cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
ne ıslem uyguladıklarınıda bılmıyourm arkaları sokturdum 80 tl para verdım sol taraf tamam sag taraf sesı kestı ama ıstedıgım gıbı sertlesmıyor bu arada ayarlı benım coil overler denhesız sertlesme oluyor ayar yaptıgım zaman buda kotu oluyor yanı
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
El yapımı süspansiyonun; güvenilir,performanslı,sağlıklı,Garip seslerin gelmiyeceğine,aracınızın diğer donanımlarına zarar vermeyeceğini düşünüyorsanız yaptırın.İmkanlar mevcutsa markalı süspansiyonları tercih edin.
Abi ben sorun yaşamıyorum ki. Ne fiestamda nede clioda sorun var benim. Adamın esnaflığı insanlığı muhabbeti ve işçiliği çok güzel. Ben bu yorumu kendi araçlarımda kullandığım coile bakarak yapıyorum sonuçta. Ben hala diyorum Cantürk Coillerden memnunum hiç öyle yağ boşaltma, çat küt vurma sorunum olmadı.
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
yavru sağol valla bize güvenip gitmişsin , ozamanlarda böyle problem yaşayan çok azdı benim gördüğüm 1 kişiydi hatta Bilal'i saymıyorum onun mil biraz uzun kalmış Murat abinin huyu oda![]()
Bu kadar olumsuz yorum gelince bende şaşırdım son zamanlarda bozdumu acaba baya oldu gitmeyeli
Murat abinin yanında çalışan elemanlar hakkında yazılanlarada noktasına kadar katılıyorum tam odunlar![]()
Livestrong
Dun Murat abiyle ozel konustuk coilde yeni sisteme gecti kullanilan malzemeler degisti daha kaliteli duruma gecti konfor acisindan daha rahat. Ayrica yanindaki ona yardim eden arkadaslarlada konustum bu konulari daha dikkatli sekilde calisicaklar..
Coil yaptrmak isteyen veya yaptirdigi coilde sikinti yasiyan arkadaslar varsa yardimci olurum pm atarak konuyu aciklarsalar daha iyi bi sonuc almamizi saglarim.
Benim bişey dediğim yok olanı sölüorm sadece dün konuştum konuştuğum herşeyide burada paylaştım. yarın öbür gün birşey olursa gene beni bulabilirler yardımcı olurum..
valla bende murta abiye iş yaptırdım.amortisörleri sertleştirdi..insanlığı esnaflığı yaptıgı iş 10 numara..
Katılıyorum kardeşim hangi aracımıza coil gerekse ist.den izmite murat abiye gidiyoruz 5 ten fazla araç götürdük melih aracılıgıyla ne istedıysek saolsun yaptı hiçbirinde tek problem yaşamadık bizde o açıdan cok memnunuz aksilikler olabilir insanlık hali ama ist.den izmite gidilicek değerde esnaflar dıyebılırım rahatlıkla
2 hafta once, izmitten bi 200sx aldım. ben almadan 1 hafta once yay taktırmış ( H&R 3 cm) . sonra bekledigi yuksekligi bulamayınca abi bi 3 cm de sen bas demiş..... ben ömrü hayatımda boyle bir basma sekli ve amortisöre TECAVUZ gormedim.... arabanın satışını aldıktan sonra orjinal yayların CANTURKte oldugunu söylediler ve gittim. dedim usta bu nasıl bir iştir. arabada amortisör denilen bişey kalmamış.... bana verdigi cevap, DAHA İYİSİNİ YAPABİLEN VARSA YAPSIN.... o zaman orjinal yayları ver ben eskiye cevirtcem dedigimde, ust kata cıkarttı beni, 100 tane yayın arasında 4 tane yay verdi o yaylarda eski yayları degil, mitsubishi yayıymış. istanbula geldigimde kendi amortisörcüm söyledi. ve hasıl, işin özü, bence ne esnaf, nede işi yapabilen biri.... inşallah yaptıgız işlerde üzülmezsiniz.
dün XYZ coiloverlarım geldi. cantürk ün yaptıgı amortisörleri cıkartınca işçiliği ve kaliteyi bir daha yakından görmüş oldum. yazıklar olsun diyorum sadece insanların canları ile bu kadar kolay oynanmaz....
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
kimse kusura bakmasın az parayla çok şekil olmaz 1500 tl lık coille aynı ısı gorsydı kımse aptal deıl 1500 2000 verip markalı coıl almazdı o paralara yapılacaK işciliği yapmıslar sanırım sadece satış sonrası ilgisizlık var sanırım sorun yasayan arkadaslara gecmıs olsun ama unutmayın arabanın ısterse 500 hp olsun tek guvenlık noktası yay jant ve lastık araba duzgun yol tutmazsa jant dandık en ufak cukurda kırılırsa lastık kabaksa her turlu kazayı yaparsınız bu 3lüde asla ucuza kacmayın
iki arabamdada cantürk coil kullanıyorum en ufak bir problemim olmadı. mavi e46ya ilk taktığımızda bir ses geliyordu önden, bursaya geri dönerken yolda farkettim. hemen aradım gece sanayide tüm dükkanlar kapalıyken benim arabamı tekrar içeri alıp saatlerce uğraştı ve çözdü sağolsun. murat abi herşeyden öte iyi bir insandır, bunun yanında da çok iyi bir esnaftır. bu iş şans işi birazda, bazen aksilikler olabiliyor. ama açıkçası okuduğum yorumlar çok şaşırttı beni..
twitter: sedatmert10
instagram: sedatmert10
web: bursapower.com
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)