User Tag List

Sayfa 4/8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
142 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: İzmit Cantürk Coilover

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı elpadre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eren bence elemanlaıda deyıstırsın tam kasaplar
    Elemanlarda son durum ne bilmiyorum ama Murat abi için işin amort yayını geçtim çayını içmeyede giderim muahhbetimi ederim Meli başkan. Talihsizlik yaşamışlsın ki her esnafta herhangi bir yada bir kaç müşteriye olabilecek şeyler bence

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Elemanlarda son durum ne bilmiyorum ama Murat abi için işin amort yayını geçtim çayını içmeyede giderim muahhbetimi ederim Meli başkan. Talihsizlik yaşamışlsın ki her esnafta herhangi bir yada bir kaç müşteriye olabilecek şeyler bence
    murat abıye bırsey dedıgım yok ama elemanlar kasap cekıcle alemuyum coıl over lerı yaraladılar hadı oonuda gectım gavur malıymıs gıbı alemuyum coıllerı yere attılar ıcım acıdı resmen yanı bır daha oramı tobe yanı
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    murat abıye bırsey dedıgım yok ama elemanlar kasap cekıcle alemuyum coıl over lerı yaraladılar hadı oonuda gectım gavur malıymıs gıbı alemuyum coıllerı yere attılar ıcım acıdı resmen yanı bır daha oramı tobe yanı
    O konuda haklisin haci. coil dedigin sey ucuz degil.

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne ıslem uyguladıklarınıda bılmıyourm arkaları sokturdum 80 tl para verdım sol taraf tamam sag taraf sesı kestı ama ıstedıgım gıbı sertlesmıyor bu arada ayarlı benım coil overler denhesız sertlesme oluyor ayar yaptıgım zaman buda kotu oluyor yanı
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

ömer aydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    El yapımı süspansiyonun; güvenilir,performanslı,sağlıklı,Garip seslerin gelmiyeceğine,aracınızın diğer donanımlarına zarar vermeyeceğini düşünüyorsanız yaptırın.İmkanlar mevcutsa markalı süspansiyonları tercih edin.

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    melih ö sana guvendım benı kasaba yolladınn canına ettımm senın
    Abi ben sorun yaşamıyorum ki. Ne fiestamda nede clioda sorun var benim. Adamın esnaflığı insanlığı muhabbeti ve işçiliği çok güzel. Ben bu yorumu kendi araçlarımda kullandığım coile bakarak yapıyorum sonuçta. Ben hala diyorum Cantürk Coillerden memnunum hiç öyle yağ boşaltma, çat küt vurma sorunum olmadı.
    App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı

www.instagram.com/kokumerkezi

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu savunma sekli yanlis, 450 liraya sadece 2 tane yapiyor zaten, 4'u icin yine 900 lira istiyor ki bence gereksiz bi para

Allah'a bin sukur genelde sansli bi adamimdir, ben coilleri yaptirali 18bin km oldu, hic sorunum yok, nadiren buyuk bi darbede sag taraftan vurma sesi geliyor ama dert olmadi hic

TA-technix midir nedir o coilden olan Ibiza kullanmistim sacma derecede sertti, Anil'in KW V2'li Polo'sunu kullandim, onun ayarlari biraz yumusakti tabi sertlestirmeden bilemeyiz durumu ama otoban kullaniminda benimki daha zevkliydi, sehirici konforunda da ben bi eksik gorememistim ama yaniliyor da olabilirim tabi

Su da var ki; Boozer nickli Bilal arkadasimiz ayni arabaya yaptirmis olmasa, Samet(Livestrong) da israrla tavsiye etmese gidip kendimi kobay niyetine kullanmaz yay alir devam ederdim Sagolun beyler simdi iyi ki yaptirmisim diyorum ama orijinal arka yaylarimi da gonderse iyi olacak tabi Gecen haftasonu oradayken aradim, sonra donerken vaktim dardi unuttum, o da beni geri aramadi yine kaldi oyle
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben yaptirmadan once genelde acikca soylenmeyen sikayetleri ben yaptiranlara bizzat telefon actim tek tek dinledim, sonra kumar oynayacagimi bilerek ama kendime ve Bilal'le Samet'e guverenerek gittim yaptirdim, cok sukur sikinti cikmadi

Ancak boyle hem iyi hem kotu yorumlar olan bi konuda halka acik kesimde yazilanlara dayanip is yapilmaz, kulislerde neler konusuluyor onlara da kulak vermek lazim

Valla super olur, ben bunu unutmazsam insallah bugun sabah arayayim tekrar da yay bulsun etsin bi yerden
    yavru sağol valla bize güvenip gitmişsin , ozamanlarda böyle problem yaşayan çok azdı benim gördüğüm 1 kişiydi hatta Bilal'i saymıyorum onun mil biraz uzun kalmış Murat abinin huyu oda

Bu kadar olumsuz yorum gelince bende şaşırdım son zamanlarda bozdumu acaba baya oldu gitmeyeli

Murat abinin yanında çalışan elemanlar hakkında yazılanlarada noktasına kadar katılıyorum tam odunlar
    Livestrong

Cihan KESKİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dun Murat abiyle ozel konustuk coilde yeni sisteme gecti kullanilan malzemeler degisti daha kaliteli duruma gecti konfor acisindan daha rahat. Ayrica yanindaki ona yardim eden arkadaslarlada konustum bu konulari daha dikkatli sekilde calisicaklar..
    Coil yaptrmak isteyen veya yaptirdigi coilde sikinti yasiyan arkadaslar varsa yardimci olurum pm atarak konuyu aciklarsalar daha iyi bi sonuc almamizi saglarim.

34tb9544 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cihan KESKİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dun Murat abiyle ozel konustuk coilde yeni sisteme gecti kullanilan malzemeler degisti daha kaliteli duruma gecti konfor acisindan daha rahat. Ayrica yanindaki ona yardim eden arkadaslarlada konustum bu konulari daha dikkatli sekilde calisicaklar..
    Coil yaptrmak isteyen veya yaptirdigi coilde sikinti yasiyan arkadaslar varsa yardimci olurum pm atarak konuyu aciklarsalar daha iyi bi sonuc almamizi saglarim.
    Cihan bence kimseye is için kefil olma yada burda soyle böyle diye yazma sonra sen kötü oluyosun benden sana söylemesi yarın öbür gun bı şey olunca cihan dedi derler
    C R M performance

driftboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı By_HaNNibaLL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    He diyon ki paran bu kadar işcilikte ona göre ?
    Bizim imam denon derki; Nee kaaaa ekmek o kaaa köfte

ayrıca sen bahtsız bedevisin olm neyde işin yolunda gitti ki bundada gitsin...
    Marblex Mining & Marble

Harput Yapı İnsaat

Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanın önüyle arkası arasında 3 yaş fark var

Cihan KESKİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim bişey dediğim yok olanı sölüorm sadece dün konuştum konuştuğum herşeyide burada paylaştım. yarın öbür gün birşey olursa gene beni bulabilirler yardımcı olurum..

aLperTunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla bende murta abiye iş yaptırdım.amortisörleri sertleştirdi..insanlığı esnaflığı yaptıgı iş 10 numara..

UM1196 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Melih-Ö Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi ben sorun yaşamıyorum ki. Ne fiestamda nede clioda sorun var benim. Adamın esnaflığı insanlığı muhabbeti ve işçiliği çok güzel. Ben bu yorumu kendi araçlarımda kullandığım coile bakarak yapıyorum sonuçta. Ben hala diyorum Cantürk Coillerden memnunum hiç öyle yağ boşaltma, çat küt vurma sorunum olmadı.
    Katılıyorum kardeşim hangi aracımıza coil gerekse ist.den izmite murat abiye gidiyoruz 5 ten fazla araç götürdük melih aracılıgıyla ne istedıysek saolsun yaptı hiçbirinde tek problem yaşamadık bizde o açıdan cok memnunuz aksilikler olabilir insanlık hali ama ist.den izmite gidilicek değerde esnaflar dıyebılırım rahatlıkla

:pEAce: - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 hafta once, izmitten bi 200sx aldım. ben almadan 1 hafta once yay taktırmış ( H&R 3 cm) . sonra bekledigi yuksekligi bulamayınca abi bi 3 cm de sen bas demiş..... ben ömrü hayatımda boyle bir basma sekli ve amortisöre TECAVUZ gormedim.... arabanın satışını aldıktan sonra orjinal yayların CANTURKte oldugunu söylediler ve gittim. dedim usta bu nasıl bir iştir. arabada amortisör denilen bişey kalmamış.... bana verdigi cevap, DAHA İYİSİNİ YAPABİLEN VARSA YAPSIN.... o zaman orjinal yayları ver ben eskiye cevirtcem dedigimde, ust kata cıkarttı beni, 100 tane yayın arasında 4 tane yay verdi o yaylarda eski yayları degil, mitsubishi yayıymış. istanbula geldigimde kendi amortisörcüm söyledi. ve hasıl, işin özü, bence ne esnaf, nede işi yapabilen biri.... inşallah yaptıgız işlerde üzülmezsiniz.

dün XYZ coiloverlarım geldi. cantürk ün yaptıgı amortisörleri cıkartınca işçiliği ve kaliteyi bir daha yakından görmüş oldum. yazıklar olsun diyorum sadece insanların canları ile bu kadar kolay oynanmaz....

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ali17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Katılıyorum kardeşim hangi aracımıza coil gerekse ist.den izmite murat abiye gidiyoruz 5 ten fazla araç götürdük melih aracılıgıyla ne istedıysek saolsun yaptı hiçbirinde tek problem yaşamadık bizde o açıdan cok memnunuz aksilikler olabilir insanlık hali ama ist.den izmite gidilicek değerde esnaflar dıyebılırım rahatlıkla
    Mustafanın araba mesela aveoda tık yok Şans birazda bu işler custom olduğu için bana öyle geliyor.
    App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı

www.instagram.com/kokumerkezi

focus musty35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kimse kusura bakmasın az parayla çok şekil olmaz 1500 tl lık coille aynı ısı gorsydı kımse aptal deıl 1500 2000 verip markalı coıl almazdı o paralara yapılacaK işciliği yapmıslar sanırım sadece satış sonrası ilgisizlık var sanırım sorun yasayan arkadaslara gecmıs olsun ama unutmayın arabanın ısterse 500 hp olsun tek guvenlık noktası yay jant ve lastık araba duzgun yol tutmazsa jant dandık en ufak cukurda kırılırsa lastık kabaksa her turlu kazayı yaparsınız bu 3lüde asla ucuza kacmayın

By_HaNNibaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizim imam denon derki; Nee kaaaa ekmek o kaaa köfte

ayrıca sen bahtsız bedevisin olm neyde işin yolunda gitti ki bundada gitsin...
    Göndereyim sana coilleri başinda dur yapsinlar sonra ben senden alirim 3 ay oldu ben hala göndericem coilleri yine ayni şey olacak baştan sağma iş olacak diye gönderemiyorum musait olamiyorum gideyim başinda durup yaptirayim

S.Mert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iki arabamdada cantürk coil kullanıyorum en ufak bir problemim olmadı. mavi e46ya ilk taktığımızda bir ses geliyordu önden, bursaya geri dönerken yolda farkettim. hemen aradım gece sanayide tüm dükkanlar kapalıyken benim arabamı tekrar içeri alıp saatlerce uğraştı ve çözdü sağolsun. murat abi herşeyden öte iyi bir insandır, bunun yanında da çok iyi bir esnaftır. bu iş şans işi birazda, bazen aksilikler olabiliyor. ama açıkçası okuduğum yorumlar çok şaşırttı beni..
    twitter: sedatmert10
    instagram: sedatmert10
    web: bursapower.com

driftboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı By_HaNNibaLL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Göndereyim sana coilleri başinda dur yapsinlar sonra ben senden alirim 3 ay oldu ben hala göndericem coilleri yine ayni şey olacak baştan sağma iş olacak diye gönderemiyorum musait olamiyorum gideyim başinda durup yaptirayim
    boşuna kargo parası verme olm bursada alırım senden birazdaha bekle
    Marblex Mining & Marble

Harput Yapı İnsaat

Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanın önüyle arkası arasında 3 yaş fark var

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)