User Tag List

Sayfa 4/13 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
235 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Bu E36 M3'ü Bilenler ?

gürkan18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ferit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle bu aracın rengi Estoril mavi değil, benzeri. Başka bir arkadaşında dediği adam kendi Estoril mavisini yapmış, orjinalin bu renkle alakası yok bu turkuaza kaçan bir renk olmuş.

İkinci olarak saklamalık bir M3 aradığını söylemişsin, bu arabayı saklamalık olarak görüyorsanız M3 nedir bilmiyorsunuz derim çünkü yakından incelemeye bile gerek yok bu araba bir enkaz resimler yetiyor. Yok ben bunu alırım diyorsanızda 35.000 TL filan bu arabaya hikaye, ederi en fazla 29.000 bilemedin 30.000 TL'dir. Ayrıca araba yakın geçmişte üç sahip değiştirmiş ve arabayı kısa süreliğine alan genelde sadece yağına balatasına bakar gerisini boşverir yada araba kısa sürede kullnıcı değiştiriyorsa gerçek anlamda masraf isteyen bir takım sebeplerden ötürü yaptırıp kullanmak yerine satış görüyordur.

Sizin için sahibinden.com'u baştan sona inceledim ve satılıkta saklamalık bir M3 bulamadım.

Almak isterseniz sizin kendi bileceğiniz iş ama ben bu arabayı 20.000 TL'ye bile almam, tabii alıp kısa sürede parçalarcasına kullanıp iki ay sonra satmayacaksam.
    bu m3 saklamalık değil mi sizce?
    BMW M Serisi M3 1998 Model 45.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 50771721
    10 haziran akhisar e36 m3 N/A 12.940 sec

///M POWER

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence tanimadigimiz kisilerin otomobilleri hakkinda konusmayalim arkadaslar ... Etik olmuyor . Biri sizin otomobilinizin dedikodusunu x bir Forumda yapildigini soylese ne yaparsiniz?
    NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE
    http://www.youtube.com/watch?v=iV7Fs...eature=related
    SEYTAN SIKILINCA COCUGUNU OPERMİŞ BUNLARDA SIKILDIKCA HALKI OPUYOR !!!

cembozbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    katılmakla beraber estorilin 3 versiyonu var bu aracdaki renk maalesef 3üde deil fırat

ayrıca bi ihtimal izmirdeki estoril bakılabilir gurkanla iletişime gecebilrisin
    BOZBEY

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı searock/// Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence tanimadigimiz kisilerin otomobilleri hakkinda konusmayalim arkadaslar ... Etik olmuyor . Biri sizin otomobilinizin dedikodusunu x bir Forumda yapildigini soylese ne yaparsiniz?
    deniz abi dogru oldugunu bildigimiz yorumları yapıyoruz sence o m3un estoril renk kodu olma ihtimali varmı ? ayrıca benm yazdıklarımdada yanlıs varmı varsa duzeltelim alacaklara yardım olsun insanlar km dusurup kazası die m3 satıo alan yurutemio sonra gene biz ugraısyoruz
    BOZBEY

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 325İX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    katılmakla beraber estorilin 3 versiyonu var bu aracdaki renk maalesef 3üde deil fırat

ayrıca bi ihtimal izmirdeki estoril bakılabilir gurkanla iletişime gecebilrisin
    Eğer renk tonu olarak söylüyorsanız E36 M3 üzerinde sadece bir tane estoril mavi var.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    deniz abi dogru oldugunu bildigimiz yorumları yapıyoruz sence o m3un estoril renk kodu olma ihtimali varmı ? ayrıca benm yazdıklarımdada yanlıs varmı varsa duzeltelim alacaklara yardım olsun insanlar km dusurup kazası die m3 satıo alan yurutemio sonra gene biz ugraısyoruz
    O acidan bakildiginda yerden goge kadar Haklisin dostum Zaten kazali arabalarina hatasiz!!! 250k deki araabayi 100k e dusurmelerine diyecek birsey bulamiyorum Ben neler Gordum neler .... Yazmaya baslarsak konunun sonu gelmez Gelelim aracin rengine estoril mestoril blue degil bu renk !!! Boyacinin turettigi bi renk estorille alakasi yok ...
    NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zaten nasıl oluyorsa satılıkta 200.000 km.'de M3 yok hep 100.000'li km. lerde. Nasıl oluyorsa satılıktakilerin hepsi yılda ortalama 10.000 km.'nin altında kullanılmış. Değil 200.000 o arabaların bir çoğu 300.000 hatta 400.000 km.'nin üzerinde.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    06 YTH e36 mor renk vardı komşuda ilk sahibiydi epeyde bindi çok temizdi ne oldu acaba o araba

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eğer renk tonu olarak söylüyorsanız E36 M3 üzerinde sadece bir tane estoril mavi var.
    Her renkten bir tane wardir AMA 3 Tonu olur Boya yaptirirken aracin rengine Ondan bakilir
    NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zaten nasıl oluyorsa satılıkta 200.000 km.'de M3 yok hep 100.000'li km. lerde. Nasıl oluyorsa satılıktakilerin hepsi yılda ortalama 10.000 km.'nin altında kullanılmış. Değil 200.000 o arabaların bir çoğu 300.000 hatta 400.000 km.'nin üzerinde.
    Benim aracim 240k de 2 senedirde uykuda km dusurmek dolandiriciliktan baska birsey degildir... Musluman bi ulkede bukadar km dusurulup KUL hakki yeniyor... SEREFSIZLER...
    NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı searock/// Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Her renkten bir tane wardir AMA 3 Tonu olur Boya yaptirirken aracin rengine Ondan bakilir
    bende böyle biliyorum yanlıs hatrlamıyor isem kaput altı etiketlerinde estoril 335/I veya 335/II diye yazıyordu
    BOZBEY

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende böyle biliyorum yanlıs hatrlamıyor isem kaput altı etiketlerinde estoril 335/I veya 335/II diye yazıyordu
    Tek rengi var dostum AMA boyacida renk yaptirmaya gittiginde makinede 3 ton cikar nedeni Su . 10 yasindaki Arabanin rengi ilk gunku renginde Olmaz bu nedenden 3 ton var . Boyaci boyayi yaptirmadan arabayi goturur rengide ona gore yaptirir
    NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kilometre düşürmenin hiçbir haklı savunması olamaz ancak araba alacak olanların yanlış davranışlarıda km. düşürmeye sebep oluyor. Adam 10 yaşında 210.000 km.'de arabayı görünce kaçıyor. Oysa ki araba ilk sahibinde ve yılda ortalama 21.000 km. yapmış.
    Bundan 6 ay kadar önce satılıkta 1999 model bir E46 328i vardı ilk sahibinden tamamen orjinal ve Kosifler yetkili servis bakımlıydı. Fiyatı da uygun olmasına rağmen 360.000 km. 'de olduğundan nerdeyse bir yıl satılmadı. Oysa ki satılıktaki arabaların hemen hepsi onun kadar yüksek km'liydi ama 100.000'li rakamlara düşürülmüştü ve o arabadan daha kötü kondüsyondaydı ama diğerleri satıldı o satılmadı sebebi göstergede yazan 360.000 rakamı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kilometre düşürmenin hiçbir haklı savunması olamaz ancak araba alacak olanların yanlış davranışlarıda km. düşürmeye sebep oluyor. Adam 10 yaşında 210.000 km.'de arabayı görünce kaçıyor. Oysa ki araba ilk sahibinde ve yılda ortalama 21.000 km. yapmış.
    Bundan 6 ay kadar önce satılıkta 1999 model bir E46 328i vardı ilk sahibinden tamamen orjinal ve Kosifler yetkili servis bakımlıydı. Fiyatı da uygun olmasına rağmen 360.000 km. 'de olduğundan nerdeyse bir yıl satılmadı. Oysa ki satılıktaki arabaların hemen hepsi onun kadar yüksek km'liydi ama 100.000'li rakamlara düşürülmüştü ve o arabadan daha kötü kondüsyondaydı ama diğerleri satıldı o satılmadı sebebi göstergede yazan 360.000 rakamı.
    Ne olursa Olsun km dusurmek serefsizligin agababasidir !!!
    NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE

Firat.M3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İzmirdeki m3 için gürkandan haber beklemekteyim zaten. Estorilin kodu 335'dir. Bunun bir ton açığı ve koyusu mevcut. Fakat bu tonlardan sonradan mı üretilmiş yoksa standartlarda da var mı onu bilemiyorum.. orjinal boyalı m3 lerde de bu renk tonu mevcut gibi sanki..

RUF50 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bmwstyle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    06 RUF vardı bi ara. Nerelerde bilen yok mu ? Cillop gibiydi o da. Alacak zaman m3 olmuyor ortalıkta. Kaderime atliym
    ruf antaya satıldı ben takmıstım pilakayı on numara bır arabadır bu arabada benımdı pilakayı ben taktım 34 du eskı aldımda belden altını boyattım sonra antalyaya sattım bendeyken ıyı ıdı kazası yoktu sonra 2 kere motor yapıldı sanzuman bozuk dıyolardı yapabılırız sıkıntı olmaz
    ruf50 m3

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İzmirde'ki estoril blau coupe m3 gerçekten çok orjinal ve düzgün görünüyor..

I-HANN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah Kaza bela vermesin

şimdi bu resimlere bakdıkdan sonra 1 kez daha düşün alıcağın arabayı
    “Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.”

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    06RUF99 degil mi bu?
    Only Flying is Better...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)