ya şu kaanın facesinden fotoları kaydedip sonra upload edip buraya eklemek çok zor geliyo :D ama kaçıran neler kaçırdı o fotoları görmesi lazım :D
turbo teglerr sc si lar turbo vtecler amerikan kasları hemiler :D
Printable View
ya şu kaanın facesinden fotoları kaydedip sonra upload edip buraya eklemek çok zor geliyo :D ama kaçıran neler kaçırdı o fotoları görmesi lazım :D
turbo teglerr sc si lar turbo vtecler amerikan kasları hemiler :D
abi kimse yazmamısta o siyah acura integra ne güzel bişeydi maşallah allah nazarlardan korusun. okadar araba vardı ama o cok başkaydı :) yada nadir görüyoruz o yüzden gözüme öyle geldi.
haluk abi bu arada yakısanı yapmsssn :D helal olsn kıtalar arası gezmissin
acuraya aşıq oldum sorma allah kaza bela vermesin ;) bu kadar sade ve şık olur makina, mmuştu bide konuşturdu onu çatara patara :) tereyagı gibi eridi içim, yatamadım sabah kadar gezdik işte :) kapısını bir açtım deri kaplaması temizligi oy oy allah kaza bela vermesin ;)
sizden sonra foto çekimleri başladı serkan :) promilde yükselince araba fotoları başka fotolara döndü hahaha maskara olduk valla :)
:) haluk abi acuraya sanruf acıkken üsten baktım maşallah deri döşeme rengi falan cok iyiyidi :D
hayali çekiyodu fotoları noldu acaba :D çektikleri.
bu arada yarın başlıyomsn cidden diyete :D
maskara derken abi :D
http://b1109.hizliresim.com/11/9/18/21391.jpg
aşırı besleme spec :D hayalinin jantlar gölgelenmişs footoda :D
adisin mmuştu :)
bak bu 2 oluyor kaçırıyorum bu mangal partilerini. Erkek evladıyız şişecek biryerimiz.Haftaya cuma sabah bende ordayım bende isterim.....Adanada şalgamlar benden....
saat kaç oldu hala yatamadım açlıktan ama yemiyecem inadım inat ;)
şalgamın bir bidonu lıght olsun kirve ***** durum belli :)
Biraz geç oldu ama emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Çok güzel bi gündü.
Haluk abi resimler her yerde yayılıyor bi iki bira daha içsen video bile çektirirsin :)
bu son resmi koymuycaktınız :D
Resimler bende en kısa sürede eklerim inşallah herşey çok güzeldi herkezin emeğine sağlık
Cem abi I love you JDM anladın dimi ;)
O kadar geldik hayali gerçekten Nick'i gibiymiş bi tanışamadık :D