BaDCaT Nickli Üyeden Alıntı
Sürekli yalnizim diye düşünmeye gerek yok tek başınıza kendinizi geliştirebileceğiniz ve zamaninizi en iyi şekilde değerlendirebileceğiniz şeylerle uğraşın..mesela ben vücut geliştirme ile uğraşıyorum..çokta mutluyum Allahima binlerce kez şükürler olsun
çünkü şu zamanın insanlari karşı cinsle olan ilişkilerde özellikle kadinlar sadece sömürmeye yönelikler..harcadığım şey zamanım,param,sevgim ama sonucunda bana birşey getirmiyor..getirdiğinden çok şey götürüyor
şunu düşünün bana 10 gün duyguları,düşünceleri,davranışları,kararları stabil olan bir genç kız gösterebilir misiniz?(genç nesil için söylüyorum 25-26 ve öncesi)..sürekli bir arayıştalar afedersiniz ama g.tü kamyon kasası gibi olup yakışıklı,uzun boylu,esmer,kaslı,paralı erkek istiyorlar hani şu dizilerdeki,filmlerdeki gibi..ama sorsanız onu sevicek,değer vericek birisi yeter sadece..
Yukarida yazdigimin özeti şu:
Sorun,karşı cinsin eldekilerinin ve düşüncelerinin örtüşmemesi..rasyonel bir insan olamamak..
Yalniz kalmak daha iyidir bir bakima neden derseniz siz kimde iyelik eki alirsaniz sizden beklentileri,çıkarları artar.O kişi her geçen gün sizden daha çok şey umar ve sizi tüketir..
Kendiniz için yaşayın başkasına odaklı,bağımlı yaşamayın..asla birinci değeriniz karşı taraf olmasin kendiniz olun ve ona endekslenmeyin yoksa yıpranırsınız..