User Tag List

Sayfa 2/13 İlkİlk 123412 ... SonSon
235 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Bu E36 M3'ü Bilenler ?

cembozbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sword Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kap m3 nası
    bilmiyomusun abi
    BOZBEY

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Antalyadayken bakardık çok güzel araçtı yüklüydüde bi ara ama şu anda kimde tabi bilmiyorum.

sword - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 325İX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bilmiyomusun abi
    satmıyor suan ama alıcısı varsa sorim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sword Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    satmıyor suan ama alıcısı varsa sorim
    bi ara satıyodu detaylarını biliyorum =)
    BOZBEY

Firat.M3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    06 RUF vardı bi ara. Nerelerde bilen yok mu ? Cillop gibiydi o da. Alacak zaman m3 olmuyor ortalıkta. Kaderime atliym

Bulut Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    plaka yerine kayacan yazan m3 çok iddalı bir araç gelip görün pişman olmazsınız.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bmwstyle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    06 RUF vardı bi ara. Nerelerde bilen yok mu ? Cillop gibiydi o da. Alacak zaman m3 olmuyor ortalıkta. Kaderime atliym
    acele etme kardesim ama sedan dusunseydin eski tr100 ve barısın arabası alınacak araclrdı ikiside gitti nitekim
    BOZBEY

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 325İX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    acele etme kardesim ama sedan dusunseydin eski tr100 ve barısın arabası alınacak araclrdı ikiside gitti nitekim
    Evet gördüm ikisini de. gerçekten tam alınası araçlar. Adanada var sedan bitane 126bin de orjinal sedan. Maun kaplamasıyla ve rengiyle 10 - 0 yenik düşüyor ama yahu

Alıntı bullet07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    plaka yerine kayacan yazan m3 çok iddalı bir araç gelip görün pişman olmazsınız.
    inceliyorum saolun

zekky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabanin mata boyanip eski haline cevrilmesi kesinlikle les diye dusunulmesin..
    Alacak olan arkadas/abi müdürün eski 3.23 ünü dolayisiyla nasil titiz bi insan oldugunu bilirsin belki. Boyatan kendisi. Boyayayanda belki duymussundur kara bela boyadi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zekky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabanin mata boyanip eski haline cevrilmesi kesinlikle les diye dusunulmesin..
    Alacak olan arkadas/abi müdürün eski 3.23 ünü dolayisiyla nasil titiz bi insan oldugunu bilirsin belki. Boyatan kendisi. Boyayayanda belki duymussundur kara bela boyadi.
    Mersin'in en iyi işçilik çıkartan kaportacısıdır kara bela. bilirim tabiki. Kupası da biraz yorgun gibi aracın fakat bakacaz artık. gerçekten yordu bu m3 arama işi beni.

turco_013 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Son satışından önce yapılan bir denemeyi duydum. Farklı bir m3'e 400-500 metrede 6 boy kadar atmış. Görmedim, sadece duydum izleyenlerden. Diğer m3 patlakmıydı, 286 mıydı 321 miydi hiçbirini bilmiyorum.
    bende sarı m3 le duydum 0-400 oda 321 lik sarı 3-4 boy önde geldi demişlerdi ben izlemedim sarı olan benim arkadaşıdı çok sıkı bir m3 dü o araba satılıyorsa ona bak derim

GokhanE. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 sene once ankarada satilikken almayi aklimdan gecirdigim bir aracti,elimdeki aracimi cikarip almaya niyetlenirken kilometresinin 200 binlerden 100 binlere dusuruldugunu ogrenip vazgecmistim,dis gorunus olarak 10 numaraydi boya olarak da bagaj kapaginda lokal var diye biliyordum sokulen spoylerin altinin paslanmasi sonucu diye,ankarada olsa gorurdum baska bir sehre satildi diye biliyorum,simdiki aklimla baktirmadan vazgecmezdim o aractan... Benim e36 m3 baktigim siralarda bir de estorile blau 06 maf vardi dikkatimi ceken ama o arac hakkinda hicbir bilgim yok,bir sure ilandaydi biz baktirana kadar satildi.siz ruf u sorunca yazdim ama bunlar benim 2 sene onceki e36 arama zamanimdan aklimda kalanlar,suan bir bilgi niteligi tasir mi bilemem size de kolay gelsin,guzel bir arac bulursunuz umarim.
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen cok fonksiyonlu incpection a girmissin 3 5 kere uyandirmak zorunda kalicaz seni belli

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GK007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 sene once ankarada satilikken almayi aklimdan gecirdigim bir aracti,elimdeki aracimi cikarip almaya niyetlenirken kilometresinin 200 binlerden 100 binlere dusuruldugunu ogrenip vazgecmistim,dis gorunus olarak 10 numaraydi boya olarak da bagaj kapaginda lokal var diye biliyordum sokulen spoylerin altinin paslanmasi sonucu diye,ankarada olsa gorurdum baska bir sehre satildi diye biliyorum,simdiki aklimla baktirmadan vazgecmezdim o aractan... Benim e36 m3 baktigim siralarda bir de estorile blau 06 maf vardi dikkatimi ceken ama o arac hakkinda hicbir bilgim yok,bir sure ilandaydi biz baktirana kadar satildi.siz ruf u sorunca yazdim ama bunlar benim 2 sene onceki e36 arama zamanimdan aklimda kalanlar,suan bir bilgi niteligi tasir mi bilemem size de kolay gelsin,guzel bir arac bulursunuz umarim.

Deliler gibi aramaktayım. Çıldırmama da az kaldı hani.. Teşekkürler paylaşımın için. İnşallah sizlerinde yardımıyla bulacaz güzel bir e36 m3

I-HANN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    6 ay m3 aradıkdan sonra jul 54 almadan önce para cebimizde ankara gidiyorduk RUF almaya gır gır şamada düzceden sahibini arıyalım tanısıp sohbet ederız dedık aradık adam satalı 2 saat olmus daha antalyaya 36 mılyara vermıs olsun 38 verelım dedık satıldı dedı alanlara telefon et 40 dedık aradı alan kımse satmadı bizde gitmişken JUL 54 ü aldık ne yalan söyliyim RUF da halen gözüm var antalyada eski halındeyse alırım zaten ilker abinin eski aracı ve en dolusuydu m3 lerin km si 200 binse cok iyimiş ama 3-4 arkadasım fıyatını yuksek oldugu ıcın almamıstı.

tek vanosla cıft vanosun arasında hemen hemen hıcde fıyat farkı yok kesınlıkle 321 derim elimde halen 321 krang kol piston ve subapları duruyor vanosdada sadece manyatik valfı degıstırdım 150 € mu neydi boyaya gelincede ben arka tampon hariç boyattım once 3 parca sonra komple yeterki adam gibi adama boyat öyle bi boyuyorki sanki fabrıkadan yenı cıkmıs ( boyası ozeldı su bazlı demıslerdı )

286 lık 321 liği geçiyorsa ya 286 lık modlu yada 321 lik sorunludur
    “Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.”

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Deliler gibi aramaktayım. Çıldırmama da az kaldı hani.. Teşekkürler paylaşımın için. İnşallah sizlerinde yardımıyla bulacaz güzel bir e36 m3
    sabret sakın acele etme çok pişman olursun
    “Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.”

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    34 JUL patlamış önden sanırım bir ara. sonra yeniden toparlamışlar. En son ilana eklendiğinde de toplanıp eklenmişti diye biliyorum. Şuanda var mı etrafınızda hiç e36 m3 temiz ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    malesef yok olsa direk söylerdim zaten jul onden kaza yapdıkdan sonra toplandı sonra hem on hem arkadan bıdaha yaptı ve satıldı ist dısında bır yerden aldılar gıderken yıne kaza yaptı enson ne durumda haberım yok

ankarada birtane daha vardı yarın bı arastırıyım bakım duruyormu satıyolarmı haber alırsam yazarım ( aklım halen RUF da ama onu bulalım sana )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı I-HANN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    malesef yok olsa direk söylerdim zaten jul onden kaza yapdıkdan sonra toplandı sonra hem on hem arkadan bıdaha yaptı ve satıldı ist dısında bır yerden aldılar gıderken yıne kaza yaptı enson ne durumda haberım yok

ankarada birtane daha vardı yarın bı arastırıyım bakım duruyormu satıyolarmı haber alırsam yazarım ( aklım halen RUF da ama onu bulalım sana )
    RUF'un döşemeleri gözümün önünden gitmiyor Bulalım valla. Varsa bağlantılar, ateşleyelim hemen!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayırlısı konsoldada gözluk duruyordu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)