.............................
Murat abiyle az önce görüştüm sıkıntımı ızahettim başımın üstünde yerin var istediğin zaman gel sorununu çözelim dedi en yakın zamanda gidip baktırıcam durumu sizlerle paylaşıcam
kararsızı arkadaslar coilovermi kullanaym yoksa spor yaymıö coilover cok sekiyor tumsekden gecerken tak tuk ses veriyor diyorlar dogrumu acaba
işini gayet düzgün yapıyor ve yanındaki elemanlarıda
fuzuli'ye sormuşlar; "sevmek mi daha güzel, sevilmek mi".. "sevişmiyorsan ikisi de fuzuli" demiş.![]()
Hortlatıyorum ama, Arkadaşımdan cantürk yapımı coil aldım. Kendisindeyken hiç bir sıkıntı yokmuş kullanabilirsin dedi.
Forumda bakınca pişman olanda, sorun yaşayanda var. Üstteki yorumlarda 3-4 araç yaptırıpta çok memnun kalanda.
Yakın zamanda yaptıran varmı ?
Hocam ben şiddetle Başaran Coiloverı öneriyorum işçilikleri ve esnaflıkları on numara Kadir Usta çok ilgili ve alakalı bir insan kesinlikle Başarana gitmeni tavsiye ederim..
Başaranda durumuna da bakarlar, yağ kaçağı vs, montajını da yaparlar. Pazar günü de çalışıyorlar, saat 12 gibi gidersen önceden aramak kaydıyla tabi, montaj işini halledebilirsin. Bildiğim kadarıyla kredi kartı da geçiyor.
Temiz düzgün insanlara benziyorlar. Ben geçen haftasonu oradaydım, sanayi işi coiloverlara çok sıcak bakmam ama orada yaptıran bir arkadaşın arabasıyla tur attık, epey konforluyduyol tutuşu bilemem tabi.
şuan coılcıler arasında en cok tutulan devamlı takıp ettıgım başaran var genel olarak sıkıntı yasayan cok yok
Sanayı tıpı custom ışler. cok yakından takıp edıyorum hıc bırnının bırınden farkı yok.
Bir zaman once canturktete coil yaptırdım. 2 gun sonra sağ on amortisor tak dıbıne vurdu. Hiç kontrıol etmeden taktı. ertesı gun gıttım yenı martısrı alıp elıme , sağ olsun yaptı 3 yıldır kullanıyorum. Ama ses yapıyor arkadas, 1.6 ies gibi kolay bır arabada.
Bu arada amotisorleri sadece 3 4 cm kısaltıp tavaları kaynatıp , devam edıyor. HEle 1.6 ies ıcın o koydugu halkaların anahtar tutma acısı yuzunden tam 2 saaatte anca yukselıyorbu onerıyı getırıdm pasamın tunnıg festıvalınde, oda tamam dedı. Bilmiyom ne yaptı.
Su anda bu tarz coilleri kendı arbalarımızda kendımız yapıp kullanıyoruz. bu tarz ıslemlere 500 600 lira para verılmez. Bu arada mortisoru sertleştiriyororuz muhabbetlerı var, Gnelleıklen sertleştirilimiyor. Bnm 1.6 esımde murat abı hıc bır sertleştirme yapmadı. Ama işlem yapıyoruz amortisore demesını bılıyorlar.
öncelikle mevlid kandiliniz mübarek olsun. murat cantürk dediğiniz adam yalancı düzenbaz dalavereci ben clioya ya göre coil taktırdım 550 lira ücretini öedeyip kargolattım bana geldiğinde taşıyıcı delikleri uymadı tekrar geri gönderdim . gönderdiğim kargo kağıdı hala bende ama tam 16 ay oldu arıyorum telefonlara cevap vermiyor birkere açtı ondada dükkanıma hırsız girdi çalındı diyerek kapattı. ben hiç takamadan 550 liram gitti vede geri göndermedi . lütfen tech üyeleri bana bu murat cantürk le ilgili savunma yapmayın . ismi cismi tamamen yalan. birde allah dualarıyla konuşur düzenbaz herif. hakkım haram olsun çoluğundan çoçuğundan çıksın...
(EwLat) DV CLio
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)