indirsemmi anaa e30 var torrentte bi dolaşayım
![]()
touring car legend modu o yunun en iyi modu.e30 yada 190ları alıp gazlarız işte.ama klavye ile katılacak daha tecrübesiz kişiler için fwd bir araç daha iyi olabilir belki.
hem çok hızlı değiller hemde kontro edilebilir otomobiller.bu arada klavye force feedbacki çalışmayan direksiyonla bile 1-1,5 saniye yavaş.ama klavye ile bile olsa katılırım ben.
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
klavye ile kontrol edilemez diye bir sey yok ama ozellikle guclu arkadan itislilerde sorun olabiliyor, ring de 2002 ile donmek icin cok sinir harbi yasadim en son huzuru difransiyeli acmak da buldum.
yardimlar olmamali, gercekten cok absurd devreye giriyorlar, sadece kamera acisi istege gore degisebilmeli onun disinda hersey kapali olmali.
sadece bir araba ve bir pistin olduğu LİTE versiyonu indirmek için (100mb) :
rFactor Central // Get rFactor Lite Here!
vaktim olursa gelmeye çalışırım, modu burdan paylaşabilirmisiniz ?
opposite lock kapalı olunca klavye ile kontra verilmiyor hiçbir şekilde.force feedback olmadığı için klavyede o yanlama gücüne karşı koyamıyor klavye.ayrıca fren hassasiyeti olmuyor abs kapalıyken klavyede.bastığın an kilitleniyor.
klavye kullananlar çok daha önce fren yaparak kilitmemesi için bas çek yapmak zorunda kalacaklar.yada fren mesafesini ayarlayamayıp virajdaki araca dümdüz girecekler![]()
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
sahte oyun ile online oynanılabilir mi ?
...
clio dışında hangi araçlar var peki indirebileceğimiz
rFactor Cars | rFactor Central - Community Driven Sim Racing Resource
rFactor Hall of Fame | rFactor Cars | rFactorCentral
Güncellenen modlar var. Burdan bakabilirsin modlara
teşekkürler bakayım hemen
Ben online oynarım 16 gb ram i7 işlemci 5970 ekran kartı 82 ekran led yeterli gelir sanırımayrıca logitech driving Force Gt direksiyonumda var sadece oyunu nasıl indireceğimi paralı maralı fark etmez 200 tl ye kadar yolu var yeterki heycan olsun
![]()
varmı link gönderin satın alayımpazartesi günü dahil olurum zaten gt5 den sıkıldım yeni şeyler lazım
clio mod'u oyunun bulunduğu klasöre attım hiç clio göremedimne yapabilirim ??
...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)