bu akşam 1.02.000 yapmak şart oldu ozaman:D
illa direksiyon almak zorunda bırakmayın adamı ya, tur zamanlarınız iyi, geliştirmenize gerek yok:D
Printable View
bu akşam iş çıkışından sonra bi oturuyorum akşama kadar ayar :D sonrasında yarışıcam inş. teknik sorunlar yaşamam yine :D
Ayari kendi basina hazirlamak baya bir tecrube ister, aksam garaja ayar atariz, obce hazir ayarlar ile gazlayin, sonra ufak tefek degisiklikler yapilir zamanla ;)
Birde aksam ilk yaris ile 2. Yaris arasinda bile baya bir fark oldu, ilk kez yarisan arkadaslar 2. Yarista cok daha hizli ve saglam gittiler, tebrik ettim gercekten ;)
ilk yarış 8 kişiydik, sen ve silent hariç ben 3. olarak tur bindirdim ama 2. yarış ben de sadece sonuncu arkadaşa yetişebildim, demek ki giderek heyecan da zewk de artacak, kaldı ki hala ayarsız oynayan arkadaşlar var, uygun ayarları yükledikten sonra çok daha heyecanlı olacağı kesin :D
su ayar ısı nasıl olucaksa bı ogretınde arkadaslar sıze yetıselım anca 4.5. oluyoruz :D
kurdum ama daha direksiyonu oynatamadım bile.Akşam gamepad ile deniyeceğim.
Bu arada kısıtlı süre diyor.
Bunun bi ilacı varsa pm'den yollayabilir misiniz?
Teşekkürler,
23:00 te yarış var dediler geldik :)
23:30 ilk yarış
00:00 2.yarış(yaparsak)
herkes için uygun bir saatse akşama görüşürüz
ben şimdiden giriyorum :D ayar ve kendimi geliştireyim akşama rıza'da gelicek bizimle :)
Serveri All track and vehicle yaptım E92 M3 GTR, HotHatch ve Clio Cup 2008 den istediğiniz aracı seçip girebilirsiniz server adı GForceTurk-TechTurkey....
bana uyar akşam yarıştayım diğer yeni katılan arkadaşlar tur bindirme esnasında sellektör yapılıyor dikkat edelim sellektörlere
HotHatch ile GTR aynı pistte olacaksa çok hadise çıkar :)
***** hot hatch kullananlar drag olsun roll olsun işin eğlencesindeler, GTR kullananlar ise direk yarış modundalar, görelim neler olacak :)
gelirim ama bende oyundaki normal araç var ben patch yüklemeyi başaramdım
Normal araçla giriş var mı?
burhan akşama unutma dediğim şeyi ;)
yahu ne kadar kastırsamda 1.06 'nın altına inemedim kamber bile verdim ama yok :D
yarışın ortasında drag roll yapan olmayacak tabi.günün 1 saati adam gibi yarış yapılıyor orada zaten.dragcılar rollcular başka zaman yapar.
gençler kimse yok pistlerde :) 71 tur attım ayar yapmaya çalışıyorum hala daha :D
ama TC medium'da iken 1.06 dönebiliyorum artık
Merhaba arkadaşlar bende katılabilir miyim?:) bugün başladım ancak LFS de iyi bir tecrübem var alışmam çok vakit almadı şimdilik klavye ile idare
Bende ne dewir saati ne de hiz gostergesi var :(
İc gudusel gazliyorum ;)
ben bi ayar gönderdim oyundan attı beni tekrar girdim tekrar attı.sildim yeniden yükledim
gece 23gibi herkes toplansın yarış yaparız gene
ben girerim büyük ihtimal ile yalnız bana bir kaç arkadaşın attığı ayarlar oyunu açıp girince kayboldu...ve hızlı virajlar için ne yapmak gerekiyor hangi ayarlar ile oynamak lazım biliyor musunuz?
rıza o uzun virajda gaz kesiyorum ben :D direksiyon olmadan imkansız gaz kesmeden dönmen :D
o kadar kasmaya 1.05'e indim :D
Ahmet senin çizgi alıştırması yapman lazım bol bol:) bazı virajlara çok geç fren yapıyorsun ve çizgin çok içte kalıyor onlara dikkat edersen çok daha iyi zamanlar yapacaksın:)
Güzel bir yarış oldu teşekkürler:) devam ediyorlar hala katılmak isteyen kaçırmasın derim:)
evet artık kafam ağrıdı 150 tur atmışımdır bugün pistte :D ellerim su topladı :D
pc bile isyan etti :D
Rica etsem biri oyunun crack dosyasını pm atabilirmi?
klavyeyle bu kadar oluyor:)
bi ara heyecan olsun diye yavaşladım baktım arkadan biçer döver gibi geliyorlar dedim bas gaza aşkım bas gaza :D 6 saniye fark olunca yine yavaşladım :D
bu akşam pist değişirde yeni bir heyecan yaşarız umarım:D
Bir arkadaş şikanı düz geçiyordu dün, hatırlamıyorum kimdi yarışta da düz mü geçti acaba?:D:D
neler kaçırıyorum :D hemen indiriyor ve oyuna balıklama dalıyor um :D