User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
51 sonuçtan 39 ile 51 arası

Konu: Haarp hakkında ne düşüyorsunuz ?

SubieGuy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimseye hakaret yok yazımda, sadece bu deprem yine olacak, insanların aymazlığına hayret ediyorum daha yeni çok yakın bir örneğini gördüm.. Adamın binasına "depremde yıkılır, acilen tadilat gerekir" raporu verilmiş, adam binayı güçlendireceğine raporu yazanlarla uğraşıyor...

Neyse, herkes istediğini anlar, Allah bu millete tekrar Marmara-Erzincan depremi gibi acılar vermesin...

initial-D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haarpın bu gibi şeyler yapabileceği doğru teoride.ama teoride.gerçek hayatta yapıldığını gören bilen deneye yada bir olaya canlı şahitlik edipte konuşan olmadığı için bilemeyiz.o yüzden 17 ağustos ve haiti gibi depremleri net bir şekilde buna dayandırmak güç.

philadelphia deneyinde de bazı boşluklar var.sağlam bir görgü tanığı yok ve o geminin deney tarihinde daha suya inmediği ve deneyin yapıldığı limana hiç gitmediği gibi bir durum var.

hepsini geçtim vardır yoktur yapılır yapılmaz bilmem ama Nikola Tesla gerçektir.

1900lü yıllara kadar kaç bin yıldır uyuyan dünya bu adamın buluşlarıyla hayat buldu.bu inkar edilemez.

eğerki biri daha 15 sene önce keşfedilen motorlu ilk otomobili "kendimiz gideceği yolu programlayıp şoföre ihtiyaç duymayalım.bırakın bunu yapayım diyebiliyorsa ben korkarım

radyo dalgalarının sadece havada düşük frenkanslı titreşimler yaymaykla kalmayıp alıcı ve vericileri geliştirerek ses ve görüntü aktarma çalışmaları yapmış bir adam bu.

almanlar yada japonlar hatırlamıyorum ilk tv icat etme çalışmalarında kullandıkları chiplerin entegrelerin devrelerin patentini almak için gittiklerinde 1890ların sonunda teslanın osiloskop üretmek için kullandığı parçalar olarak bunların patentinin alınmış olduğunu görmüşler.

ve bu adamın bilimsel kariyerinde yaşadığı en büyük sıkıntı çalışmalarını yürütecek alet ve makinelerin henüz daha icat edilmemiş olması.radyo dalgaları yada elektrik sinyalleri ile ilgili bir çalışma yapmak için önce oturup osiloskop icat etmesi gerekiyor.onun için tv tüpü icat etmesi gerekiyor.bunları yönetmek için bir elektronik devre hazırlaması gerekiyor vs...

teslanın dünyasında atmosfer ve doğanın enerjisine inanmak var.bütün çalışmalarıda bunun üzerine.kablolar yok,mesafeler yok, dünyanın yuvarlaklığıyla yaşanan sorunlar yok, gece gündüz ayrımı yok.bazıları bundan yararlanıp yada çok hayran kalıp böyle şeyler uydurabilirler deprem hikayelerinde olduğu gibi.gerçekte olabilir mi?bilmem
    2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400

BlackEmperor
    Misafir
    "ya amerike bizede bunu yaparsa "
    işte bu cümleyi kurdugun anda zaten işin bitmiştir...

_FrKn_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2. sayfadaki link teki paylaştığım dosyayı okuyanlara veya başka yerden araştırıp okuyanlara soruyorum bunların hepsi tesadüf mü?
    linkteki dosyayı geçtim herhangi bir yerde araştırmadan okumadan yorum yapanlara birşey demiyorum zaten.

0zan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı volume81 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adam deprem yapan ir silah yapacak ama sinyali karışacak

tesla cihazının varlığı ve haarp'ın varlığı kanıtlandı ama yok ışık gördüm deprem oldu amerikanın oyunu vs saçma işler
    1992 Ege’deki tatbikat sirasinda abd saratoga ucak gemisinden atılan seasparrow fuzeleri Muavenet gemisini tam 12 den vurmuş daha sonra yanlışlıkla oldu demişlerdi

silentpr
    Misafir
    Alıntı yüzaltı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adamlar deprem mi yapacak ? yeri mi oynatacak adamlar fay hatlarını tetikliyorlar. Biz yeri sallıyorlar demiyoruz depremi tetikliyorlar. Haiti,endenozya,şili buralar geçmişte büyük bir depreme tanık oldular mı? Neden sıra sıra hepsinde deprem oldu sorgulamak lazım.
    ya arkadaşım teknonik hareketler zaten sürekli oluyor dünya dünya olduğunda karalar birleşikmiyiş araştırdımı hiç hiçmi coğrafya okumadınız güzel bi abimiz güzelce açıklamış neyin dünyasında yaşıyorsunuz garip garip şeyler üretip kendinizi inandırıyonuz valla şaşıyorum yaaa bu konunun gerçekten bu kadar uzaması utancında ötesinde bilinçli insanlara yakışmıyor gerçekten sizinle dünyayı aynı bakış açısından görmek isterdim sırf meraktan ufkunuzu geniş tutun ama bukadarda değil ...

silentpr
    Misafir
    Levha hareketleri - Vikipedi

şu konu okadar gereksiz okadar kötü ki içimdekileri dile getiremiyorum sadece insanlara ŞAŞIRIYORUM okuyun öğrenin neyin ne olduğunu güzel parmaklarımı şu konuya yordum ya banada helal olsun...

http://img161.imageshack.us/img161/9672/image003zm7.gif

http://www.hafif.org/imaj/serdarsabri/dunya.gif

Mivec_4G63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı silentpr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Levha hareketleri - Vikipedi

şu konu okadar gereksiz okadar kötü ki içimdekileri dile getiremiyorum sadece insanlara ŞAŞIRIYORUM okuyun öğrenin neyin ne olduğunu güzel parmaklarımı şu konuya yordum ya banada helal olsun...

http://img161.imageshack.us/img161/9672/image003zm7.gif

http://www.hafif.org/imaj/serdarsabri/dunya.gif
    Dile getiremiyorsun çünkü iddiaları çürütecek bilgiler yerine wikipediadan dünya üzerindeki tektonik hareketleri anlatıyorsun. Sen frkn'ın paylaştığı dosyadaki iddiaları oku eğer ben bunları bilimsel olarak çürütürüm diyorsan ben boş konuşuyorum diyeceğim. Ayrıca sana zorla yazı yazdıran yok sanırım, konuyu boş buluyorsan gül geç.
    men dakka dukka.

boosted_pug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ygtrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haarp var dediler geldik
    Alıntı ygtrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    amerika ve israil zaten geliştirdiği her silahla yaptığı attığı her adımda türkiyeye bi oyun oynuyor bilmem ne yapıyor.... amerikaya inen ufoların klasikleşmesi gibi bişey oldu bu amerikan oyunu türkiyede.... bıktım artık bu tarz düşünen salak insanlardan yok neymiş amerikan oyunuymuş... pehhhh....

Alıntı SubieGuy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kimseye hakaret yok yazımda, sadece bu deprem yine olacak, insanların aymazlığına hayret ediyorum daha yeni çok yakın bir örneğini gördüm.. Adamın binasına "depremde yıkılır, acilen tadilat gerekir" raporu verilmiş, adam binayı güçlendireceğine raporu yazanlarla uğraşıyor...

Neyse, herkes istediğini anlar, Allah bu millete tekrar Marmara-Erzincan depremi gibi acılar vermesin...
    seninle alakası yok dostum isteyen istediği şeye inanır buda kimseye hakaret etmeyi gerektirmez

SubieGuy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı boosted_pug Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    seninle alakası yok dostum isteyen istediği şeye inanır buda kimseye hakaret etmeyi gerektirmez
    Doğrudur, hakaret etmeden fikir paylaşımı yapılmalı. ygtrn düzeltir sanırım yazdıklarını..

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    g.te tıkılan pamuğun etkisi olmasın o ışık?

yada g.t korkusuyla o pamuğun tıkılacağı düşüncesiyle gözlerin fal taşı gibi açılarak normal ışığı daha fazla görmesi filan
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

nico
    Misafir
    konusu geçen üssün, dünya üzerindeki telsiz ve radar hareketlerini izlemek için kurulmuş olma ihtimalini düşünen biri var mı aranızda.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    müzik güzelmiş..adamların böyle teknolojileri olsa.kendi ülkesindeki kasırga v.s doğal afetleri durdururdu...
    Zalimler için yaşasın cehennem..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)