Ben zaten yıllardır honda piyasasını anlamış değilim arabalar gittikçe değerleniyor
Herkesinde dediği gibi serbest piyasa tabi herkes istediğini yazmakta özgür ama bu arkadaşlar hangi sebepten dolayı arabalarına bu paraları istiyor anlamış değilim
Ben zaten yıllardır honda piyasasını anlamış değilim arabalar gittikçe değerleniyor
Herkesinde dediği gibi serbest piyasa tabi herkes istediğini yazmakta özgür ama bu arkadaşlar hangi sebepten dolayı arabalarına bu paraları istiyor anlamış değilim
sadece honda deyil..bmw de öyle adam eski arabaya 25 binlira istiyo ...audi de yüksek
Kreş terk bu ılanı acan adam.17-18 ıstıyorsa arabasına adam almassın niye ılan acıyorsun sankı acınca adam sana 10 mılyara verecek arabayıbıde aynı ılandan 2 tane 3 tane acıyorlarya delı oluyorum ya sahıbınden bunları nası gozden kacırıyor bılmıyorum
adam haklı... havalar ısnınca civic fiyatları tavan yapıyor 1.4 ve 1.6 iesin neresine 18 bin tl verilecek ne albenısı var bassan gitmez bir o akdarda cok yakıyor. vti parasına ies vay be.
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
Yazdıklarında haklı, fakat ilan açmasına gerek yoktu. Dışarıda bulunabilecek, sahibindene düşmemiş civicleri bulup alabilir. Ya da peşin paranı ayarladıktan sonra, değerine satan biri illa ki çıkacak. Sahibindende ki ilanların %50si zaten keyfi. O yüzden piyasayı oraya göre değil de, dışarıdaki ya da noter satışı yapılan araçların değerine göre almak lazım.
Ama adamlara da haksız diyemem alan var ki, o fiyatlara çekiliyor. Ya da şu korku olabilir, biri 17 yazarken ben 15 yazarsam şüphelenirler araçtan![]()
Instagram: mutusgarage
sadece civic ıcın boyle degıl yanlız, hee honda başı cekıyo olabılır ama 89 model e30 a 12-20bın arası ısteyenler war. 3 kere motor yapılmıs km si 450 bıne gelmıs.borbet koymus fıyat 15 bın.
ama bu araclar (civic,e30,gti) arz talep meselesı oldugu ıcınde malesef yuksek fıyatlara hala alınıp satılıyo.
yani şimdi siz benim arabaya 16 veren arkadaşlara gidip ''kardeş benim arabaya 16 çok piyasayı yükseltmişler ben sana 14 e veriim bu arabayı'' mı dememi istiyorsunuz?
tmm piyasa yüksek ama napalım şaka değil ölesine 16500e koydum nete baktım alıcılar 3 gün sonra kaldırdım ilanı vazgeçtim die biri sakaryadan diğeri istanbuldan 2 farklı arkadaş hatta sakaryadan olan vazgeçince kızdı bile :d
haklısınız belki piyasa yüksek ama gidyor bu fiyatlara belki satanda değilde alanda sorun arayabiliriz
-bu yazıdan sonra benim arab elimde kalır![]()
![]()
![]()
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Aynen oyle,2011 klimasiz golfe 55-60 bin lira isteyenler var.Gerci mantiksizlik o fiyati istemek degil,sifirini sacma sapan fiyattan satmak.Sifir km otomobil piyasasi cosmus vaziyette.Ekim ayinda 33`e aldigim sifir fiesta suanda ford`un sitesinde anahtar teslim 40 lira gozukuyor.Sasirmislar,Allah islah etsin ne diyelim.
bende dedim hemen satiim o zmn ama bu kezde arabasız kalıcam ve geçici görevla hayraboludayım ev toki ve her zmnki gibi sehir dışında bide bunu alıcam die 1 ay araba aradım hazırda alıcağım bi araba olsaydı vericektim direk çünkü arabam bayi çıkısı gibi kaza maza yırtık patlak hiç bişi yok sunroof falan tıkırtısız çalışıo yani arkadaşlarla buluşsaydım istediği ustaya gönül rahatlığıtla gider verirsim arabayı
ns seneye yaza veririm yine bu fiyatlara![]()
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Mesela şu 1.4 is'ler in en temizinin 15 bin civarı olması lazım diyoruz ama buyrun 15 bin üzerinde tam 771 tane ilan var
http://www.sahibinden.com/search.php?c2=5488&b[special_type]=&b[promo_hpva]=&b[promo_fdva]=&b[promo_chva]=&b[promo_hpsa]=&b[promo_spva]=&b[all]=&b[search_text]=&c=5488&search_result_page_limit=20&b[detay_5_min]=&b[detay_5_max]=&b[detay_4_min]=&b[detay_4_max]=&b[detay_3][]=&b[detay_1864][]=&b[detay_2320][]=&b[detay_17][]=&b[detay_6][]=&b[detay_8][]=&b[detay_9213][]=&b[detay_4054]=&b[detay_9620][]=&b[detay_706]=&b[product_condition]=&b[exchange]=&b[country_id]=1&b[city_id]=0&b[lrt]=1&b[location_data]=&b[region_id]=0&b[uncompleted]=0&b[minprice]=15.000&b[maxprice]=&b[pricecurr]=1&b[ilantarih]=&b[date_type]=&dpage=
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)