direksiyonlamı yarışıyosun?
normal klavyede shift e basılı tutup * tuşuna bas (numpad üstündeki değil diğerine)
direksiyonsa kontrol ayarlarına girip fren pedalını tekrar tanıt oyuna...
tamam kardeşim para olayını hallettim yalnız yolda denedim arabanın frenleri yanıyor çok az fren yapıyor yani controls bölümünde zaten herşeyi ayarladım oyunda bi gariplik var yada alışamadım ama olay farklı ilk virajda 200 le gidiom 200-300 metre kala asılıom frene kumlara kadar anca duruyor araç![]()
tamamdır ben hazırım yarışak![]()
clionun yanında hothatch araçların lafı bile edilmemeli diye düşünüyorum.hepsi daha yavaş ve type-r düzde yavaş olmasına rağmen frenler çok çok kötü
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
millet sinir oldu montoya kım![]()
montoya benimde kullanamadım yüklü arabaları klavye ile.
durmaz dönmez aletler.kasıtlı birşey yapmadım
uncover dı galiba ona çok denk geldim.viraj çıkışında kontrol dışı yanlarken bile vurdum adama
hothatch lerin frenleri leş.rs cosworth ve delta hariç.onlarıda yükleyince durmuyor
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
çok gerçekçi meslea vitesleri birden düşürünce şanzuman iniyobi arkdaşla yarışırken virajda geçtim duramayınca kompressor yapayım dedim tuşa fazla basmışım şanzuman indi haah çok zevkliydi ama emeği geçenlere teşekkürler
kırmızı type r lı bendim (eray)
ilk virajın çıkısında vurduğunu diyorsan eğer arabayı toplayacağam diye baya yanlamıştım çok zevkli olmuştunedense 205 gti güzel yol tutuyo gibi.pek gitmiyo belki ondardır
yükleyip ringde denicem bi. bakalım nasıl olcak
![]()
abi denedim hepsinide crx çok keyifli.Fren yok ama olsun![]()
valla ben 1 senedir direskiyon kullanıom oyunlarda prof oldum iyicedelta fena bi alet oldu ayrıca çok hızlandığı için durmuyor ama güzel frenle güzel vraj alınca bide gaz ayarı önemli ben viraj çıkışlarında abanmıyorum gazı yavaş yavaş veriyorum zaten turbo açınca sapıtıyor araba
klavyede onu yapamazsın zaten işkence olur fark ettim fren lambarınızdan rekor bende sanırım 1,47,045 felamdı
![]()
klavye ile direksiyon arasında dağlar kadar fark var. klavyede uzun virajları dönerken yön tuşuna devamlı bas bırak yapmak bile hızı etkiliyor. bugün klavyeyle bide otomatik kullandımartık ilerki günlerde direksiyonu kutusundan çıkartırım
![]()
aynen ilk viraj sağa keskin dönerkenşanzuman indi typer rdan dumanlar çıkmaya başladı
dedim reelde yaptık burdada yapmış olduk , çok keyifliydi gerçekten sende iyi topladın döndün son dk da. Bide son düzlükte 3-4 araç yanyana sıkarken iyiydi bi lançia stage 3 turbolu abimiz bir uzadı varya kendi kendime konuşmuşum bizimkiler öyle dedi
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)