ya şu kaanın facesinden fotoları kaydedip sonra upload edip buraya eklemek çok zor geliyoama kaçıran neler kaçırdı o fotoları görmesi lazım
turbo teglerr sc si lar turbo vtecler amerikan kasları hemiler![]()
ya şu kaanın facesinden fotoları kaydedip sonra upload edip buraya eklemek çok zor geliyoama kaçıran neler kaçırdı o fotoları görmesi lazım
turbo teglerr sc si lar turbo vtecler amerikan kasları hemiler![]()
abi kimse yazmamısta o siyah acura integra ne güzel bişeydi maşallah allah nazarlardan korusun. okadar araba vardı ama o cok başkaydıyada nadir görüyoruz o yüzden gözüme öyle geldi.
haluk abi bu arada yakısanı yapmsssnhelal olsn kıtalar arası gezmissin
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
acuraya aşıq oldum sorma allah kaza bela vermesinbu kadar sade ve şık olur makina, mmuştu bide konuşturdu onu çatara patara
tereyagı gibi eridi içim, yatamadım sabah kadar gezdik işte
kapısını bir açtım deri kaplaması temizligi oy oy allah kaza bela vermesin
sizden sonra foto çekimleri başladı serkanpromilde yükselince araba fotoları başka fotolara döndü hahaha maskara olduk valla
![]()
Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan
haluk abi acuraya sanruf acıkken üsten baktım maşallah deri döşeme rengi falan cok iyiyidi
hayali çekiyodu fotoları noldu acabaçektikleri.
bu arada yarın başlıyomsn cidden diyete![]()
aşırı besleme spechayalinin jantlar gölgelenmişs footoda
![]()
bak bu 2 oluyor kaçırıyorum bu mangal partilerini. Erkek evladıyız şişecek biryerimiz.Haftaya cuma sabah bende ordayım bende isterim.....Adanada şalgamlar benden....
saat kaç oldu hala yatamadım açlıktan ama yemiyecem inadım inat![]()
şalgamın bir bidonu lıght olsun kirve ***** durum belli![]()
Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan
Biraz geç oldu ama emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Çok güzel bi gündü.
Haluk abi resimler her yerde yayılıyor bi iki bira daha içsen video bile çektirirsin![]()
Resimler bende en kısa sürede eklerim inşallah herşey çok güzeldi herkezin emeğine sağlık
Cem abi I love you JDM anladın dimi![]()
IMPOSSIBLE IS NOTHING
O kadar geldik hayali gerçekten Nick'i gibiymiş bi tanışamadık![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)