mehmet reşat şimşek ;)
Printable View
mehmet reşat şimşek ;)
ya ben m3 pack'ini yükleyemedim onun için 3-5 kişi hot hatch'de takılıyoruz turbo rex ile gazlıyorum ben :D
ilk hatira fotografimizi da konuya ekleyelim. kırmızı golf mk 2 benım arabam. :D
http://img508.imageshack.us/img508/8...orshoot001.jpg
soldaki kutuda benımde 205 nıye öle çıkmış anlamadım :D
tamponu dağılmış rex bnmki :D d16 turbo :D
Bende tam o anda oyundan cıktım fotoda yer alamadım :( ayrıca benim bir fikrim var güzel dağ yolları haritaları var öyle pist deil biryerden biryere dağ yollarında gazlıyorsunuz ben tek başıma oynuyorum çok eglenceli typer ile dağ çıkmak falan :) o haritalardan yüklesek oralarda gazlasak nasıl olur?
ikinci olarak listedeki serverlerin bazılarını inceledimde ''All cars and Tracks'' mı ne olabilior sanırım yani istediğimiz araçlar girebileceğimiz server da var benim gördüğüm kadarıyla ?
evet mümkün yapmamamızın sebebi serverda şifre olmadığından önüne gelen zaten böyle server aradığından serverı doldurup bize girecek yer kalmaması...
beyler gece ceyranlar gitti kusura bakmayın bu akşam uzun süreli yapalım 45 dk lık falan med lastik 2 pite girmeli olsun
serverlara şifrede koyalım ortam ısındıkca yabancı kişiler giriyor çünkü diğer serverler bizden daha boş
akşamki iyiydi:)
45 dk değil 1-2-3 saatlik yarış bile yapabilirim:D.sadece internet problemim var.ara sıra kopuyorum.akşam neyseki böyle birşey yaşamadım
şeytan diyo m3 pack'ini uğraş sabaha kadar yükle edit'le :D
ama yok ya turbo d16 daha zevkli :D
abi hothatch ler leş ya, nasıl oynuyorsunuz anlamıyorum:)
leş derken kontrol felan mı ? evet öyleler pug ve crx dışında diğerleri hep leş dediğin gibi :)
bu akşam m3 pack işini halledebilirsem gelirim :)
edit: tamam sorunu çözdüm akşama m3'le geliyorum :)
m3 GTR ile şuan yüklü pistte ortalama 1.08 felan dönüyorum biraz daha alışsam 1.05'lere düşebilirim sizin süreler nedir klavye ile 1dk altına düşebilen varmı ?
burası güzel meşurdurda :)
Transfagarasan 1.01 by Goibaka | rFactor Tracks | rFactor Central
daha sonuna kadar çıkmak içn kasmadım ama fena değil gibi :)
direksiyonlamı oynuyorsun Ahmet
giriyorum m3
giremiyorum-ofisteyim:)
hayır abi dell notebook :D tuşlarıda minicik kafayı yicem ofisde :D
şu upgrade işini çözemedim hot hatch'de vechiles kısmından yapıyorduk bende sadece DTM ve jant değiştiriyor orada oyuna girdiknden sonra garage bölümünde bi dünya ayar var :D
Valla dağ yolu çok çok zevkli bende daracık tek şerit bir map var adını şimdi hatılamadığım bildiğiniz tek araç sığıyor orda birbirini geçene hediye verilebilir okadar dar yani :) Şaka bir yana Tymu verdiğin haritayı indirmeye çalışıyorum cidden kafayı dağ ova yollarına taktım pist tat vermio bu kez :)
yollar için direkt link varmı ? nürburgring nordschleife kasalım en iyi bildiğim yol diyebilirim orda yarışmak zevkli olur :) birde suzuka varsa link onuda alayım
rFactor Currently Released Tracks
burda bir sürü pist yol var bazı linkler çalışıyor bazıları çalışmıyor denemek lazım
az önceki dağ yolu için direk link eklicem bulursam,
edit:
Transafgarasan direct linkss
http://www.filesonic.com/file/157590...asan_v1.01.rar
http://www.megaupload.com/?d=CQZHM607
bu arada bende downhill kısmı çalışmadı hillclimb çalışıyor ama :)
yokmu hot hatch'e gelicek :)
2 mesaj üstte :D
Bende şimdi yüklüyorum. Harita belirleyecekseniz oynarız bu akşam.
gece 23.00 da yarış yapalım
22:30da gelsin gelenler.ısınsın.ısınırken attığımız tura göre direk yarışa geçeriz.30 dakika yada 45 dakika
yada 20+20 2 yarış yaparız
Hangi pist hangi oda?
gforce turk bmw e92 m3 gtr serverına geleceksiniz
pro1 sınıfı bmw alın ki benim aracım neden yavaş gidiyor demeyin.pro 2ler yavaş çünkü
oyuna girince garage bölümünden yapacağınız ayarlarda;
tur başına 2,5 litre yakıt tüketiyor araç.ona göre yarış benzininizi koyun
soft lastik alırsanız 5 tur sonra sol ön lastik biter dönemezsiniz.medium yada hard birini seçin
5 turda hararetten motor yakmak istemiyorsanız radyatör büyüklüğünü en az 3. boy seçin
fren soğutma kanallarınızı 1 seçerseniz yarışta artık bir noktadan sonra ısıyı atamayıp 1000 derecelerde gezebilirsiniz.2-3 gibi seçmekte fayda var
yarışa girince startta dizildiğimizde 30 saniyeden geri doğru sayım oluyor.saniye 0 olunca gaza abanıp kalkış yapmayın.bekleyin 30 saniye süresi bitince ışıklar yanacak,kırmızı ışıklar yeşile dönünce kalkacaksınız:D
yarışı 45 dakika falan uzun yapacaksak pit yapmayı isteyenler olabilir.birkaçkere pite giriş antrenmanı yapın.çizgide limitörü ayarlamak,boxa tam oturtabilmek ve pite çağrılma işini ayarlamak için