Antalyadayken bakardık çok güzel araçtı yüklüydüde bi ara ama şu anda kimde tabi bilmiyorum.
06 RUF vardı bi ara. Nerelerde bilen yok mu ? Cillop gibiydi o da. Alacak zaman m3 olmuyor ortalıkta. Kaderime atliym![]()
Arabanin mata boyanip eski haline cevrilmesi kesinlikle les diye dusunulmesin..
Alacak olan arkadas/abi müdürün eski 3.23 ünü dolayisiyla nasil titiz bi insan oldugunu bilirsin belki. Boyatan kendisi. Boyayayanda belki duymussundur kara bela boyadi.
2 sene once ankarada satilikken almayi aklimdan gecirdigim bir aracti,elimdeki aracimi cikarip almaya niyetlenirken kilometresinin 200 binlerden 100 binlere dusuruldugunu ogrenip vazgecmistim,dis gorunus olarak 10 numaraydi boya olarak da bagaj kapaginda lokal var diye biliyordum sokulen spoylerin altinin paslanmasi sonucu diye,ankarada olsa gorurdum baska bir sehre satildi diye biliyorum,simdiki aklimla baktirmadan vazgecmezdim o aractan... Benim e36 m3 baktigim siralarda bir de estorile blau 06 maf vardi dikkatimi ceken ama o arac hakkinda hicbir bilgim yok,bir sure ilandaydi biz baktirana kadar satildi.siz ruf u sorunca yazdim ama bunlar benim 2 sene onceki e36 arama zamanimdan aklimda kalanlar,suan bir bilgi niteligi tasir mi bilememsize de kolay gelsin,guzel bir arac bulursunuz umarim.
6 ay m3 aradıkdan sonra jul 54 almadan önce para cebimizde ankara gidiyorduk RUF almaya gır gır şamada düzceden sahibini arıyalım tanısıp sohbet ederız dedık aradık adam satalı 2 saat olmus daha antalyaya 36 mılyara vermıs olsun 38 verelım dedık satıldı dedı alanlara telefon et 40 dedık aradı alan kımse satmadıbizde gitmişken JUL 54 ü aldık ne yalan söyliyim RUF da halen gözüm var antalyada eski halındeyse alırım zaten ilker abinin eski aracı ve en dolusuydu m3 lerin km si 200 binse cok iyimiş ama 3-4 arkadasım fıyatını yuksek oldugu ıcın almamıstı.
tek vanosla cıft vanosun arasında hemen hemen hıcde fıyat farkı yok kesınlıkle 321 derim elimde halen 321 krang kol piston ve subapları duruyor vanosdada sadece manyatik valfı degıstırdım 150 € mu neydi boyaya gelincede ben arka tampon hariç boyattım once 3 parca sonra komple yeterki adam gibi adama boyat öyle bi boyuyorki sanki fabrıkadan yenı cıkmıs ( boyası ozeldı su bazlı demıslerdı )![]()
286 lık 321 liği geçiyorsa ya 286 lık modlu yada 321 lik sorunludur![]()
“Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.”
34 JUL patlamış önden sanırım bir ara. sonra yeniden toparlamışlar. En son ilana eklendiğinde de toplanıp eklenmişti diye biliyorum. Şuanda var mı etrafınızda hiç e36 m3 temiz ?
malesef yok olsa direk söylerdim zatenjul onden kaza yapdıkdan sonra toplandı sonra hem on hem arkadan bıdaha yaptı ve satıldı ist dısında bır yerden aldılar gıderken yıne kaza yaptı enson ne durumda haberım yok
ankarada birtane daha vardı yarın bı arastırıyım bakım duruyormu satıyolarmı haber alırsam yazarım ( aklım halen RUF da ama onu bulalım sana )
“Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.”
hayırlısı konsoldada gözluk duruyordu![]()
“Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.”
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)