ben ders almam ders veririm bu ne buyuk laftır böle yedirtirler adam lafını![]()
Şenol Güneş'in gözünü seveyim, adamın agzına ettiler adam yine de takımı Dünya 3.sü yaptı
Fatih Terim bir kere cok artist, cok sımarık...Kaldırdılar heryerini zamanında hala inmek bilmiyor, defolsun gitsin bence...Sadece bu mac icin degil, herifi karakter olarak sevmiyorum.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
türk antrenör devri milli takım için kapanmıştır..
derwal denizliyi
piontek terimi yarattı..
ama buraya kadarmış.. zaten gerilemede olan ülke futbolunun başına oturup yerli gitirilemez.. kapasitemiz biryere kadar.. şuan boşta olan capello gibi tecrübeli isimlerden birinin gelmesi lazım...
ayrıca ülke olarak "devşirme" futbolcuları kabullenmemiz lazım.. dün gece zaten mehmet alkışlanırken yavaş yavaş alıştığımız anlaşılıyo..
türk futbolcularının 10 tanesinden 8i kalitesiz.. servet çetin,gökhan zan,ibrahim üzülmez vs.. görüyoruz 1 değil 3 değil her hareketleri hata !! geriye kalan 2lik pay olan kalitelilerde mantalite olarak 0 !! tuncay şanlı örneği.. adam bittii..emre belezoğlu...
takımı taşıyan ana unsurlar dikkat edin hep gurbetçiler..hamit,yıldıray.. birde marco mehmet eklendi...
kısacası bu takıma türk olan vedersonun sol bek olarak mutlaka girmesi lazım !! nobrenin bebbenin girmesi lazım ! lincolnde türk olucaksa onunda girmesi lazım.. aşmalıyız bu işleri.. yendiğimiz yada yenildiğimiz zaman isim olarak "TÜRKİYE" geçiyo bireysel isimler değil..
dünya 3.lüğü şanstı gerçek kapasitemiz asla o değil,zateno jenerasyonda bitti.. kalitesiz türk futbolcularıyla yunanistana evimde yenilip malta moldovya ile berabere kalmaktansa marco,vederson,lincoln ile çıkıp çatır çatır top oynayıp yenmeyi 1000 kere tercih ederim![]()
![]()
AyB
zaten ne geldıyse oo ıbrahım delısı yusunden geldı basımsa nıe oynatmasn solda ardayla volkanı anlamam cok yazık oldu cokkkk butakım seyırcısıs cok daa gzl oynuyodu
Ben yabancı fulbolcu olayına katılmıyorum. 70 milyonluk nufustan bı milli takım çıkaramıyorsak yuh bize. İthal atlet ile altın madalya aldık, bence çok komikti.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
devsır power![]()
sonra niye fenerin hepsi yabancı futbolcu diyolar![]()
walla sadece dünki maçta deil, rıdvanın yorumladığı FB maçlarında da aynısı oluyo.. önce rıdvan "şunu çıkarıp şunu alsa ya" diyo sonra 5dk içinde o deişiklik yapılıyo.. FB de rıdvanı görmek istiyorum ben walla daha iyi olacağı kesin ama milli takım için daha çok tecrübe lazım tabi ona bişey diyemem
maçı geç bu sene başında Gs hakkında Tr lig inde üzerine gidilmediği için kazanıyor bu taktikle avrupada bolcalar dedi 5 gün sonra sion 3 attı .. Rıdvan FB de iken tek yenilgisi yoktu mhk ya elendi diye istifa etti keşke etmeseydi ...
Bencede Rıdvan Dilmen Teknik adam olarak tekrar kazandırılmalı ...
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)