman farkı konfor gti jantlarımı bıle opc ye degismem. Yol tutus olarak 220 230 la dıreksyon cektigimde yoldan cıkmıyan bir opc varsa getirin aynı suratte ard arda dıreksyon cekelim bakalım nolcak.. Bariyerlere giriomu girmıyormu goruruz..