Yok artık![]()
sıfır 1 yıl garantılı paneller mevcut elımde 15.4 15.6 15.6 led 14.1 13.1 12 13.1 slim led 10.1
çözülür abartı fıyatlar yok pm attım![]()
et giren yere dert girmez.
daha önceden laptoplara taktığımız ekranları müşteri görüntüde buğulanma eskiden böyle değildi var diyip geri gönderdi bende bundan sonra her donanımda bios update chipset driver güncellemeyi huy edindim bunda bişey yok![]()
huy edinmen güzel genel olarak update edilmiş makinayı müşteriye vermende güzel ancak bios update i ekran takılınca gerekli görmen servis olarak eğitime ihtiyacınız olduğunu gösteriyor kusurabakma bu sölediklerim müşterine daha iyi hizmet verebilmen için .
Sonuçta sana teslim edilen makinanın sorununu çözmek için yaptığın şeyle sorunun alakası yok bilgin olsun![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
..:: Notebook Servis ::..
zaten ben yapmıyorum ben dükkanıma gelen laptopları bayime gönderiyorumzaten yaptıkları ürünlere 3 ay ile 2 yıl garanti veriyorlar ayrıca ben led i temin edicem sağa sola sorucam uzun iş ben komisyonumu alıyorum sadece
bulunduğumuz mevkiye göre led ekran tamirleri 250 den aşşağı değil bi ekranda 115 tl den aşşağı gelmiyor bizde 30-40 kar koyup veriyoruz küçük esnafız diye taşmı yiyelim yani bunumu istionuz
şaka tabi olay bundan ibaret
servisim beni sever bende onları bu arkadaşım derim para bile almazlar yeri gelir bu isler çoğu zaman hatıra bakar
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
daha önce taktıgınız panellerde eğer böle göruntude bugulanma vs gıbı sıkayetle gerı gelıyor ıse bıos update ıle ılgılı hıc bır alakası yok oncelıkle onu söleyım
sanırım notebook tamırını sız yapmıyor baska bı yere yaptırıp komısyon alıyorsunuz yaptırdıgınız yerde sıze acıklama yapmamak ıcın bıos update dıyıp gecıstırıyor
goruntude bugulanma degıstırdıgınız panellerde yapıyor ıse muhtemelen florosan olan bır panelı led panele cevırdıklerınde yapar ondada ground pınlerını şemadan bakıp duzeltmelerı gerekır ground pınlerı ışığı ayarlar ters veya yanlıs ucları lehımlersenız göruntu slik gelır veya cansız gelır
diğer turlu göruntude slik gelmesı anakart uzerınde ekran gpu su IO kontrol panel kablosu veya ınvertorden yapar...
et giren yere dert girmez.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)