TarikS Nickli Üyeden Alıntı
Bu savunma sekli yanlis, 450 liraya sadece 2 tane yapiyor zaten, 4'u icin yine 900 lira istiyor ki bence gereksiz bi para
Allah'a bin sukur genelde sansli bi adamimdir, ben coilleri yaptirali 18bin km oldu, hic sorunum yok, nadiren buyuk bi darbede sag taraftan vurma sesi geliyor ama dert olmadi hic
TA-technix midir nedir o coilden olan Ibiza kullanmistim sacma derecede sertti, Anil'in KW V2'li Polo'sunu kullandim, onun ayarlari biraz yumusakti tabi sertlestirmeden bilemeyiz durumu ama otoban kullaniminda benimki daha zevkliydi, sehirici konforunda da ben bi eksik gorememistim ama yaniliyor da olabilirim tabi
Su da var ki; Boozer nickli Bilal arkadasimiz ayni arabaya yaptirmis olmasa, Samet(Livestrong) da israrla tavsiye etmese gidip kendimi kobay niyetine kullanmaz yay alir devam ederdim :o Sagolun beyler simdi iyi ki yaptirmisim diyorum ama orijinal arka yaylarimi da gonderse iyi olacak tabi :D Gecen haftasonu oradayken aradim, sonra donerken vaktim dardi unuttum, o da beni geri aramadi yine kaldi oyle