Ben inşaat teknikeriyim 3 Sene Hastane tadilat işleride çalıştım , Iraktada 6-7 ay çalıştım ama çocuklar olunca geri geldik ..Gitmeyi düşünenler hiç bir şekilde çekinmesin gitsin..Bitlis Hizanda veya Mutkide okul-hastane yapmaktan çok daha güvenlidir![]()
ben önlerine geldim verdiler.. bu şekilde oluyor..![]()
valla o riski göze alamam ablaların için iş hayatında bol şans..
kısaca şu.. burada bütün şantiyelerde ciddi bir askeri koruma var bende...başka şantiyeleri bilemem.... 24 saat sağlam cephanelikli ..ayrıca dış güvenlik çevresi ve arkasına 4 metre beton bloklar....
artık rahat eskisi gibi değil bağdatta çıkıyorum geziyorum..hayat sıkı değil aslında bildiğiniz yalandan şeriat sistemi işte...
içki satan marketler başı açık kadınlar.. hepsinin altında jeep...
ama benzin yok![]()
tabi ufak tefek bombalamalar oluyor geçen 48 kişi öldü.. oda şansa artık..
hristiyan ların yaşadığı bölgelerde pek sıkıntı yok daha sakin daha düzenli daha güzel yerler var.. yemek içmek adına.. kiliseyi gördünmü anlaki o bölgedesin..
ben rasafadayım belki baquba tarafında da alıcam ...+ konut var dediğim gibi gelicek olan arkadaşımız uzun süre çalışır...
telefonumu ö m attım...
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
ben jeoloji ve isg mühendisiyim ama deneyim 0![]()
0 olmasa iyi olur biraz büyük bir proje... saha deneyimi az olsa kafidir.. yetiştirirzde![]()
temizledim...
coderz.
mühendisi yetiştirirz dedim..
soruna cevap işe göre değişir cezai yaptırım..
Kaya abi , Çevre Mühendisi olur mu ? Kuzenim için soruyorum fakat daha yeni mezun ?
Edit: Paslanmaz Çelik konusunda bir ihtiyaç olursa (konteyner , kazan vs gibi) da ben yardımcı olurum
pompa lazım ise yardımcı olurum..
makine ve endüstri müh bitirmiş arkadaşım var gayet iyi derecede de yabancı dili var ama sizin işinize inşaat müh fln mı lazım ?
pm attım ama gelmedi sanırım?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)