by_hayali Nickli Üyeden Alıntı benmi yoksa sizmi hayali gibiydiniz sayın XOR bi vardınız bi yoktunuz elbet görüşürüz abi gönüller bir olsun Biraz öyle önce oldu iş için bi Giyimkent'e gidip geldik dönüştede mangal dumanı fena tıkadı fazla kalamadım
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
XoR Nickli Üyeden Alıntı Biraz öyle önce oldu iş için bi Giyimkent'e gidip geldik dönüştede mangal dumanı fena tıkadı fazla kalamadım sağlık olsun abi yakarız bi mangal daha haftasonu uzun uzun muhabbet ederiz
XoR Nickli Üyeden Alıntı O kadar geldik hayali gerçekten Nick'i gibiymiş bi tanışamadık abi ben bu sefer yakaladım tanıstım bidahakine sen denk getir
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
aslan Nickli Üyeden Alıntı Resimler bende en kısa sürede eklerim inşallah herşey çok güzeldi herkezin emeğine sağlık Cem abi I love you JDM anladın dimi i love you jdm
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
stlegal Nickli Üyeden Alıntı i love you jdm abi gülmekten elmacık kemiklerim agrıdı valla çok b.... n bir muhabbetti ama süperdi ya
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Koray bey evde yoksunuz
cok merak edıyorum ve soruyorum ? sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ? tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları