vay beharbi iyimiş 5 kardeş zamanın en güzel araçları
keşke m5 alsalarmıs 5 kardeş 5tane M5
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Bizimde zamaninda sifir vti vardi. Sunrooftan cikardim o zamanlar. 4 yol binilip satilmisti. Dgerini o zamanlar bilseydim sattirmazdim. Adana da ki m3 mu var simdi ilk sirada. Coupe bulsak iyiydi ya..
Siyah zg m3 bizim yıkamaya geliyor. Çok iyi 30 34 yaşlarda olduğunu tahmin ettiğim bi abide.
Muhabbet etmiştik baya bi. Kasası falan hala dipdiri orjinal ama boyada eskimeler çizikler soluklar mevcut. İçide yaşı ve rengi nedeni ile biraz yıpranmış..
Ama birkaç işlemle zımba gibi olur.. Sahibi çok çok yavaş süren bir insan..
Bir sonraki geldiğinde fotosunu çeker koyarım![]()
M5 almamalarına sebep babalarının 540i alması. Babalarıyla aynı kasaya sahip arabaya binmemek için M3 aldılar.
Bir siparişte 5 tane tüm opsiyon listesine sahip aynı zamanda individual M5 alanda biliyorum. Kullananlar ön kafalıklara isimlerinin baş harflerini işletmişlerdi. Fakat onlar arabaları 2 yıl içinde sattı.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
sizin savunduğunuz konu ne onu bi anlasak ben sifir alirken m3 gt deki direksiyondan istiyorum farkini ödemeye hazirim dendiği zaman yok efendim olmaz takamayiz mi diolar özel sipariş bir arac verirken 96 da cikan m3 ler diğerlerinden cok farklidir kapilari aliminyum ve özellikleri daha değişiktir özel sipariş cok daha fazla olmuştur 96 modelleri araştirirsan dikkatini ceker..
direksiyon değişmiş araba patlak airbag açik bunlari birakin iyi bir m3 ruf 99 km si fazla ama yorulmamiş düzgün bi arac kaza yapmiştir ve ya yapmamiştir...
şuanda türkiyede iki eli nerdeyse geçmicek iyi m3 lerr onlarida orasi öle böle burasi böle gerek yok bunlara...şase no dan bakarsiniz direksiyon orjinalmi die cok takılıosaniz
BMW M Serisi M3 1995 Model 33.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 57114556
Amerikan versionlar tercih edilmiyor pek fakat temizliğine istinaden soruyorum. Manuele dönüşümü konusunda ne düşünüyosunuz ?
wayyyy ZG yaşıyormu ya mükemmel temizlikdeydi 3 yıl once falan 40.000 tl istenıyordu bostancı Star2 bmw ye cuvalla para verıyordu sahıbı cok kıl tın tın kulanan bırıydı super sprınt son susturucusunu bızım JUL 54 un orjınalı ıle takas etmıstık(susturucusu orjınal değil canımı sıkıyor demişti sahibi ) Paşaoğlu dyno verısı falan vardı 323hp falandı yanlıs hatırlamıyorsam tekrar maşallah
“Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.”
34zg benim 205gti aldığım kişide. annesi sürüyor tarsusta olması lazım. boya yok araçta. borusanda bakımları yapılıyor. satılıkmı? bir ara sordurmuştum yok demişti... ilk sahibinde gözüküyor plaka sorgulamasından ama bana arkadaşından aldığını söylemişti 2008de
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)