User Tag List

Sayfa 9/13 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
235 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: Bu E36 M3'ü Bilenler ?

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    5 kardeş'ten biri olmak isterdim gerçekten 2 arabanında değeri çok iyi biliniyor kesinlikle 2 araba arasına park etmezler
    zort inside

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vay be harbi iyimiş 5 kardeş zamanın en güzel araçları keşke m5 alsalarmıs 5 kardeş 5tane M5
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Firat.M3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizimde zamaninda sifir vti vardi. Sunrooftan cikardim o zamanlar. 4 yol binilip satilmisti. Dgerini o zamanlar bilseydim sattirmazdim. Adana da ki m3 mu var simdi ilk sirada. Coupe bulsak iyiydi ya..

zekky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Siyah zg m3 bizim yıkamaya geliyor. Çok iyi 30 34 yaşlarda olduğunu tahmin ettiğim bi abide.
    Muhabbet etmiştik baya bi. Kasası falan hala dipdiri orjinal ama boyada eskimeler çizikler soluklar mevcut. İçide yaşı ve rengi nedeni ile biraz yıpranmış..
    Ama birkaç işlemle zımba gibi olur.. Sahibi çok çok yavaş süren bir insan..
    Bir sonraki geldiğinde fotosunu çeker koyarım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zekky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Siyah zg m3 bizim yıkamaya geliyor. Çok iyi 30 34 yaşlarda olduğunu tahmin ettiğim bi abide.
    Muhabbet etmiştik baya bi. Kasası falan hala dipdiri orjinal ama boyada eskimeler çizikler soluklar mevcut. İçide yaşı ve rengi nedeni ile biraz yıpranmış..
    Ama birkaç işlemle zımba gibi olur.. Sahibi çok çok yavaş süren bir insan..
    Bir sonraki geldiğinde fotosunu çeker koyarım
    Satılık olup olmadığını sorabilir misin ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bmwstyle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Satılık olup olmadığını sorabilir misin ?
    Biz sormuştuk satarmısın diye. Alıp orjinal bir şekilde binicektik müzelik misali.
    Ama tam hatırlamamakla birlikte satmam demişti.
    Yarın arkadaşa sorar tekrar yazarım bize ne dediğini. Geldiğindede tekrar sorarım satıp satmiyacağını.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vay be harbi iyimiş 5 kardeş zamanın en güzel araçları keşke m5 alsalarmıs 5 kardeş 5tane M5
    M5 almamalarına sebep babalarının 540i alması. Babalarıyla aynı kasaya sahip arabaya binmemek için M3 aldılar.
    Bir siparişte 5 tane tüm opsiyon listesine sahip aynı zamanda individual M5 alanda biliyorum. Kullananlar ön kafalıklara isimlerinin baş harflerini işletmişlerdi. Fakat onlar arabaları 2 yıl içinde sattı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biz sormuştuk satarmısın diye. Alıp orjinal bir şekilde binicektik müzelik misali.
    Ama tam hatırlamamakla birlikte satmam demişti.
    Yarın arkadaşa sorar tekrar yazarım bize ne dediğini. Geldiğindede tekrar sorarım satıp satmiyacağını.
    Eğer satarsa hemen anında alabileceğimizin bilgisini verirsen sevinirim gerçekten. Çok da makbule geçer. Bu ay sonuna kadar bir m3 alacağımızı da söylerseniz düşünmekte acele edebilir Sizin yıkama kahve evinin oradaki mi ?

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merterde 2 tane e36 M3 sedan var, Kırmızı ve siyah.

Kırmızıyı hiç görmedim ama siyah olan hala aynı yerde duruyor. Senelerdir aynı Tekstil dükkanı önünde ve kapının önünde yıkıyorlar ara sıra. Güzel ve diri bir araç.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eğer satarsa hemen anında alabileceğimizin bilgisini verirsen sevinirim gerçekten. Çok da makbule geçer. Bu ay sonuna kadar bir m3 alacağımızı da söylerseniz düşünmekte acele edebilir Sizin yıkama kahve evinin oradaki mi ?
    Tamam gelir gelmez konuşurum burdan bilgi veririm ama nezaman gelir bilemem
    Aynen kahve evi çapraz karşısı viranşehir oto yıkama.
    Beklerim herzaman araba ordaysa ordayım demektir zeki burdamı diye sormanız yeterli

KAAN_M3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ferit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O spor direksiyon M3'ün opsiyon listesinde hiçbir zaman olmadı. 4 kollu M direksiyon yada 3 kollu M direksiyon arasında tercih yapabilrdiniz taa ki 1996'ya kadar 1996 sonrası seçme şansınızda olmadan sadece 3 kollu M spor direksiyonla geldi.
    Size zahmet madem bu kadar bilip ahkam kesiyorsunuz ben M3'ün opsiyon listesinde dediğiniz direksiyonu ve kodunu bulamıyorum, siz o büyük bilgi dağarcığınızdan bana o direksiyonun(standart 3 serisi için olan 255 opsiyon kodlu - 32341092050 parça numaralı - donanım değil) M3'ün üretim kodları olan BG91, BG92, CD91, CD92, BK91 ve BK92 için o standart 3 kollu direksiyonla aynı ancak sizin deyiminizle "M dikişli" direksiyonun opsiyon listesinden kodunu söyler misiniz? Bende öğrenmiş olayım böylece.
    Yoksa ilk sahibi bayanda hanım efendide şöyleydi, ben bu aracın TIR'dan inip bayana teslimi sırasında gördüm o direksiyon üzerindeydi arkadaşım daha TR'ye ithalat öncesi fiktifte görmüş o direksiyon orjinalmiş filan masallarını bırakın.

Edit: Donanım kod numarası
    sizin savunduğunuz konu ne onu bi anlasak ben sifir alirken m3 gt deki direksiyondan istiyorum farkini ödemeye hazirim dendiği zaman yok efendim olmaz takamayiz mi diolar özel sipariş bir arac verirken 96 da cikan m3 ler diğerlerinden cok farklidir kapilari aliminyum ve özellikleri daha değişiktir özel sipariş cok daha fazla olmuştur 96 modelleri araştirirsan dikkatini ceker..
    direksiyon değişmiş araba patlak airbag açik bunlari birakin iyi bir m3 ruf 99 km si fazla ama yorulmamiş düzgün bi arac kaza yapmiştir ve ya yapmamiştir...
    şuanda türkiyede iki eli nerdeyse geçmicek iyi m3 lerr onlarida orasi öle böle burasi böle gerek yok bunlara...şase no dan bakarsiniz direksiyon orjinalmi die cok takılıosaniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamam gelir gelmez konuşurum burdan bilgi veririm ama nezaman gelir bilemem
    Aynen kahve evi çapraz karşısı viranşehir oto yıkama.
    Beklerim herzaman araba ordaysa ordayım demektir zeki burdamı diye sormanız yeterli
    Farklı bağlantılar bulabilirsen yine olur. Biran önce ulaşmak ve sonucu öğrenmek istiyorum. Arabamı sattım bekliyorum öylece. Sıkıldım gerçekten

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Farklı bağlantılar bulabilirsen yine olur. Biran önce ulaşmak ve sonucu öğrenmek istiyorum. Arabamı sattım bekliyorum öylece. Sıkıldım gerçekten
    Hiç bu işlerle ilgisi alakası olan biri değil yoksa illaki bi tanıdığın tanıdığı falan birşekilde ulaşırdım. Yani arabayı sadece ulaşım aracı olarak kullanıyor takıldığı biryer falanda yok kendi halinde biri. Ama yinede yarın elemanlara falan sordurucam.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ferit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir siparişte 5 tane tüm opsiyon listesine sahip aynı zamanda individual M5 alanda biliyorum. Kullananlar ön kafalıklara isimlerinin baş harflerini işletmişlerdi. Fakat onlar arabaları 2 yıl içinde sattı.
    U.S olabilirmi bas harfleri?
    Only Flying is Better...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kaan_cupra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    U.S olabilirmi bas harfleri?
    Ağaoğlu olmasın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BMW M Serisi M3 1995 Model 33.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 57114556

Amerikan versionlar tercih edilmiyor pek fakat temizliğine istinaden soruyorum. Manuele dönüşümü konusunda ne düşünüyosunuz ?

I-HANN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı LanseloT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    En çok bulunan e36 M3 Estoril Blau, kafanızın karışması çok normal
    Gümrükten giriş yapmış olan 2 adet e36 Coupe biliyorum.
    Biri Türkiye'deki şahsen bana göre en düzgün olan Sabancı ailesinden birinin getirdiği 99 model e36 M3 USA Spec.

Diğeri ise İzmir'den İbrahim adlı arkadaşın getirdiği mor M3.Sonrasında kazaya karıştı gibisinden şeyler duydum ondan bilgi yok yani.Draglara filan çıkartmışlar onun da fotoları mevcut elimde.

wayyyy ZG yaşıyormu ya mükemmel temizlikdeydi 3 yıl once falan 40.000 tl istenıyordu bostancı Star2 bmw ye cuvalla para verıyordu sahıbı cok kıl tın tın kulanan bırıydı super sprınt son susturucusunu bızım JUL 54 un orjınalı ıle takas etmıstık(susturucusu orjınal değil canımı sıkıyor demişti sahibi ) Paşaoğlu dyno verısı falan vardı 323hp falandı yanlıs hatırlamıyorsam tekrar maşallah
    “Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.”

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı I-HANN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    wayyyy ZG yaşıyormu ya mükemmel temizlikdeydi 3 yıl once falan 40.000 tl istenıyordu bostancı Star2 bmw ye cuvalla para verıyordu sahıbı cok kıl tın tın kulanan bırıydı super sprınt son susturucusunu bızım JUL 54 un orjınalı ıle takas etmıstık(susturucusu orjınal değil canımı sıkıyor demişti sahibi ) Paşaoğlu dyno verısı falan vardı 323hp falandı yanlıs hatırlamıyorsam tekrar maşallah

standart 240 hp değil mi us versionlar ?

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    34zg benim 205gti aldığım kişide. annesi sürüyor tarsusta olması lazım. boya yok araçta. borusanda bakımları yapılıyor. satılıkmı? bir ara sordurmuştum yok demişti... ilk sahibinde gözüküyor plaka sorgulamasından ama bana arkadaşından aldığını söylemişti 2008de
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)