Geldim evet o duvara dalmama sebep olan kaza ön taraf pert oldu.araba yürürken sola kırğımda ön tarftan kıvılcım çıkıyordu :D
Printable View
Geldim evet o duvara dalmama sebep olan kaza ön taraf pert oldu.araba yürürken sola kırğımda ön tarftan kıvılcım çıkıyordu :D
Burhan abi siz F1 modları yapıyordunuz yanlış hatırlamıyorsam, hazır yapılı olan araçları seçsek belirlesek tek bir modda toplayamazmıyız? öyle bir bilginiz varmı :)
Beyler Crack i olan link atsın özelden çok acil:D
anladım :)
http://i54.tinypic.com/orj9rq.jpg
Dünkü yarışı kaçırmış olabilirim ama çalışmaya devam :D
çok iyiymiş
akşam 9-10 gibi yapıyormuyuz
aynı pistmi ?
benim için farketmez.euro ring olmasında:D
nordschliefede zaman kasabiliriz:)herkes online oyundan girer atar turunu alır capsını koyar buraya:)
practiseden alınan zaman geçersiz sayılır.çünkü orada hile yapılabiliyor:D
bende ring açılsın istiyorum :D
beyler bugün yokmu yarış ?
gelen olursa ben varım..
ben varım abi :D
Beyler nasıl onlinedan giricem bi yardımcı olursanız sevinirim bu arada Germanci ya çok teşekkür ederim :)
konunun ilk mesajında nasıl gireceğin yazıyo. önemli değil :)
Hot hatch lerle drag falan yapsak çok eğlenceli olur
yarış yapsak iyi olurdu ama olmucak gibi
yarışa geliyorum
şuan açıksa geliyorum ama az kalıcam, ***** biraz sonra leyla ile mecnun başlıyacak :)
alperkkc direksiyonlamı oynuyorsun?
evet var bi takoz :D
direksiyon iyidir :D
biraz turladım yeni rekor geldi ;
http://b1109.hizliresim.com/11/9/19/14714.jpg
ben kaçtım iyi akşamlar..
crack olan ö.m atsın lütfen :D
ö.m atıldı :)
akşam 9-10
pist değişirse sevinirim :)
nordschliefe:)
araç süremiyorum
you are not allowed to drive...........
diye bir şey çıkıyor.
kesinlikle, ring açılsın kimse sıkılmaz :D
Yeni pisti indireyimde bi turlayalım.Peki toplu olarak yarışabiliyozmu yoksa sadece zamanmı kasıcaz?Akşam girdimde clioyla gazladım direksiyonda güzelmiş atması filan
online oynayabiliyoruz bu akşamda yarış olucak :)
şöyle sıralamalı startlı olsun.admin olmadan practise falan atlatılmıyor.2 saat practise falan uzun iş:)
sıralama yapalım,startta kalkış yapalım:D30-40 tur olsun en az şöyle pitli mitli
dün de öylesine döndük ama güzeldi :D
akşama bi terslik olmazsa katılıyorum oyunu satın alamadım paypalda olmadı adresten dolayı illegal olarak siteden çekiyorum şuan online oynamak için cracktan sonra bişey yapmak gerekiyormu?
türkiye clio cup odasına clio dışında başka araçla girebilirmiyiz. illaki clio mu olması gerekir.