User Tag List

Sayfa 8/8 İlkİlk ... 678
142 sonuçtan 134 ile 142 arası

Konu: İzmit Cantürk Coilover

Gunes G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Deme böyle taşlanırsın Baran ..

500 liraya bursa malı olmayan orijinal ar-ge si yapılı spor helezon kalmamış olan şu piyasada yapılan iş ne kadar iyi ise o kadar iyidir, fazlası değil.

benim gözümde inşaat demirinden yapılan çakma yaylar ile aynı kefede denebilir.
    Arkadas ciddi soylemiyor zaten, insanlarin cahilligini gostermek icin yazmis sanirim
    You call it turbo lag , i call it foreplay ...

mustafa_a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar aracıma eibach yay getirdi kuzenim almanya dan. Bir arkadaşım burayı önerdi. Sonra a konusu olduğunu fark ettim. Bende izmitteyim. Başka bir yer varmı yoksa sadece yay takmak kolay bir işmi

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı mustafa_a Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar aracıma eibach yay getirdi kuzenim almanya dan. Bir arkadaşım burayı önerdi. Sonra a konusu olduğunu fark ettim. Bende izmitteyim. Başka bir yer varmı yoksa sadece yay takmak kolay bir işmi
    Yay takmanın çok fazla bir ustalığı yok.. Ters takmayacak kadar bilgili, eli 3-5 defa amortisöre değmiş herhangi bir servis / dükkan takabilir diye düşünüyorum. Takım öncesi yayın uç kısımlarına şeffaf bahçe hortumu takmayı unutmayın..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şeffaf hortum takmanın amacı nedir? Bilmiyorum da

Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Çıkarılan Yaylar milimetrik ölçüde de olsa üzerine bindiği tabla üzerinde yer etmiş durumda olacaktır. Buraya yeni yay konduğunda aradaki boşlukları kapatmak, üst üste binen yay baklalarının çıkarabileceği olası gıcırtı seslerini engellemek için kullanılıyor. Kullanılan hortumun çok ince olması önemli..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hımmm.. Benim gibi ses konusunda pimpirikli biri için altın değerinde bir tavsiye.
    Teşekkürler.

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çıkarılan Yaylar milimetrik ölçüde de olsa üzerine bindiği tabla üzerinde yer etmiş durumda olacaktır. Buraya yeni yay konduğunda aradaki boşlukları kapatmak, üst üste binen yay baklalarının çıkarabileceği olası gıcırtı seslerini engellemek için kullanılıyor. Kullanılan hortumun çok ince olması önemli..
    Ben de yay taktırmıştım aracıma ama böyle bir işlem yapılmadı, şans sanırım seste olmadı.

Yay üzerine geçen hortum tablanın ağırlığı bindiğinde deforme olmayacak mı ? Bir de ince olmasının sebebi nedir. Mantıklı gelmedi pek.

Öğrenmek isterim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de yay taktırmıştım aracıma ama böyle bir işlem yapılmadı, şans sanırım seste olmadı.

Yay üzerine geçen hortum tablanın ağırlığı bindiğinde deforme olmayacak mı ? Bir de ince olmasının sebebi nedir. Mantıklı gelmedi pek.

Öğrenmek isterim.
    Ses olmadı ise sıkıntı yok. Amaç, metalin metale değerken yaratabileceği olası ses sorunlarını gidermek.

Hortumun kalın olmamasının sebebi, daha doğrusu et kalınlığının az olmasının sebebi gereksiz yükseltinin olmaması. Ayrıca et kalınlığı ne kadar fazla olursa, deformasyonun da o kadar fazla olacağını düşünüyorum. Kullanım sonrası deformasyona gelince; Senelerce kullandığım yayları çıkardığımda da yayların uçlarındaki hortumların halen taktığım gibi olduğunu defalarca gördüm.

İnternetten bulduğum örnek fotoğraf aşağıdaki gibi. ancak ben daha çok uçlara doğru konumlandırırdım.

http://image5.sahibinden.com/photos/...1855458l6o.jpg

edit: şunun gibi..

https://www.google.com.tr/imgres?img...rAIQMwg2KDMwMw

https://www.google.com.tr/imgres?img...kAMQMwhfKFwwXA

wekoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cantürkmü allaha yakın bana uzak olsun yaptıgı işin arkasında kesinlikle durmaz bırak durmayı tel bile acan olmuyor taki para hesaba yatasıya kadar yattımı para hesabına kimseye ulaşamassın ben böyle bi esnaf görmedim yaptıracaksanız başarana yaptırın şimdiye kadar hiç bir sıkıntısını görmedim..
    gariban 106 gti....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)